Guider

5 sätt att fixa långsam iPhone 4

Även om många människor väntar på nya iPhone-modeller är iPhone 4 fortfarande en av de mest populära, som används av miljoner. Den här telefonen är en av de finaste som finns på marknaden i flera år nu. En av bristerna med den här modellen är den långsamma prestandan, vilket är normalt efter ett tag. Med flera mycket enkla saker att göra kan du förbättra dess prestanda och få den att fungera mycket snabbare. I den här artikeln delar vi med dig 5 sätt att fixa långsam iPhone 4, och när du har testat dessa alternativ kommer din telefon att fungera som om du just köpte den.

Se även: 5 sätt att fixa frysta kameraprogram på iPhone 4 / 4s

5 sätt att fixa långsam iPhone 4

Källa: gumtree.com

 Lösning nr 1: Stäng flera appar.

Ibland glömmer folk hur många appar som faktiskt körs i bakgrunden. Klicka på hemknappen två gånger för att se listan över dessa appar. Svep uppåt för att stänga av dem. När du väl gjort det kommer skillnaden att vara uppenbar.

 Lösning nr 2: Safari.

Det andra du bör göra är att rengöra kakorna och data från Safari. För att göra detta, gå till Inställningar och välj Rensa kakor och data och Rensa historik. Detta enkla steg kommer att öka prestandan på din enhet.

 Lösning nr 3: Radera meddelanden.

När du ibland utbyter meddelanden med dina vänner och familj glömmer du helt enkelt att ta bort dem och de fortsätter att staplas upp.

 Lösning nr 4: Ta bort låtar och foton som du inte behöver på din telefon.

Det finns en massa filer på din telefon som du inte ens använder. Det finns foton, musik, videor etc. Säkerhetskopiera dessa filer, och när du gör det kan du helt enkelt ta bort dem från din telefon.

 Lösning nr 5: Starta om din iPhone 4.

Som alla andra enheter behöver din telefon en "uppfriskning" då och då. Ett av sätten att få din telefon att fungera bättre och snabbare är att starta om den genom att trycka och hålla ner sömn / väckningsknappen. När du ser en skjutreglage drar du den och stänger av telefonen. Tryck på samma knappar för att slå på enheten.

Vi hoppas att dessa 5 sätt att fixa långsam iPhone 4 hjälper dig och att din telefon fungerar mycket bättre.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found