Guider

Så här fixar du Samsung Galaxy S3 som inte startar

Vi har en annan fråga till hands som våra läsare har skrivit till oss och det är: Hur man ska fxa Samsung Galaxy S3 inte startar och den har fastnat. Vi har gett korrigeringar till många problem kring Samsung Galaxy S3, så om du står inför det här problemet läs vidare och om du står inför någon annan fråga relaterad till Galaxy S3 kan du läsa andra artiklar som publiceras på vår webbplats. Detta har varit en vanlig fråga för många användare, och vi kommer att dela några potentiella lösningar. Så i den här artikeln kommer vi att fokusera på hur man fixar Samsung Galaxy S3 som inte stöter på problemet.

Se en LSO: Så här uppdaterar du Samsung Galaxy till Android 4.4 KitKat

Så här fixar du Samsung Galaxy S3 som inte startar

Följ dessa felsökningssteg för att lösa problemet med Samsung Galaxy S3 not Booting Up

Starta om din Samsung Galaxy S3

Det här är det första du bör göra när du felsöker ett problem som att en enhet inte startar, en enhet har fastnat eller fryst, en enhet som går långsamt etc. Gör det inte bara en eller två gånger utan gör det många gånger bara för att göra säker på att det verkligen finns ett problem med att slå på telefonen. Detta löser 50% av sådana problem.

 • Håll ned Volym upp + Startknapp + Strömknapp helt och hållet
 • Vänta tills telefonen vibrerar och Android-logotypen visas på skärmen, släpp nästa knappar 
 • Välj Torka av data / Fabriksåterställning med volymknapparna och strömbrytaren för att välja
 • radera alla användardata
 • Starta sedan om telefonen med strömbrytaren

Ta ut batteriet, håll ned strömbrytaren

Ett annat sätt att fixa Samsung Galaxy kommer inte att vända är genom att tömma statisk elektricitet som lagras i någon av telefonens elektriska komponenter, vilket kan förhindra att din telefon startar ordentligt. Vad du behöver göra är att ta ut batteriet från telefonen, när det är slut, tryck och håll ner strömbrytaren i 10-15 sekunder och sätt sedan in batteriet igen. Försök sedan att slå på enheten. Om telefonen förblir död även efter att ha gjort det, fortsätt till nästa steg nedan.

Starta enheten i felsäkert läge

I felsäkert läge körs bara förinstallerade appar. Detta utesluter möjligheten att en tredjepartsapplikation hindrar telefonen från att starta upp normalt. Det körs bara och högst på förinstallerade appar och ingenting annat. Så om appen orsakar problemet skulle du veta det genom att göra detta.

 • Håll strömbrytaren intryckt i några sekunder
 • Omedelbart efter att Samsung Galaxy S3-skärmen visas släpper du strömbrytaren och håller sedan ned volym ned-knappen.
 • Telefonen startas om och texten Felsäkert läge visas i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

www.fixedbyvonnie.com

Om din telefon startar i felsäkert läge måste du vara säker på att det är ett program som förhindrar att din telefon startar upp. I de flesta fall skulle detta bero på en av de nyligen installerade apparna. Ta bort dem. Detta kan enkelt fixa din Samsung-galax från att inte starta upp.

Starta till återställningsläge och rensa cachepartitionen

 • Håll ned volym upp-, hem- och strömknapparna helt.
 • När telefonen vibrerar släpper du strömbrytaren men håller kvar de andra två tills skärmen för Android System Recovery visas.
 • Använd Volym ned-knappen för att markera 'torka cachepartition' och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 • Telefonen startas om automatiskt efter att cachepartitionen har raderats.

Vid den här tiden, om du inte kan starta till återställningsläge, är problemet antingen med ditt batteri eller har telefonens strömbrytare ett problem.

Prova ett nytt batteri

Köp ett helt nytt batteri så att du kan testa om det verkligen var batteriet som orsakade problemet. Se till att du köper ett originalt Samsung-batteri som är kompatibelt med S3 och laddar det i 12 till 16 timmar innan du använder det.

Relaterat - Hur fixar du långsamt laddningsproblem på Samsung Galaxy

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found