Guider

Hur man lägger till människor på Snapchat

Snapchat är en fantastisk app som kan laddas ner på en smartphone och kan användas för att skicka eller dela bilder och videor på ett roligt sätt till dina vänner och samhällen. Det är en av de mest populära apparna. Snapchat blir ännu mer intressant om det finns fler vänner eller kändisar som läggs till i din profil.

Så populärt som det är kan det vara ganska svårt att använda för första gången. Att lägga till vänner på Snapchat eller lägga till personer på Snapchat kan vara en tuff uppgift för dem som inte är väl medvetna om eller vana vid funktionaliteten i denna fantastiska mobilapp. Så många användare brukar ta upp frågor som "hur man lägger till människor på Snapchat?" eller "hur lägger jag till någon på Snapchat?". När allt kommer omkring är hela poängen med att använda ett socialt nätverk eller en social applikation att ansluta till fler människor och dela saker med dem för att få relevant feedback. Samma sak gäller för kändisar - att öka sina fans efter genom att ansluta till dem via Snapchat.

De andra sociala nätverksplattformarna som Facebook, Instagram och Twitter, etc; gör det enkelt att söka efter önskad person med hjälp av att dela inläggen på din profil, Snapchat innehåller inte någon funktion som tillåter delning och återdelning av inläggen. Detta är anledningen till att den här mobilappen kan vara svår att upptäcka och söka efter nya människor eller lägga till vänner på Snapchat. Den viktigaste orsaken är att allt förändras mycket snabbt på Snapchat. Användarna får bara några sekunder för att visa snapsna, varefter de försvinner för alltid. Snapchat, som andra sociala nätverk, är inte kul när du inte har vänner på det. Därför är det absolut nödvändigt att lägga till vänner på Snapchat.

Se även: Så här fixar du Snapchat-problem på Android

Hur lägger jag till någon på Snapchat?

Det finns flera sätt som användarna kan lägga till vänner på Snapchat. Användarna kan börja med att trycka på de viktiga ikonerna som:

Steg 1 : Öppna Snapchat som öppnar kameraskärmen.

Steg 2 : Tryck på GHOST / Snapchat-ikonen som finns längst upp på kameraskärmen. Detta öppnar profilskärmen. När din profilskärm öppnas kan användarna fortsätta med följande steg för att lägga till vänner på Snapchat.

Lägga till vänner på Snapchat - från adressboken:

Från profilskärmen kan användarna trycka på länken Lägg till vänner. Skärmen Lägg till vänner innehåller följande parametrar:

  • Lägg till med användarnamn
  • Lägg till från adressboken
  • Lägg till med Snapcode
  • Lägg till i närheten

Genom att välja alternativet ”lägga till vänner på Snapchat från adressboken” ska appen börja söka efter personer eller vänner från användarens adressbok. Detta är överlägset det enklaste sättet att lägga till vänner på Snapchat. Om det finns många kontakter i mobiltelefonens adressbok är det större chans att åtminstone vissa människor eller vänner kommer att använda Snapchat. På skärmen Adressbok kan användarna visa en lista över Snapchatters i Mina kontakter som visar listan över vänner som använder Snapchat-mobilappen. För att lägga till vänner på Snapchat från adressboken, tryck på + -ikonen som visas bredvid deras namn. Om du nyligen har lagt till någon i din kontaktlista och den personen inte har dykt upp i din adressbok på Snapchat, tryck på uppdateringsikonen som finns till höger på skärmen.

Lägga till vänner på Snapchat - efter användarnamn:

Att lägga till människor på Snapchat med hjälp av deras användarnamn är en annan enkel metod för att lägga till vänner på Snapchat. Det är dock svårt att känna till och komma ihåg användarnamnen på alla personer du vill lägga till. Och detta problem kan inte heller lösas med Snapchat. Med denna teknik kan användarna bara söka efter kändisar och personer som har sina användarnamn registrerade och verifierade på Snapchat. Så det enda sättet att lägga till vänner på Snapchat med användarnamn, användarna skulle behöva komma ihåg alla användarnamn utanför vänner och människor. För att lägga till vänner på Snapchat med deras användarnamn måste användarna gå till skärmen "Lägg till vänner" och klicka på "Lägg till med användarnamn". Du måste ange användarnamnet för den specifika personen för att söka och lägga till vänner på Snapchat.

Om + -ikonen inte visas framför det angivna användarnamnet, avspeglar det att användarnamnet du har angett är felaktigt och att det inte finns någon person med det användarnamnet i Snapchats databas. Ett annat viktigt inslag i Snapchat är att det också verifierar berättelser och profiler från kändisar och andra kända personer, förutom Snapchat-användare som har ett stort socialt inflytande. För sådana människor kan du söka genom att skriva deras namn. När du anger deras namn visas deras motsvarande användarnamn framför namnen. De profiler som verifieras återspeglar en verifierad ikon bredvid användarnamnen.

Lägga till vänner på Snapchat - med Snapcode:

Snapcode är en speciell funktion som erbjuds av Snapchat som nyligen lanserades. Snapcode representeras av en gul fyrkant som har rundade hörn med flera svarta prickar överallt. Alla användare av Snapchat har tilldelat en enskild Snapcode. Individuell Snapcode kan ses på profilskärmen i Snapchat-mobilappen. Om du vill lägga till någon som använder den enskilda Snapkoden, måste användarna ha en bildfil som ska innehålla individens Snapcode i telefonens kamera eller galleri. Efter detta kan du gå till skärmen Lägg till vänner och trycka på alternativet Lägg till med snapkod. Du kommer att riktas till alla bilder i din kamerarulle eller galleri. Du kan välja ett visst foto som innehåller Snapcode och sedan starta skanningsprocessen. När Snapchat skulle upptäcka en profil efter att ha skannat Snapcode,den berörda personens profil dyker upp och du kan bli vän med honom / henne.

Även om Snapchat är en ny mobil app för sociala nätverk är det ganska enkelt att få svar på hur man lägger till människor på Snapchat. Ha kul med appen!

Se även: Så här tar du bort ditt Snapchat-konto

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found