Guider

Hur man rotar Samsung Galaxy S5

Samsung har släppt ytterligare ett tillägg till Samsung Galaxy S3 och S4, som Samsung Galaxy S5. Telefonen har utrustats med många förbättringar från den tidigare versionen. Men, igen som tidigare Samsungs enhet kördes på TouchWiz, så är den här enheten också. Detta problem har irriterat användaren under lång tid. En annan anledning är att Samsung tillhandahåller flera appar i butiken som inte alls kräver. Detta är en av de främsta anledningarna till att Samsung är en av de mest rotade enheterna i världen idag.

Se även: Hur man laddar ner Cortana på Android

Det finns många anledningar att rota Samsung Galaxy S5. Gör en säkerhetskopia av din telefondata och ladda också telefonen till minst 60% batteri.

Steg 1:

getandroidstuff.com

 1. Aktivera okända källor: Gå till inställningar och gå sedan till systemavsnittet, tryck på säkerhet. Efter att ha knackat, kryssa i rutan under okända källor och tryck på OK.
 2. Ladda ner handduksrot: Eftersom tornet är tillgängligt i din Google Play-butik, öppnar du en webbläsare på din telefon. Navigera nu till towelroot.com.click på lambada-symbolen och installera filen på din telefon. När nedladdningen är klar, gå till aviseringar för att öppna den och låt processen starta. Klicka på Installera efter avslutad tryck på Öppna.

  phonearena.com

 3. Rota din enhet: Öppna towelroot och klicka på make itrain. Det tar maximalt 40 sekunder att starta om enheten automatiskt. Denna process beror på enhet till enhet den kommer att fungera och kommer att ta tid.

Steg 2:

phonearena.com

 1. Verifiera att root lyckades (valfritt): Nu kan du kontrollera rootchecker från play store och ladda ner den i din Samsung S5-knapp för att verifiera root så att processen går utan problem med viruset. Nu kommer du att märka att du inte uppmanas att ge root checker Supersu-behörigheter eftersom det bara ger behörighet till de appar som ber om nedladdning av CF-rot.
 2. Installera en rothanteringsapp: Sök i SuperSu från Google Play Store och installera den. Öppna SuperSu en gång och låt det ordna binärfilerna.

Samsung Galaxy 5S root ger oss friheten att avinstallera alla oönskade Samsung bloatware. Du har friheten att installera alla viktiga appar och kan också bli av med TouchWiz och kan installera det alternativa användargränssnittet istället för det.

Root Samsung Galaxy S5 till PC

media.apcmag.com

Man kan rota Samsung Galaxy S5 genom att ansluta den till datorn också genom att använda CF Auto root. För att rota telefonen, följ stegen nedan:

 1. Ladda ner CF-Auto-Root och spara den på skrivbordet.
 2. Högerklicka nu på filen för att extrahera CF-Auto-Root zip. Välj Extrahera alla.
 3. Högerklicka på Odin i den extraherade mappen och välj sedan Kör som administratör.
 4. När du är inne i Odin, klicka på PDA-fliken, välj .tar.md5-filen.
 5. Stäng nu av din telefon.
 6. Håll ned volymen, strömbrytaren och hemknappen samtidigt tills du ser startskärmen.
 7. Tryck på volym upp-knappen för att fortsätta processen.
 8. Anslut din telefon till din dator.
 9. Observera att Re-partition inte bör kontrolleras i Odin.

Du kan också läsa: Samsung Galaxy S5 - Vanliga problem och deras lösningar

fotokredit: ebay.in

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found