Guider

5 sätt att fixa volymknappar som inte fungerar på iPhone 5s

Om du märker problemet med volymknapparna på din iPhone 5s finns det flera saker du kan försöka för att fixa dem. Ta en titt på de 5 sätten att fixa volymknappar som inte fungerar på iPhone 5s som vi förberedde åt dig. Eftersom det är enkla lösningar, prova dem, eftersom dessa lösningar hjälpte många användare att bli av med problemet. Förhoppningsvis hittar du dem också praktiska, och volymknapparna fungerar felfritt.

Se även: 5 sätt att fixa vibrationer som inte fungerar på iPhone 5s

5 sätt att fixa volymknappar som inte fungerar på iPhone 5s

Källa: youtube.com

  Lösning nr 1: Hjälpmedel.

Du kan prova detta: gå till Inställningar, Allmänt, Tillgänglighet. Det du behöver göra är att sätta på assistenten. När du har gjort det kommer du att märka ikonen på skärmen, klicka på den och knacka på Enhet. Nästa sak du ska göra är att trycka på volymen upp och ner, ett par gånger. Stäng dialogrutan genom att knacka utanför den och försök sedan använda de fysiska volymknapparna. I de flesta fall löser detta problemet och knapparna fungerar.

  Lösning nr 2: Rengör laddningsporten.

Om laddningsporten på din enhet är smutsig kan den påverka volymknapparna, så se till att rengöra den ordentligt tills du tar bort all smuts och damm. Du kan göra det med en tandpetare, men se till att göra det långsamt, försiktigt och försiktigt.

Lösning nr 3: Starta om enheten.

Håll sömn / väckningsknappen intryckt. När du märker skjutreglaget drar du den för att stänga av den. För att slå på telefonen igen, tryck och håll in samma knapp. Detta är förmodligen den enklaste lösningen av alla 5 sätt att fixa volymknappar som inte fungerar på iPhone 5s.

Lösning nr 4: Fabriksinställningar.

Säkerhetskopiera dina filer och tryck sedan på Inställningar> Allmänt> Återställ> Radera allt innehåll och inställningar. Ställ in din iPhone 5s som en ny enhet.

Lösning nr 5: iOS.

Om det finns en ny version av iOS-programvara, ladda ner och installera den. Ny programvaruversion löser buggarna och förbättrar enhetens prestanda.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found