Guider

Allt du behöver veta om Terrarium TV

Är du en av de personerna med en känsla av att du förmodligen skjuter ut lite för mycket för att titta på tv? Om svaret är ja är du inte den enda som upplever samma känsla. Oavsett om det är för att undkomma de stigande priserna eller för att förbättra tittarupplevelsen, folk förväntar sig att titta på TV med sinnesro och framför allt vill de betala för vad de får. Plötsligt kommer valet av Terrarium TV ner linjen som inte bara anses vara en lockande plattform utan de oändliga alternativen att visa allt du kan önska. Ofta kan det tyckas att ett sådant alternativ verkar för bra för att vara sant och det är sant.

Under en tid när direktsändning och onlinetelevision är ett rasande alternativ och du inte är villig att betala ut mer pengar för kabelabonnemanget eller satellit-tv-tjänsterna, kommer du sannolikt att känna dig upprymd med reklam för gratis tv som Terrarium TV som är en Android-baserad TV-tjänst som låter dig få allt du vill, från kvalitetsvisning till flexibilitet utan att betala en krona. Vissa frågor kan dock dyka upp i ditt sinne angående lagligheten eller säkerheten för att ladda ner den här tjänsten på din Android-enhet.

Se även: Bästa bästa live-tv-streamingtjänster

Att använda tjänsten på ett säkert sätt

Även om direktuppspelningstjänster som Terrarium TV har blivit populära på senare tid, kanske inte alla alternativ är de rätta. Medan du ser bort från satellit-tv kommer du att stöta på flera alternativ, inte bara när du försöker skydda dina data utan också när du vill hålla din Internet-leverantör borta. Det kan vara en av anledningarna till att många tittare av online-streaming-tv-tjänster har börjat vända sig till virtuella privata nätverk. När du strömmar online för att titta på Terrarium TV är det vanligt att använda mycket data. Dessutom är det vanligt att strömma HD-kanalerna också och det kan bli tungt på bandbreddens belastning. Det är onekligen sant att användningen av VPN är ett av de lagliga alternativen för dem som ser fram emot livestreamingtjänsterna. Om du strömmar lagligt innehåll,du kan fortfarande undvika alternativen för orättvist innehåll för att undvika strypningshastigheten för ISP.

Kommer från Terrarium TV

Populariteten för Popcorn Time rasade för några år tillbaka och drivs av BitTorrent, det gjorde det möjligt för användarna att titta på tv-tjänster i lägsta takt eller för ingenting alls. Eftersom hela on-demand-innehållet var piratkopierat kom ISP: s till kännedom snart och det dröjde inte länge innan tjänsten drogs tillbaka. När Terrarium TV gick in i scenariot verkade det likna Popcorn Time eftersom innehållet hämtades via internet med hjälp av ett vänligt användargränssnitt, och tjänsten var endast tillgänglig för enheter som drivs av Android. Driften av denna live-tv-tjänst var främst bakom kulisserna, paketet med den här tjänsten verkade vara trevligt, och det verkade som om den här tjänsten kanske inte skulle vara längre precis som sin tidigare motsvarighet.

Förekomsten av denna live-tv-tjänst

När du hör allt detta om Terrarium TV kanske det bara kommer att tänka på dig om tjänsten fortfarande finns idag eller är den borta? Medan den första instruktionen var att gå till den officiella webbplatsen och ladda ner Terrarium TV, gick webbplatsen plötsligt följt av försvinnandet av denna tv-tjänst på GitHub. Ingen anledning citerades för försvinnandet och det verkade som att skaparen av projektet kanske hade beslutat att ge upp det plötsligt. Från början förblev Terrarium TV i oroliga vatten, även om tittarna var angelägna om att titta på det även när projektutvecklaren bestämde sig för att kalla det en dag. Tjänsterna slutade dock slutligen med ett officiellt meddelande från utvecklaren av appen Nitro-xenon. Det uppgav helt enkelt att tjänsterna stängdes av i slutet av september och att appen stängde på egen hand.Utvecklaren fortsatte med att säga att det inte fanns några planer på att öppna källkoden för appen så att ingen annan utvecklare kan starta om igen. För användarna av denna TV-tjänst var detta officiella meddelande verkligen dåliga nyheter men det kan komma fler in för dem.

Ta en närmare titt på lagligheten

Även om Terrarium TV: s tjänster har stängts officiellt fortsätter det fortfarande att underhålla användarna till en viss grad. I själva verket piratkopierades inte innehållet genom denna tjänst utan det samlade helt enkelt flera länkar till de videor som för närvarande finns tillgängliga på internet. Även om det tekniskt inte är olagligt kanske din Internetleverantör inte gynnar det här alternativet och detta är en av de mest troliga anledningarna att inte få information om något som är relaterat till Terrarium TV. Denna tv-tjänst grävde ut länkarna till dessa videor från internet och de som är värd för de juridiska videotjänsterna. När du bestämmer dig för vad du vill titta på samlade appen alla dessa länkar för att starta en streamingtjänst.

Problemet var att utvecklarna av denna tv-tjänst inte brydde sig om att kontrollera källornas laglighet, vilket innebär att du kan titta på något som kan ha varit värd på webbplatsen för ett annat TV-nätverk eller något som laddades upp till en videotjänst om vilken du kanske inte har hört förut. Även om TV-tjänsten inte var olaglig ur teknisk synvinkel kanske leverantörerna av innehållet och de andra myndigheterna inte varit glada över att den här tjänsten fanns. Men utvecklaren Nitro-xenon brydde sig aldrig om att meddela den verkliga orsaken bakom avstängningen av den här tjänsten. Det är helt tydligt att myndigheterna pressade dem och tvingade utvecklarna att plötsligt stänga tjänsten.De som installerade den här appen började titta på aviseringarna och bad dem att avinstallera appen. Platserna och IP-adresserna för dessa användare spårades jämnt.

Funktioner av Terrarium TV

Gränssnittet för Terrarium TV är elegant och intuitivt och organisationen av huvudmenyn gör att du enkelt kan se allt. Om du vill filtrera de populära programmen kan du göra det enkelt med hjälp av appens funktioner och genren. Så snart du hittar dina val kommer du att skickas till alla årstider och välja den säsong du vill ha tillsammans med det avsnitt du vill se och en serie alternativ dyker upp på skärmen. De tillgängliga versionerna inkluderar 360, 720 och 1080p. När du har valt kvalitet kan du fortsätta med valet av undertexter. För närvarande inkluderar alternativen för undertexter SubHD, Makedie, Open Subtitles och Zimuku. Om du är angelägen kan du aktivera läget för parallell belastning så att tv-tjänsten kan multitask och källlistan mycket snabbare med dessa parallella anslutningar.

Nedladdning av Terrarium TV på Android-enhet

Du hittar inte den här appen i Google PlayStore och även om du får det kanske de inte är till någon nytta. så försök ladda ner dem på din risk. Eftersom den officiella webbplatsen inte längre är tillgänglig kan du ladda ner den från appar från tredje part. Gå bara till Inställningar på din mobila enhet till Säkerhet och sedan Okänd källa för att ladda ner appen.

Säkerhetsproblem för denna TV-tjänst

Frågan är om man ska använda den här tv-tjänsten eller inte och tankarna omger i första hand säkerhetsfrågorna. För nybörjare finns det ingen rapport om någon kod som är skadlig eller de hackade incidenter som finns i appen för Terrarium TV. De röda flaggorna finns dock under nedladdningsprocessen. Det första som kan skapa problem är att appen inte är tillgänglig i Google PlayStore, även om det inte betyder att det kan vara något fel med appen.

Du måste ändra inställningarna för Android-enheten för att underlätta nedladdning av appar från tredje part. Det är sant att apparna i PlayStore är mycket säkrare till sin natur, de appar du laddar ner från tredjepartswebbplatser kan vara utrustade med vissa risker precis som att ladda ner ett virus tillsammans med appen kan skada din enhet. Till skillnad från flera appar är Terrarium TV officiellt tillgängligt på Android-drivna enheter inklusive surfplattor och telefoner.

Akta dig för spoofs

Det finns flera appar som påstår sig vara Terrarium TV men är faktiskt inte och det fantastiska är att många av dessa appar kan ha gjort till PlayStore. Enligt forskning finns det cirka tio webbplatser som kallar sig Terrarium TV och det kan vara svårt för användarna att förstå, så du måste se till att du laddar ner rätt app för att titta på denna TV-tjänst.

Sätt att gå

Under omständigheterna är det bästa att gå efter ett alternativt alternativ och den rätta, i det här fallet, är Pluto TV. Det liknar Terrarium TV på ett antal sätt förutom att det är helt lagligt. Denna tv-tjänst extraherar innehåll från internet och presenterar det som live-tv-kanaler genom ett lättanvänt gränssnitt. Bortsett från detta kan du också komma åt innehåll på begäran och även om det kan vara begränsat kan du få det så ofta du behöver det. När det gäller Terrarium TV-tjänster är den stora mängd innehåll som är tillgängligt det huvudsakliga drag som lockar tittarna och med detta i åtanke är Pluto TV en enklare version. Den är dock tillgänglig på olika plattformar och du är fri att titta på den utan att tänka på om tjänsten kommer att försvinna eller inte.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found