Guider

Så här aktiverar du iPhone utan SIM-kort

Vi vet alla att iPhones kräver ett SIM-kort för att aktiveras. Detta kan vara ett problem för många människor som av någon anledning vill använda sina gamla enheter, till exempel för att surfa på nätet eller lyssna på musik. I den här artikeln har vi tagit fram de lösningar du har letat efter. Vi visar dig hur du aktiverar iPhone utan SIM-kort och får fördelarna med alla funktioner på din enhet.

Se även: Så här fixar du Ingen tjänst på iPhone - Det enkla sättet

Aktivera iPhone med iTunes:

För den här metoden behöver du en olåst iPhone, en dator (det spelar ingen roll om det är Windows eller Mac) och även den senaste versionen av iTunes-programvaran (du kan ladda ner den härifrån).

Det anses vara den mest användbara metoden att kringgå iPhone-aktivering utan SIM-kort. En av funktionerna som iTunes erbjuder är att göra en sådan tjänst.

Det första steget är att ansluta iPhone till datorn via USB eller blixtkabel som erbjuds av Apple. När iPhone är ansluten visar iTunes meddelanden för att vägleda dig till de steg som behövs för att aktivera din enhet.

När din iPhone har upptäckts av iTunes väljer du alternativet "Ställ in som ny iPhone" och välj "fortsätt". Ett fönster kommer att dyka upp och ber dig "Synkronisera med iTunes". Du måste klicka på "Kom igång" och sedan på "Synkronisera" -knappen. Vänta tills slutet av processen och när synkroniseringen är klar, ta din iPhone ur datorn och slutföra resterande på enheten. Din iPhone ska vara aktiverad så att du kan ansluta till Wi-Fi och använda din iPhone.

Om iTunes säger till dig att du måste installera ett SIM-kort för att aktivera din iPhone kan orsaken vara att din iPhone är låst. Om så är fallet fungerar den här metoden inte för dig.

Aktivera iPhone med X-SIM eller R-SIM:

Förutom iTunes finns det ett annat alternativ. Det andra alternativet är att använda R-SIM eller X-SIM. Denna typ av SIM kommer att göra vad det vanliga SIM-kortet gör med iPhone. Låt oss se hur den här metoden fungerar.

När denna X eller R-sim har installerats i iPhone kommer telefonen att föreslå en grupp nätoperatörer. Därefter måste du välja din operatör från listan för att gå igenom aktiveringsprocessen. Om det önskade nätverket inte dyker upp i listan måste du klicka på “input imsi”. Imsi-koden består av 7 siffror och den hänvisar till ett visst mobilnätverk, genom vilket du kan hitta vilken imsi-kod som helst på internet. Så försök att tillhandahålla rätt imsi till din telefon.

När du har angett rätt imsi-kod väljer du din iPhone-kategori från de föreslagna modellerna. När detta steg är klart, välj lämplig upplåsningsprocess och följ instruktionerna till slutet. När ett bekräftelsemeddelande dyker upp, klicka bara på “Acceptera” så startar din iPhone omedelbart för att registrera de ändringar du har gjort. Din iPhone ska sedan aktiveras.

Jailbreak:

Om metoderna vi har nämnt ovan inte fungerade för dig, är det alternativet att jailbreak din iPhone. Jailbreaking av din iPhone innebär att du har förstört alla slags begränsningar och begränsningar som Apple har byggt, därför kommer du att kunna aktivera din iPhone utan SIM-kort.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found