Guider

Hur fixar du frysning och omstart av problem på Moto G

Olika typer av smarta telefoner finns på dagens marknad, men det är väldigt svårt att hitta en som är felfri. Från den tiden är Moto G en av de bästa som ger en upplevelse som mer liknar en premiumtelefon men som ingår i din budget.

Liksom andra smarta telefoner kämpar dock användare av Moto G också med problem på sina telefoner. Frysning och omstart av problem på Moto G är en vanligast som ägare har rapporterat på forumet. Användare har rapporterat att skärmen fryser och startar om slumpmässigt även om skärmen är avstängd också.

Om du har köpt Moto G, kan du uppleva några slumpmässiga omstartproblem, då kan du också möta detta frys- och omstartproblem på Moto G. Det här problemet kan uppstå med en specifik app som uppringningsplatta eller utan något mönster. Men det finns inget att oroa sig för eftersom det finns några potentiella lösningar på detta problem.

Potentiella lösningar för frysning och omstart av problem på Moto G

frysning och omstart av problemet på Moto G

1. Stäng av skärmen genom att trycka på strömbrytaren när du möter frys- och omstartproblem på Moto G. Vrid nu skärmen igen. Det kan låsa upp skärmen tillfälligt. Men för permanent lösning, följ nedanstående steg.

2. Kör telefonen i felsäkert läge. Tryck på strömbrytaren och tryck sedan på och håll ned avstängningsalternativet tills ett fönster med 'Startar om till säkert läge' dyker upp på skärmen. Du ser text i felsäkert läge längst ner till vänster på skärmen om den fungerade. Om du ser att din Moto G fungerar bra i felsäkert läge orsakar en av telefonens appar detta problem. Så du kan ta bort installerade appar en efter en tills du hittar den skyldige appen.

3. Du kan också utföra fabriksåterställning genom att gå till Meny> Inställningar> Säkerhetskopiera och återställ> Återställ fabriksdata> Återställ telefon. Men innan det, säkerhetskopiera viktiga data.

4. Det kan också vara problem med SIM-kortet. Så du kan använda ett annat SIM-kort för att kontrollera om det gör någon skillnad.

Men om alla dessa inte fungerar, är det bättre att kontakta återförsäljaren eller Motorola.

Om ovanstående metod inte fungerade för dig, klicka sedan på länken nedan och ta reda på orsakerna till att du upplever detta frysproblem på din Moto X.

Läs- Hur man fixar Moto x-frysproblem  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found