Guider

LG G5 Snabb laddning fungerar inte ordentligt

Varje smartphone har några problem när de introduceras på marknaden. LG G5 är inget undantag. Vi har haft några problem med telefonen och en av de mest framträdande problemen är snabb laddning. Eftersom alla älskar att spendera så kort tid som de kan ladda telefonen har snabbladdningsfunktionen blivit ett behov för många smarttelefonanvändare och de tycker inte om det när det inte fungerar.

Läs också: Så här åtgärdar du problem med LG G5-aviseringslampor

Förklaring

LG G5 är utformad så att snabb laddning gör att din telefon kan gå från 0 batteri till 80 procent på bara en halvtimme. När telefonen har nått 80 procent batteri går laddningshastigheten tillbaka till normal och telefonen går från 80 procent till 100 procent vid den normala hastighet som den laddas med. Om du förväntar dig att din telefon laddar snabbt mellan 80 procent och 100 procent blir du besviken. Det finns ingen lösning för det. Låt oss diskutera några lösningar för problem med LG G5-snabbladdning när telefonen inte laddas snabbt även mellan 0 och 80 procent.

Lösning 1

Du bör undvika att använda din enhet medan den laddas. Det beror på att en betydande mängd batterier används för att driva användningen av telefonen samtidigt, till exempel när du använder Facebook-appen eller spelar ett av dina favoritspel. Så använd inte telefonen om du vill att snabb laddning ska fungera som förväntat.

Källa - itechtriad.com

Lösning 2

Många problem med LG G5-snabbladdning uppstår på grund av fel användning av laddkabel och laddare. Kom ihåg att använda en kabel eller laddare som stöder Quick Charge 3.0. Det bästa du kan göra är att använda kabeln och laddningen som ingår i telefonens tillbehör. Om du väljer en annan kabel eller laddare får du inte de förväntade resultaten och snabb laddning fungerar inte.

Lösning 3

Ta en titt på laddningsporten för att se om det finns damm eller smuts. Om det finns, använd en liten nål och rengör den försiktigt. Se om laddaren du använder har några skador. Försök använda en annan laddare som stöder Quick Charge 3.0.

Lösning 4

Snabbladdningsproblem störde många Android-användare tidigare, och en av de saker som visade sig vara ett problem var att USB-kabeln inte satt in helt. Se till att trycka in kabeln ordentligt, hela vägen in i laddaren och förhoppningsvis löser detta problemet.

Lösning 5

Ibland kan en tredjepartsapp vara ansvarig för problemet. Om snabbladdningsproblemen uppstod direkt efter att du installerat någon tredjepartsapp, avinstallerar du det programmet eftersom det kan lösa problemet.

Om du har provat metoderna ovan men fortfarande har problem med LG G5-snabbladdning, ta din enhet och din laddare till butiken där du köpte den eller till din operatör.

Relaterat inlägg: Hur man tar skärmdumpar på LG G3

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found