Guider

Hur man ändrar din Android-bakgrundsbild automatiskt

Bakgrundsbilder är ett utmärkt sätt att uttrycka sig eller den nuvarande stämningen. Du kan gå för att ha en fast bakgrundsbild för alltid eller vara äventyrlig nog för att fortsätta ändra dem. Bakgrunden på din Android-enhet kan vara allt från dina egna fotografier till familjebilder, natursköna landskap, dina husdjursbilder, några citat och mer. Oavsett vad det kan vara, när du byter tapet ganska ofta gör det din användarupplevelse ännu mer värdefull.

Istället för att bara nöja dig med en tapet bör du prova en mängd olika tapetalternativ som kan ställa ditt humör rätt varje dag. Men om tanken på att byta bakgrundsbild varje dag stör dig behöver du inte oroa dig längre. Det finns olika innovativa metoder för att automatiskt ändra Android-bakgrundsbild på din enhet.

Här är några av de fantastiska apparna som hjälper dig att uppgradera Android-tapeten från "OK" till "Fantastisk". Till toppen av allt är dessa spännande appar tillgängliga i Google Play Store gratis. Ta en titt.

Se även: Hur man tar bort skadlig kod på Android

Appar för att ändra Android-bakgrundsbild automatiskt

Wallpaper Changer

Det här är den absolut bästa appen för dem som letar efter lösningar på hur man byter Android-bakgrundsbild. Om du vill använda dina egna fotografier som bakgrundsbild eller till och med några andra bilder kan du enkelt uppnå det med hjälp av Wallpaper Changer Android-appen. Förutom den automatiska generatorn kommer appen också med utmärkt personlig touch. Dessutom tar det inte ens mycket tid att anpassa din tapet med den här appen.

Du behöver helt enkelt välja de specifika bilderna som du vill köra som bakgrundsbakgrund. Nästa steg skulle vara att bestämma hur ofta du vill ändra bakgrunden på din Android-enhet. När du är klar med det här kommer appen Wallpaper Changer att ta hand om resten. Du skulle välkomnas med en ny tapet från galleriet varje dag.

Ladda ner Wallpaper Changer

Bakgrundsbilder

Den här appen för automatisk bakgrundsbyte av Google är ett utmärkt alternativ för dem som gillar att se nya och nya bakgrundsbilder varje dag på sin Android-enhet. Det finns olika kategorier i den här appen. Du kan välja vilken kategori som helst i appen som du vill visa som bakgrundsbild på enhetens skärm. Om du till exempel väljer natur, skulle du bevittna naturens fantastiska skönhet varje dag på din Android-enhet med hjälp av den här appen.

Du kan till och med välja bilderna från Google Earth, Google+, ditt personliga bildgalleri eller till och med bilder från andra som automatiskt ska visas som bakgrundsbild varje dag.

Ladda ner bakgrundsbilder

Wallmax

Den här fantastiska appen kommer med en myriad av högkvalitativa tapeter som användarna kan välja mellan för att visa samma som sina bakgrundsbilder. Det bästa med den här fantastiska appen är att databasen över kreativa och fantastiska tapeter växer varje dag så att användarna har en ny samling bakgrundsbilder varje gång de öppnar appen.

Även sökprocessen för olika bakgrundsbilder i den här appen är ganska enkel. Användarna behöver bara skriva nyckelorden, bläddra igenom den stora bildkategorin och göra det rätta valet. Användarna kan också bläddra i samlingen tapeter i appen slumpmässigt tills de stöter på den mest lämpliga bakgrundsbilden för sin Android-enhet. Olika bakgrundsbilder kan väljas samtidigt för att presenteras som en ny bakgrundsbild varje dag på enhetens skärm.

Ladda ner Wallmax

500 eldpapper

Om du har en passion för fotografering kan den här appen i Google Play Store vara den perfekta Android-tapetappen för dig. Användarna kan välja mellan över olika bilder med 500 pixlar och då brukar appen växla mellan fantastiska vackra bilder automatiskt från alla länder. Med den fantastiska bakgrundsbilden på enhetens skärm känner du att du har haft en världsturné i slutet av dagen. Detta är en måste-ha tapetbyte-app för dem som är resebuggar och älskar att utforska nya platser.

Ladda ner 500 Firepaper

Tapet

Om du inte är fast på en bakgrundsgenre och behöver en abstrakt samling tapeter, kan den här Android-tapeten vara det perfekta valet. Appen kommer med flera mönstrade bakgrunder som vanligtvis är skräddarsydda för din Android-enhet. Denna app använder de matematiska formlerna och den fantastiska skärmupplösningen för att leverera ett stort antal intressanta bakgrundsbilder varje dag på din Android-enhet. Designarna av den här appen hävdar att de erbjuder ett obegränsat antal mönstrade tapeter så att du aldrig stöter på samma design ens två gånger på din enhet. Låter intressant!

Ladda ner Tapet

Muzei Live Wallpaper

Om du är konstälskare skulle ingenting pryda din Android-enhetens skärm lika bättre som en invecklad och meningsfull målning. Muzei Live Wallpaper-appen förstår denna kärlek till konstfanatiker och kommer därmed med en serie berömda målningar för att förbättra bakgrunden på din Android-enhet. Dessutom, när du dubbelklickar på skärmen kan du se de invecklade detaljerna i den specifika målningen närmare.

Förutom de berömda målningarna kommer Muzei Live Wallpaper-appen också med allt från Reddit och Flickr till National Geographic och NASAs bild av dagen på enhetens bakgrund.

Ladda ner Muzei Wallpaper

Terrasamlingen

Naturälskarna vill ha jordrelaterade bakgrunder på enhetens skärm och den här appen gör exakt detsamma för dem. Det erbjuder en fantastisk samling av jordtema bakgrundsbilder i hög upplösning. Appen erbjuder bilder som kan uppdateras dagligen för att hålla enhetens skärm livlig med fantastiska jordiska bilder och bakgrunder.

Ladda ner Terra Collection

Om du är uttråkad av en enda bakgrund på din Android-enhetens skärm och behöver lite krydda i livet, kan du ändra Android-bakgrundsbild automatiskt varje dag med hjälp av dessa appar. En fräsch och vacker start på dagen med fantastiska bakgrundsbilder kan göra din dag rätt. Gå efter dem!

Se även: Hur man påskyndar 3G-anslutningen på Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found