Guider

Bästa bästa Rainmeter-skinn

Windows-system har alltid varit anpassningsbara. Rainmeter-skinn sågs tidigare huvudsakligen på mobila system men nu används de lika på Windows-datorer. Rainmeter tillåter i princip användare att lägga till många funktioner som ljudspelare, animering, bakgrund, väder, bearbetningsenheter, datum, tid och mycket mer. Med regnmätarskinn får du många avancerade funktioner och superanpassat skrivbord. Det finns alla typer av skinn tillgängliga, men här kommer vi att lista några som anses vara bland de bästa.

Se även: Bästa gratis programvara för musikproduktion

Iron Man Jarvis

Iron Man Jarvis-huden är ganska populär bland spelare och IT-proffs. Det är säkert ganska fantastisk hud, och det är en av de mycket anpassningsbara. Du kan använda flera alternativ för att ställa in klockan, e-post, kalender, RSS-flöde, hårddiskutrymme, genvägar för systemfiler och mer. Detta är ett av de tunga skinnen och det är därför det rekommenderas för bärbara datorer som har högre konfiguration. Du kan ladda ner den här skalen gratis.

Ladda ner Iron Man Jarvis

Tech A

Mångsidig, minimal och futuristisk är de tre ord som kan beskriva denna hud. Det visar RAM-användning, CPU-prestanda, filer och widgets som kretsar kring en animerad kärna. Du kan anpassa skärmen ytterligare med direktlänkar och bokmärken. Denna hud är också populär i spelgemenskapen. Tech A skin ger dig all systeminformation i ett blick.

Ladda ner Tech A

Utomjording

Det är en av de enkla men ändå mest effektiva skinnen med mycket anpassningsbara alternativ. Den används bäst när den är ihopkopplad med Alien-bakgrundsbilder. Tillsammans med alla andra funktioner visar det också nätverksegenskaper, som uppladdnings- och nedladdningshastighet, nätverksstyrka och systemegenskaper. Det är också känt för att vara filtrerbar hud hela tiden.

Ladda ner Alien

Rakapparat

Effekten av denna hud är beroende av tapeter som används tillsammans med den. Om det kombineras med korrekta bakgrundsbilder kommer huden att göra ditt skrivbord magnifikt. Utseendet kan likna utsikten över jorden från månen. Om det kombineras med lämpliga bakgrundsbilder verkar det genomskinligt och glasigt. Den visar väderinformation, nätverksegenskaper, datum, anpassningsbar docka och mycket mer.

Ladda ner rakhyvel

Tidning

Denna hud är en av Retro-typerna av Rainmeter-skinn. Det verkar precis som en tidning. Viktiga funktioner kan ställas in som tidningsrubriker. Du kan ställa in RAM, CPU-processer, väderprognoser, kalenderhändelser och många andra saker. Det är en av de ljusa skinnen och kan användas i bärbara datorer och stationära datorer med låga konfigurationer.

Ladda ner tidningen

Avengers SHIELD OS

Denna hud är också känd som Eagle skin. Det är en av de bästa skinn för dem som arbetar inom underhållning, media och musikindustrin. Mediaspelare, ljudkontroller, anpassad uppspelningskontrollfält, omstart och avstängningsknapp är några av de viktigaste funktionerna i denna hud.

Ladda ner Avengers SHIELD OS

Svit Senja

Detta är en av de rena och lätta regnmätarna. Den visar bara grundläggande alternativ men visar dem snyggt med minimal användning av ikoner. Några av de viktiga funktionerna är strömbrytaren, bildspel med foton, utökbar systemmapp, tid, datum och kalender. Huden är baserad på spelet Senja och din skärm ser ut som själva spelgränssnittet.

Ladda ner Senja Suite

Gåta

Det är en av de mest klassiska och mest nedladdade skinnen hela tiden. Den har förmågan att visa varje del av ditt system. Det är den mest konfigurerbara Rainmeter-huden med upp till 100 olika alternativ. Du kan ordna om och anpassa allt och allt; plus det är en av de snabbaste skins. Världstid, realtidsbehandling, väderuppdatering, CPU, RAM, hårdvaruacceleration, RSS-feeds och mediauppspelning är några av de fantastiska funktionerna i denna hud. Detta är en av de bästa Rainmeter-skinnen särskilt för Windows 7, 8 och 10.

Ladda ner Enigma

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found