Guider

Hur du löser LG V20-prestandaproblem

LG är ett ledande smarttelefonföretag som är baserat i Sydkorea och har flyttat världen med sin snabba utveckling och framsteg inom smartphone och elektronisk nisch. Det är känt över hela världen för att bygga och lansera smartaste och mest innovativa design i smarttelefonbranschen. Det lanserade nyligen LG V20. Med sina imponerande funktioner inklusive 5,7-tums skärm. Användarna kan dock stöta på vissa LG V20-prestandaproblem. Några klagade på problem med LG V20-fördröjning och faktumet om att LG V20 fryser, medan andra rapporterade att LG V20 kraschar och fryser och LG V20 har långsam prestanda.

Sedan lanseringen av telefonen har användarna ständigt klagat på att det har kraschat och fryst problem då och då. Enligt utvecklarna av LG V20-smarttelefonen har dessa problem uppstått på grund av Android 7.0 Nougat OS. LG V20 har ett förinstallerat operativsystem med Android 7.0 Nougat som inte kan nedgraderas till Android Marshmallow eller någon annan äldre version av Android OS. Det kan dock finnas flera andra orsaker till de ständiga LG V20-prestandafrågorna. Många nya användare av LG V20-smarttelefonen rotade eller installerade en anpassad Mod eller ROM. Dessa uppdateringar kan göra smarttelefonen långsammare och batteriet börjar också rinna ut snabbt med ytterligare buggar och fördröjningar.

Om du också har stött på problem inklusive problem med LG V20-fördröjning, LG V20-frysning, LG V20-kraschning och -frysning, LG V20-kraschfördröjning, LG V20 långsam prestanda och mycket mer du kan följa de lösningar som listas här.

Se även: Hur man åtgärdar problem med LG V20 Wi-Fi

Potentiella korrigeringar för LG V20-prestandafrågor

Om du har haft något av prestandaproblemen med din LG V20-smartphone kan du försöka lösa dem på egen hand genom att göra följande:

Starta om din LG V20-smartphone

Alla smartphones är inte utformade för att fungera optimalt hela tiden. Därför kan också detta vara en av anledningarna till att dina LG V20-eftersläpningsproblem eller LG V20-frysning. Din LG V20-smartphone kan köra flera applikationer samtidigt med användning av mycket RAM. Detta resulterar i den långsamma hastigheten på telefonen som kallas LG V20 långsam prestanda.

LG och Android-experterna föreslår att du bör försöka starta om eller starta om din LG V20-smartphone minst en eller två gånger i veckan för att säkerställa att enheten fungerar normalt. När du gör detta stängs alla applikationer som orsakar fördröjning eller långsam prestanda, som har körts i bakgrunden på telefonen. Detta kan lösa problemet med att din LG V20 kraschar och fryser.

Inaktivera Bloatware-apparna

Om du har köpt din LG V20-smartphone från nätverksoperatörerna som Verizon, At & t, T-Mobile, Sprint, etc. är det stora chanser att din smartphone kommer att vara utrustad med oönskade applikationer som erbjuds av dessa nätoperatörer. Dessa är kända som bloatware-applikationer och de kan i högre grad hindra prestanda för din smartphone. Om du vill lösa dina LG V20-prestandaproblem bör du därför inaktivera dessa appar.

Använd en alternativ launcher

Ett annat sätt att fixa dina LG V20-krasch- och frysproblem kan vara att installera en tredjepartslansering på din smartphone. Du kan hitta flera bärraketer i Google Play Butik, varav några till och med är tillgängliga gratis. Till exempel kan den mest föredragna startaren för LG V20-smarttelefonen vara Nova Launcher och Google Now Launcher, som har flera funktioner som kan lösa LG V20-prestandaproblemen.

Stänga av animationerna

En annan lösning för att fixa LG V20 kraschar och fryser och problem med LG V20 långsamma prestanda kan vara att stänga av animationerna på LG V20-smarttelefonen. För detta måste du aktivera utvecklaralternativen på din LG V20-smartphone. För att göra det, måste du gå till Inställningar, sedan Om telefon / enhet, fortsätt sedan till Programvaruinfo och tryck sedan på Bygg nummer 7 gånger och efter detta kommer ett meddelande att du är "en utvecklare".

När du väl har utvecklaralternativet på din LG V20-smartphone måste du rulla ner och gå till alternativen: Windows-animeringsskala, Animator-varaktighetsskala och Transition-animationsskala. Allt du behöver göra är att ställa in var och en av dessa till noll.

Återställ telefonen hårt

Om du har provat allt och fortfarande upplever problem med LG V20-prestanda, är det sista och bästa alternativet att utföra fabriksdataåterställningen. Genom att göra detta kommer du att ta bort allt på din LG V20-smartphone inklusive alla appar, bilder, meddelanden, kontakter, dokument, videor och flera andra uppgifter. Du kan återställa LG V20-smarttelefonen till sitt ursprungliga tillstånd genom att göra den hårda återställningen.

Det är viktigt att du säkerhetskopierar all viktig information på din smartphone innan du gör den hårda återställningen. Detta håller alla dina viktiga dokument och data säkra. Genom att göra hård återställning på din LG V20-smartphone kommer du i princip att återställa telefonen till sitt ursprungliga tillstånd. På det här sättet kommer du att lösa alla LG V20-prestandafrågor inklusive LG V20-fördröjningsproblem, LG V20-frysning, LG V20-kraschning och frysning, LG V20-kraschande fördröjning, LG V20 långsam prestanda, med lätthet.

Se även: LG V10-skärmen fungerar inte efter samtal-Hur man fixar det

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found