Guider

Hur du löser Gmail-fel 707

Gmail är en av de mest använda tjänsteleverantörerna som har mer än 425 miljoner aktiva användare över hela världen. Men vi vet att inget är problemfritt. Så ibland uppstår fel också med Gmail. Gmail-fel 707 är ett av de vanligaste felen för många användare och problemet uppstår främst när du försöker skicka ett e-postmeddelande till någon.

Gmail-felet uppstår när du skickar ett e-postmeddelande på grund av vissa aktiverade laboratorier. Men bli inte panik om samma problem uppstår hos dig. De möjliga lösningsstegen diskuteras här.

Se även - Så här tar du bort e-postkonto från Gmail-appen på Galaxy S4

Steg för att åtgärda Gmail-fel 707

Vissa människor får “Oj ... systemet fick ett problem (# 707)” -fel och vissa får “Serverfel inträffade och e-postmeddelandet skickades inte (fel 707)”. Lösningen för båda dessa fel är densamma och här är stegen:

> Första inloggningen till ditt Gmail-konto. Klicka sedan på växellådan (en ringsymbol) och inställningar måste väljas.

> Under Inställningar hittar du fliken Labs till höger. Klicka på den fliken.

> Nu måste du söka i bakgrundsskick. Du kan också bläddra ner på sidan för att hitta Bakgrundssändning. Det kommer att finnas två alternativ Aktivera och Inaktivera, välj Inaktivera.

Nu kommer du att kunna skicka e-post utan 707-fel. Men efter att ha följt ovanstående steg också om felet inträffar, följ sedan stegen nedan:

> Uppdatera din webbläsare till den senaste versionen.

> Rensa kakor och cache.

> Du måste inaktivera webbläsarannonserna för Firefox och tillägg om du använder Google Chrome och starta sedan webbläsaren igen.

> Inaktivera viruskontrollen tillfälligt.

> Du kan prova en annan webbläsare om felet fortfarande uppstår.

> Använd grundversionen av Gmail om problemet inte löser sig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found