Guider

De bästa bästa Tower Defense-spelen på Android

Det finns många bra saker du kan göra på din Android, och att spela spel är en av dem. Du kan hitta ett brett utbud av fantastiska spel i Google Play Store, och om du är ett fan av tornförsvarsspel där målet är att stoppa fienderna att nå en viss punkt genom att bygga torn kommer du gärna att veta valet är enormt. I den här artikeln ska vi prata om de bästa tornförsvarsspelen du kan ladda ner från Play Store, några av dessa spel är gratis och de andra inte.

Se också: Topp 10 Android-appar för 2015

Bästa tornförsvarsspel på Android

play.google.com

Castle Defense

play.google.com

Castle Defense är ett gratis tornförsvarsspel med appköp. Du måste bygga ett försvar och stoppa djävlar, andar, troll och orkar. Du kan välja barbar, paladin eller trollkarl som din krigare. Spelet har många fantastiska funktioner, som 15 slagfält, 12 kraftfulla torn, mer än 100 utmanande nivåer, 20+ monster och ett brett spektrum av prestationer.

Kingdom Rush Frontiers

www.androidtapp.com

Priset på spelet är $ 1,99, men om du letar efter den bästa Android-tornupplevelsen kommer det att vara värt det. I Kingdom Rush: Frontiers, kommer du att försvara de exotiska länderna från invånare i underjorden, människoätande växter och drake med hjältar och torn. Var beredd att fatta många strategiska beslut. Elva hjältar, mer än 40 fiender och mer än 18 tornförmågor är bara några av spelfunktionerna.

Kingdom Rush Origins

www.theverge.com

Kingdom Rush: Origins ($ 2,99), eftersom delen av Kingdom Rush-sagan är ett annat roligt och beroendeframkallande tornförsvarsspel du kommer att älska! Tredje delen kommer med det nya innehållet, och du kan räkna med utmärkt upplevelse. Några av de viktigaste funktionerna som Kingdom Rush: Origins inkluderar är: Magiska faeryriker, elva skogar, nya trupper och torn, åtta tornuppgraderingar med mer än 18 förmågor, 30 nya fiendetyper, olika spellägen och nio legendariska hjältar.

Försvarare

play.google.com

Ett annat fantastiskt spel som förtjänar att listas som ett av de bästa tornförsvarsspelen är Defenders, och det är gratis med köp i appen. I det här spelet kan du försvara från fienderna och förstöra dem med magi och torn. Några av nyckelfunktionerna är mer än 25 torn, utmärkta 3D-grafer och fantastiska effekter, tornförsvarsspel, mer än 35 typer av monster, en annan strategi för varje karta, 23 uppdrag och mer.

Defense Zone 2 HD

play.google.com

Defense Zone 2 HD ($ 2,99), kommer med nya motståndare, nya vapen, mer taktik och action. När du spelar kan du göra ditt försvar effektivt genom att välja rätt typ av vapen och position. Det finns tre nivåer, enkla, medelstora och svåra, så välj den enligt dina färdigheter. Grafiken är också utmärkt. Så om du är redo för ett av de bästa äventyrsäventyren i Android-tornet, gå till Play Store och få det här spelet.

Bloons TD 5

play.google.com

Listan över de bästa tornförsvarsspelen på Android skulle inte vara full utan Bloons TD 5 ($ 2,55). Du kan bygga fantastiska torn och hyra specialagenter. Spelet kommer med några riktigt coola funktioner, till exempel 10 specialagenter och 10 specialuppdrag, 250 + slumpmässiga uppdrag, mer än 50 spår, 21 kraftfulla torn med 2 uppgraderingsvägar och aktiverade förmågor, tre spellägen och tre svårighetsinställningar, och mycket mer. Du förstår varför det här spelet har 4,5 stjärnor i Play Store så snart du börjar spela. Dessutom finns det regelbundna uppdateringar, så du kan alltid räkna med något nytt och kul!

Filedrunners 2

phandroid.com

Ett annat fantastiskt tornförsvarsspel för Android är Filedrunners 2, det är gratis och det erbjuder köp i appen. Att försvara din värld blir beroendeframkallande och roligt med alla nya vapen, explosiva fällor och mer. Broar, tunnlar, 20 uppgraderbara vapen, massor av nivåer, gruvor, luftangrepp och ett torn som förvandlar dina fiender till barngårdsdjur är bara några av de viktigaste funktionerna i Fieldrunners 2. Du kommer att njuta av att spela detta spel!

Jelly Defense

play.google.com

I Jelly Defense måste du använda dina kunskaper och färdigheter för att rädda Jelly-nationen från skurkarna. Appen kostar $ 2,64, men om du tittar på kommentarerna skrivna av användare i Google Play Store ser du att spelet är helt värt att köpa. Spelet har ett bra betyg i butiken - 4,6 stjärnor, så om du har letat efter ett tornförsvarsspel att spela bör du prova det här. Det är jättekul!

Plants Vs. Zombies 2

www.youtube.com

Ett annat ganska häftigt spel är Plants Vs. Zombies 2 - med kraftfulla växter kommer du att kunna besegra zombies. Spelet är gratis och det erbjuder köp i appen. Appen uppdateras regelbundet, så det finns alltid något nytt och spännande. Efter 415 000 recensioner rankas appen med 4,3 stjärnor i Google Play Store, vilket är ganska fantastiskt!

Toy Defense 2

apkpure.com

Toy Defense 2 kommer med 290 tornförsvarsuppdrag, fantastisk grafik, turneringar, fordon från Storbritannien, Tyskland, Sovjetunionen och USA och många andra superintressanta saker du kommer att älska. Med nästan 90 000 recensioner har detta spel 4,5 stjärnor i Google Play Store. Det är gratis och det erbjuder köp i appen. Så ladda ner spelet, spela och ha kul!

Det här är några av de bästa tornförsvarsspelen du kan spela på din Android-enhet och verkligen njuta av. Vilka är dina favorit Tower Defense-spel?

Du kan också läsa: YouTube Gaming är redo att tävla med Twitch

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found