Guider

De bästa bästa skönhetsapparna för Android

Vill du bli proffs i att göra professionell smink på egen hand? Makeup kan vara ganska kul att göra om det görs på rätt sätt. Det kan dock vara ganska svårt att analysera rätt produkter och rätt mängd smink som passar din hudton bäst. Du kan också bli din egen makeupartist och frisör med hjälp av din smartphone. Låter underhållande? De senaste smartphonesna har flera alternativ för att ladda ner de senaste och bästa skönhetsapparna för Android-smartphones.

Även om du är ett proffs eller en nybörjare i att få expertis inom smink och skönhet i allmänhet, finns det alltid utrymme för att lära dig något nytt med dessa Android-skönhetsappar. Här är de bästa apparna för skönhetstips för din Android-smartphone.

Läs också - Bästa bästa Android-appar från 2017

Bästa skönhetsappar för Android

ModiFace Makeup

ModiFace kan betraktas som en av de bästa skönhetsapparna för Android-smarttelefonanvändare. Förutom Android-användare kan både iPhone och Windows-användare dra nytta av denna utmärkta skönhetsapp. ModiFace Makeup är en app som låter användarna genomgå en virtuell makeover till en helt ny nivå. Det finns flera avancerade sminksimuleringar, kosmetiska färger och attraktiva makeovereffekter. Användarna kan prova flera kosmetiska nyanser och färger på några sekunder. Förutom makeoveren kan användarna också prova mer än 40 kändisfrisyrer. Du kan också lägga till flera attraktiva tillbehör som örhängen, juveler, solglasögon och mycket mer.

Det bästa med denna skönhetsapp är att den har ett enkelt gränssnitt och är mycket användarvänligt. Användarna kan antingen ta en bild från sin smarttelefonkamera eller välja en bild från galleriet. Sedan från den enorma databasen över de olika alternativen för attraktiva makeovers kan du välja din favoritstil och sedan implementera den på din bild.

Glam-appen

Denna skönhetsapp har utvecklats av en känd makeupartist och kändisfrisör Joey Maalouf och bloggaren / skådespelerskan Cara Santana. Detta är en av de bästa skönhetsapparna för Android-smarttelefoner som du kan lägga till i din kö av skönhetsapparna. Det bästa med denna skönhetsapp är att den fungerar med ett sortiment av frilansande artister och stylister som erbjuder expertråd om hår-, smink- och nageltjänster på din smartphone. Oavsett om du behöver en komplett makeover, kan du glömma upp ditt utseende med denna utmärkta skönhetsapp för smarttelefonanvändarna.

L'oreal Makeup Genius

Som namnet antyder har L'oreal - det ledande namnet inom makeupindustrin lanserat sin första virtuella makeuptest någonsin "Makeup Genius". Till skillnad från flera andra smink- och skönhetsappar, gör Makeup Genius från L'oreal dig att ta en snabb selfie och sedan ladda upp bilden för en omedelbar makeover. Funktionen av Makeup Genius av L'oreal fungerar som en videokamera med hjälp av den främre kameran på din smartphone. Appen är mycket smart eftersom den skannar så många som 64 punkter i ansiktet för att ge läppstift, ögonskugga, foundation, rodnad och liner perfekt touch. Denna exklusiva makeover-teknik är den unika funktionen som erbjuds av alla smink- eller skönhetsappar.

Pretty in My Pocket

Så spännande är namnet, den här skönhetsappen är lika intressant. Det är verkligen nedslående att spendera orimliga mängder på dyra skönhetsprodukter och ta hem det för att upptäcka att det helt enkelt inte var värt priset. Det är ganska svårt att analysera recensionerna när du är i affären för att köpa skönhetsprodukter. Det är här Pretty in My Pocket-smarttelefonappen kommer till din räddning. Du kan ta din smartphone till butiken med den här appen installerad på din telefon. Med denna skönhetsapp kan du skanna vilken produkt som helst och den ger dig flera recensioner om den specifika produkten. Det skulle därför vara lättare för dig att få en korrekt granskning av en viss skönhetsprodukt med hjälp av den här appen.

YouCam Makeup

Denna skönhetsapp kan också betraktas som en av de bästa skönhetsapparna där ute i nischen för alla Android-smarttelefonanvändare. Du kan bli förvånad över överflödet av skönhetsmake-up och frisyralternativ som den här appen har att erbjuda sina användare. Med hjälp av denna digitala sminkapp kan du skapa ditt personliga sminkutseende, ändra frisyrer tillsammans med hårfärg. Allt detta kan hända i realtid på din smartphone. Du kan också spela in en makeover-mashup-video med hjälp av den här utmärkta appen för att ge dig själv en felfri och kändisblick oavsett tid.

Facetune

Detta är en annan kraftfull och rolig selfie- och porträttbildredigerare. Denna skönhets- och makeover-app ger flera lättanvända och kraftfulla verktyg för att få det perfekta och felfria utseendet. Efter redigering skulle din bild se ut som en bild direkt från modetidningen. Du kan också dela favoritutseendet direkt med hjälp av denna innovativa skönhetsapp för Android-smarttelefonen.

Ansiktsmassage

Bland alla tillgängliga appar för skönhet och smink är den här appen lite annorlunda och har en innovativ strategi. Denna app fungerar som en realtidsguide som kommer med animationer för olika rörelser för att underlätta för användarna. Appen levereras också med detaljerat ljud samt textinstruktioner. Det kommer att kartlägga ditt ansikte helt för 100% precision med hjälp av den främre kameran. Med hjälp av denna app kan du lära dig effektiva massagerörelser för att bekämpa de fina linjerna, stimulera hudens metaboliska aktivitet och återställa ansikts muskeltonus. Utöver detta kan den här appen också hjälpa dig att lyfta ansiktskonturerna och återfå hudens naturliga skönhet. Appen har en uppsjö av effektiv och naturlig skönhet samt tips för hudvård som kan hjälpa dig att uppnå önskad strålande hud.

You Makeup - Makeup på foton

Detta är en annan kraftfull och interaktiv skönhetstipsapp som har en mängd spännande sminkutseende och effekter för att förvandla din normala bild till en kändisutseende. Appen levereras med ett smart ansiktsigenkänningssystem som kan upptäcka ansiktsfunktionerna mycket snabbt och kan hjälpa dig att få önskad makeover oavsett tid. Med flera sminkeffekter kan du anpassa det övergripande utseendet och kan ge dig själv ett kändisutseende med mycket lätthet. Med den enorma variationen av effekter kan du ändra hudfärg, läppfärg och till och med formen på ditt ögonbryn. Du kan också dela önskad fashionabla makeover på olika sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Twitter och så mer.

Med så många fantastiska skönhetsappar för Android-smarttelefoner kan du välja rätt val om den bästa appen för skönhetstips för dig själv. Du kan uppnå det önskade makeover-utseendet eller favoritutseendet hos din mest eftertraktade kändis med mycket lätthet och på nolltid med hjälp av dessa skönhetsappar. Du är redo att gå på egen hand!

Läs också - Bästa bästa Android-appar för journalister

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found