Guider

Paralives: Allt vi vet hittills

Spelet Paralives uppstod för länge sedan när artisten och den professionella spelutvecklaren Alex Masse började forma den i september 2018. Uppenbarelsen kom dock ungefär tio månader senare i ett Twitter-inlägg och gjorde spelgemenskapen helt galen. På grund av det massiva svar som kom från spelgemenskapen började Masse arbeta med spelet och gjorde det till sitt heltidsyrke.

Han lovade också att inkludera en serie attraktiva och spännande aspekter i detta spel, som tillhör genren livssimulering, såsom skräddarsydda partistorlekar och flexibilitet vid anpassning av möbler. Vi har ännu inte fått ett släppdatum för spelet efter tillkännagivandena. För närvarande är den enda bekräftelsen vi fått om Paralives att den kommer att finnas tillgänglig för Mac och Windows via Steam.

Hela paketet

Spelet av Paralives är tänkt att innehålla flera spännande funktioner och några av dem är:

  • Väder
  • Anpassade husbåtar
  • Pooler som är böjda
  • Trappor som är diagonala
  • Hästar
  • Hundar
  • Bilar
  • Katter
  • Småbåtar

Enligt den information som vi har fått ska de funktioner som nämns ovan ännu inte göras tillgängliga i spelet.

Video och anpassning

Kontrollera videon nedan för att hitta hur flexibel och enkel byggnadens struktur kommer att bli i spelet Paralives. Spelarna kan klicka på musen och dra ett rum som inte ingår i rutnätets begränsningar. Du kommer också att stöta på ett mätverktyg och därigenom underlätta spelarna att skapa en kopia av sitt hem och byggnaderna i den verkliga världen. När det gäller objekten i spelet kan du förvänta dig fullständig anpassning av var och en, som att sträcka gardiner och fönster för att göra dem i olika former och storlekar. Det kan också innehålla andra föremål som gardinstången tillsammans med andra möbeltillbehör som duken etc. Bortsett från detta kan du också dra nytta av färghjulet och verktyget som hjälper dig att välja mönster av dekoration.Det ger dig oändliga möjligheter att dekorera när du dekorerar hemmen i spelet Paralives.

Vad gör spelarna?

Paralives är ett kommande spel baserat på livssimulering och förväntas bli det enda äkta alternativet för The Sims. I det här spelet kan spelarna bygga sina drömhem, utveckla karaktärer och driva sina dagliga liv med så små begränsningar som möjligt. Så du kan stöta på hus i olika former, trapparnas placering i olika riktningar, och som vi redan har diskuterat, användningen av mångsidiga färger för dukar och gardiner. Oavsett var du är; oavsett om du kör en häst eller en bil eller cykel är du fri att utforska en öppen värld bestående av vänner, fiender och familjer.

Precis som hur du bygger hus är förhållandena du skapar i staden ett resultat av dina handlingar. Det råder ingen tvekan om att många människor från Sims-gemenskapen tittar på spelet Paralives, som ännu inte kommer i butikerna. Det verkar som att spelgemenskapen tar ett massivt och enhälligt intresse för Paralives på grund av införandet av flera specialfunktioner i basspelet. I denna takt kan det här spelet vara den primära konkurrenten för Sims.

Läge för simulering

När du försöker lära dig mer om spelet Paralives kommer du att upptäcka det roliga med att vara i den öppna världen, vilket innebär att laddning av skärmarna inte längre hindrar dina handlingar när du är fri att utforska världen. Så när folket i den här staden kommer ut ur sina hem kan du se dem rida på hästryggen, gå eller köra bil, och vem vet vad som kan komma i vägen, något som du inte har förväntat dig hittills.

Även om inga meddelanden har kommit ännu om simuleringsläget, från AMA i augusti och en intervju med utvecklaren, kan vi förvänta oss att spelet kommer att skapa gnistor av motivation och livlighet. Dessutom kan det avslöja hur nära spelet är live-simulering och hur spelet Paralives innehåller en hel del simulerade människor som leder parallella liv.

Skapande av komplexa karaktärer

Vi har redan haft möjlighet att se det komplexa spelet att bygga i Paralives, men mycket sofistikering finns där uppe när det gäller animering eller karaktärsskapande. Även om utvecklarens primära fokus just nu är att bygga spelet, är han ganska angelägen om att erbjuda mycket mer när det gäller karaktärerna i Paralives och helt naturligt är hans fokusförskjutning på animeringsförfarandet berättigat.

Nytt koncept

Masse har kommit fram med den unika uppfattningen om "chanskort" vad gäller områdena Patreon och Discord. Som det verkar är tanken med detta koncept att hålla spelarna intensivt involverade i spelet. Precis sett har vi redan bevittnat detta koncept i The Sims 4.

Masse, spelutvecklaren älskar att få inspiration från människor och dela med sig av sina idéer enligt den innehållstyp som de föredrar att se i den slutliga versionen av spelet. Antalet svar som kommer in i över en månad från det att Paralives startade sin marknadsföringskampanj har redan lett till skapandet av ett dokument på hundra sidor och det är enormt!

Vad är förväntningarna?

När det gäller spelets framtid stöder Masse idén att se själva spelet och dess kostnadsfria uppdateringar istället för att spendera pengar för DLC. Vi kan också förvänta oss modding som en del av framtiden för detta spel trots att saker och ting inte fungerar bra för närvarande. Mannen bakom spelet tillåter redan spelarnas idéer att springa vild, så mycket återstår att se efter lanseringen av detta spel.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found