Guider

Hur man uppdaterar Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat

Samsung har tagit med Android 4.4 KitKat-uppdatering för Galaxy S3 och här är de enkla stegen för att uppdatera Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat-baserad CM 11 inofficiell byggnad. Stegen som jag ska beskriva här är för uppdateringar av Samsung Galaxy S3-modell I9300.

Saker du bör göra innan du uppdaterar Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat

Innan du börjar uppdatera Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat, bör du behålla några saker.

1. Först och främst säkerhetskopiera alla viktiga data i din Samsung Galaxy S3.

2. Ladda ner alla USB-drivrutiner för Galaxy S3 i din dator och installera dem. I de flesta fall kan Windows 8 och 7 automatiskt installera drivrutiner

Aktivera USB-felsökningsalternativ. För att aktivera det

 • Gå till Meny  > Inställningar> Program> Utvecklaralternativ
 • Tryck på den och se till att USB-felsökning är aktiverat

3. Installera återställningsverktyget ClockworkMod innan du uppdaterar Android 4.4 KitKat.

4. Innan du börjar uppdatera Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat, se till att din Galaxy S3 har mer än 80% laddning.

Måste läsa: Så här fixar du Samsung Galaxy som inte är registrerad i nätverket

Steg för att uppdatera Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat

Innan du börjar uppdatera din Samsung Galaxy S3 till Android KitKat måste du:

 • Ladda ner crDroid anpassad ROM
 • Använd en USB-kabel för att ansluta din Galaxy I9300 till din dator. Kopiera sedan de nedladdade filerna till Galaxy: s SD-kort.
 • Koppla nu bort din telefon från datorn och stäng av din Samsung Galaxy S3.
 • Starta enheten i återställningsläge. För att göra det, tryck på strömbrytaren, volym upp och ned och håll ned dem tills du ser Samsung-logotypen på skärmen. Släpp nycklarna gratis i en halv sekund och håll ner dem igen. Bläddra ner på skärmen med volymknapparna och välj alternativ med strömbrytaren. Du kan också använda snabbstartappen för att starta om din telefon i återställningsläge.
 • Skapa sedan en Android-säkerhetskopia av din nuvarande ROM. Gör det genom att välja Säkerhetskopiering och återställning och sedan säkerhetskopiering.
 • När du har slutfört säkerhetskopieringen går du tillbaka till huvudåterställningsmenyn.
 • Nästa steg är datatorkningsuppgifter. Utför rensningsdata eller fabriksåterställning (det tar några minuter)
 •   När du har slutfört detta steg, gå till torka cachepartitionen. Klicka sedan på Advance och klicka sedan på Torka av Dalvik-cache. Det rensar också Dalvik-cachedata.
 • Gå nu till din Galaxy S3 huvudåterställningsskärm för att välja zip från SD-kort och välj sedan installera zip från SD-kort för att uppdatera Samsung Galaxy S3 till Android 4.4 KitKat.
 • Använd volymknappen och navigera till ROM-zip-filen du laddade ner, kopiera den till sd, du kan välja den med strömbrytaren
 • När installationen är klar upprepar du steg 7 n 8 och installerar Google-appar

Efter att ha slutfört installationen av båda filerna, gå tillbaka till huvudåterställningsmenyn och välj alternativet starta om systemet nu. Det startar upp till den senaste inofficiella CM 11-byggnaden för Galaxy S3. Det kan ta ibland när du startar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found