Guider

De bästa bästa tangentbordsprogrammen för iPhone 6

Om du letar efter de bästa tangentbordsprogrammen för iPhone 6 för att ge din Apple-telefon en uppfriskande förändring, gå igenom den här listan som innehåller tangentbordsprogram som är tillförlitliga och har några mycket användbara funktioner. De flesta av dem är gratis och de gör det enkelt att skriva på din iPhone 6. Medan butiken har ett antal tangentbordsprogram från tredje part som du kan använda, har vi sammanställt en lista över de 9 bästa tangentbordsprogrammen som du kommer att tycka om att använda på din iPhone 6.

Se också: Det dyraste iPhone-fodralet någonsin

Bästa tangentbordsprogram för iPhone 6

GBoard

Med det senaste tillskottet av 3D-pekfunktionerna på tangentbordet är Googles GBoard en fantastisk tangentbordsapp för din iPhone 6. Att skriva på det här tangentbordet är smidigt och för dem som gör mycket att skriva kommer du att tycka om Glide-typfunktionen, vilket att du kan skjuta fingret genom tangentbordet utan att lyfta fingret och skriva ett ord. Glidtypning garanterar en snabbare typupplevelse. Förutom GIF och emojis som är vanliga i de flesta tangentbordsprogram, har GBoard den extra funktionen att utföra en Google-sökning inifrån tangentbordet. Du kan enkelt dela dessa sökresultat med den du chattar. Du kan också söka efter emoji eller GIF med den här sökfunktionen och resultaten kommer att visas i form av kort. Om du vill skicka det till personen du pratar med, tryck bara på kortet så skickas det.GBoard är en gratis app och användarvänligheten med den här appen gör att den hamnar på listan över tangentbordsprogram för iPhone 6.

Swype

Med sin fängslande beskrivning som läser 'varför skriva när du kan svepa' är detta tangentbord en av de appar som följde med funktionen som låter dig skriva ett ord genom att glida fingret över tangentbordet och lyfta det bara när ordet slutar. Den har en robust ordförutsägelsealgoritm som blir bättre med användning. Det lär sig dina tangentbordsvanor för att göra användarupplevelsen bättre och smidigare. Det är en av de iPhone-tangentbordsprogrammen som är enkla, snabba och har adekvata funktioner som inkluderar att ändra tangentbordets visuella utseende med hjälp av teman. Den här appen är tillgänglig för $ 0,99 i App Store.

Microsoft Word Flow

Vad vi verkligen gillar med Microsofts Word Flow är enhandsskrivningsläget som gör det så mycket lättare för användaren att skriva på telefonen med en hand. Det erbjuder anpassning så att du kan ändra tangentbordets utseende och det har också de mycket populära svepfunktionerna för att göra skrivning till en sömlös upplevelse. Det är en pålitlig tangentbordsapp och det ger dig möjlighet att söka efter GIF, kontakter och mycket mer inifrån tangentbordet och dela det direkt. Liksom GBoard behöver du helt enkelt trycka på resultatet som du vill dela med personen du pratar med. Detta är en gratis tangentbordsapp.

Flesky + GIF-tangentbord

Om du letar efter något funky för din iPhone 6, kommer du att tycka om tangentbordsappen av Flesky. Den har färgglada teman, många anpassningsalternativ och har GIF, klistermärken, emojis och mycket mer lagt till i sin påse med funktioner. Det är ett användarvänligt tangentbord som syftar till att ge bra användarupplevelse och det enda som saknas är möjligheten att införliva sökresultat som Google och Microsoft. Flesky handlar mer om att erbjuda massor av anpassningar och göra ditt tangentbord snyggt och göra skrivning roligt för användarna. Det är en gratis app och inkluderar köp i appar för tillägg.

SwiftKey

Den här tangentbordsappen har funnits ganska länge nu. Och en av anledningarna till att det fortfarande är en kompetent app beror på tillägget av funktioner som säkerställer att den ger bra användarupplevelse. Den stöder över 20 språk och du kan anpassa appen efter dina färgpreferenser med hjälp av de teman som finns tillgängliga för den. Liksom Swype anses det vara en av de tidigaste tangentbordsprogrammen med svepfunktionen för snabb skrivning. Det är mycket exakt och kan installeras gratis. Eftersom det har varit i spelet under en lång tid vet SwiftKey definitivt hur man ger dig den bästa upplevelsen.

TouchPal

Om du letar efter knäppa teman, användarvänlighet, precision och massor av funktioner kan TouchPal ge dig alla dessa och mer. Det finns över 800 emojier inkluderade i denna tangentbordsapp och den har också svepfunktionen som är känd som TouchPal Curve. Det finns alternativet för textkonst och emoji-konst som gör textning så roligare på det här tangentbordet. Anpassning är lätt och det innehåller också olika klickljud för tangentbordet. Det är lätt att använda och det finns gratis i App Store.

Tavlan

Som namnet antyder handlar det här tangentbordet om snygga teman och bra estetik. Men det betyder inte att det gör några kompromisser på tangentbordets effektivitet. Tangentbordet har en förutsägbar textfunktion, korrigerar automatiskt och aktiverar automatiskt, vilket liknar de flesta andra tangentbord som finns i butiken. Med stöd för flera språk och en emoji-fält för dina favoritemojis är Themeboard en gratis app och har några mycket kreativa teman. Medan de flesta teman är gratis i den här appen, finns det några som kan kosta $ 1 till $ 2. Themeboard är skapat av innovativa designers inom appbranschen och är ett utmärkt tangentbord för temafans.

Go Keyboard

Go-tangentbordet utvecklas gradvis till ett av de bästa tangentborden med dess avancerade funktioner. Det har nyligen lagt till 3D Touch i sin lista över funktioner och med en ny logotyp går Go framåt i tangentbordsappsektionen med stormsteg. Det har några mycket rika teman som du kan använda för att anpassa ditt tangentbord och det stöder också flera språk. Och när vi säger flera språk menar vi språk som sällan stöds på andra tangentbord. De kreativa och roliga klistermärkena gör det roligt att texta, och de anpassningsbara teman på denna tangentbordsapp ger det ett imponerande utseende. Den har svepning som de flesta av de bästa tangentbordsprogrammen. Den gratis versionen har de flesta av de funktioner du behöver, men om du vill ha pro-versionen kostar det dig $ 3,99.

Color Keyboard Maker

Alla ni som har letat efter en tangentbordsapp som ger djupa anpassningsnivåer kommer att hitta tangentbordstillverkaren som en hit. Det ger dig möjlighet att anpassa nästan allt på tangentbordet från solida färger till lutningar och om du känner för att lägga till ditt eget foto på tangentbordets bakgrund så kommer den här appen att göra det åt dig. Det är en betald app och den är tillgänglig för $ 2 i App Store.

Dessa tangentbordsprogram för iPhone 6 är de bästa du kan få. De kommer med massor av funktioner och många nivåer av anpassning. Beroende på dina krav är vi säkra på att du hittar minst en app som passar dina behov.

Se även: Tips för att skydda integriteten på iPhone iOS 10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found