Guider

Hur du fixar Samsung Galaxy S3 startar om slumpmässigt problem

Efter att Samsung Galaxy S3 har kommit på marknaden förra året köper människor den här smarttelefonen snabbt på grund av dess användbara och attraktiva funktioner. Men de flesta av användarna står inför flera problem med sina telefoner. Det mest utsatta problemet är att Samsung Galaxy S3 startar om slumpmässigt. Många användare har publicerat i forumet om problemet med omstart av Galaxy S3. Enligt en användare stängs telefonen av automatiskt när skärmen slås på när han tar telefonen. Han sa också att hans Galaxy S3 visade ett felmeddelande "Google-processen slutade fungera" innan den stängdes av. Och några andra användare sa att deras telefoner fortsatte att starta om automatiskt utan någon anledning.

Se även - Hur man fixar Samsung Galaxy S3 slår inte på problem efter laddning

Lösningar för Samsung Galaxy S3 startas om slumpmässigt

Samsung Galaxy S3 startar om slumpmässigt

Lösning 1

Normalt startar Samsung Galaxy S3 om slumpmässigt på grund av en programvarufel. Enligt vår forskning uppstår detta problem på grund av Play Store eller Chrome-webbläsaren. Så sättet att fixa Samsung Galaxy S3 startar om slumpmässigt problemet är att rensa data och cache.

För att göra det, tryck på menyknappen från startskärmen. Tryck sedan på Inställningar> Applikationshanteraren> bläddra och knacka på Google Play Butik> tryck på Rensa data> tryck på Rensa cache> gå tillbaka till applistan> hitta Chrome och rensa sedan både cache och data.

Dessutom kan du starta din telefon i felsäkert läge för att se till om Samsung Galaxy S3 startar om slumpmässigt på grund av programvarufel eller om det finns något maskinvaruproblem. Om du ser att det inte finns något problem i felsäkert läge kan problemet också uppstå på grund av en tredjepartsapp. Att starta telefonen i felsäkert läge

> Stäng av telefonen

> Håll strömbrytaren intryckt och tryck hela tiden på menyknappen (knapp till vänster om hemknappen)

> När du startar ser du säkert läge längst ner till vänster på skärmen.

Ta bort eller inaktivera alla appar som du har installerat. Om du vet om det finns en skyldig app som du nyligen har installerat, vilket kan ha orsakat att din Galaxy S3 startades om slumpmässigt, ta bort den.

Se även: Hur man fixar Samsung Galaxy slår inte på men vibrerar och flimmer

Se även: Så här fixar du Samsung Galaxy som inte startar

Lösning 2

En ”Wipe Cache Partition” kan enkelt lösa problemet.

Men om din telefon inte startar upp i felsäkert läge kan det vara ett hårdvaruproblem. Kontakta i så fall din telefon till en tekniker eller om din telefon är under garantiperioden, kontakta återförsäljaren.

Relaterade - 5 sätt att fixa iPhone 6 Plus slumpmässigt avstängd  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found