Guider

Bästa gratis nedladdningsappar för musik för iPhone

Vad skulle ditt liv vara utan musik? Jag kan inte föreställa mig det för jag älskar musik och kan inte leva utan den.

Numera finns det många sätt att njuta av musiken när som helst och var som helst. Du kan till exempel använda din iPhone som en bärbar musikspelare. Det finns många musikapplikationer som du hittar i Apps Store, till exempel radioappar, strömmande musik, gratis nedladdning av musik och så vidare. Vissa musikapplikationer behöver internetanslutning och ibland blir det långsamt eller så kan du inte få anslutningen alls. Så, hur kan du njuta av musiken när som helst och var som helst om allt fortfarande beror på internet? Även om du har en bärbar enhet för att spela musiken. Egentligen finns det andra sätt att njuta av musiken offline på din iPhone. Jag kommer att dela de bästa gratisapparna för nedladdning av musik för iPhone.

Läs också: Bästa väsentliga iPad-appar för gymnasieelever 2015

Bästa gratis nedladdningsappar för musik för iPhone

Gratis musikspelare från Shiny Mobile Studio

Källa: itunes.apple.com

Jag har letat efter hur jag kan njuta av gratis musik utan internet tills jag hittade den här coola appen. Gratis musikspelare låter dig ladda ner låtar från SoundCloud-artister och spela den offline. De har många låtar från SoundCloud som du kan ladda ner, och detta är lagligt eftersom de bara spelar låtar som är officiellt tillåtna av artisterna. Det är ett av de säkraste sätten att spela musik på din iPhone offline, utan att bryta mot lagen. Denna app ger enkel åtkomst till alla funktioner. När du har startat den här appen på din iPhone trycker du på Sök efter musik, skriver en låt eller artist och trycker lätt på Retur. Du får en lista med låtar eller artisterna. Välj en av dem, tryck på ikonen längst upp till vänster och tryck på Downloader. Du hittar den nedladdade låten i My Music-funktionen. Nu kan du njuta av dina favoritlåtar på din iPhone från appen Free Music Player, var som helst och när som helst.

.

PlayMe - Free Music Downloader Pro

Källa: itunes.apple.com

PlayMe är den andra coola appen för dig att lyssna på musik,

.

MixDownloader

Källa: itunes.apple.com

MixDownload är en annan gratis nedladdningsapp för musik för iPhone. Den här appen har många musikkategorier att välja, från pop, RnB, jazz till indiemusik. Välj först musiken du vill ladda ner efter kategorier eller het, och tryck sedan på pilikonen till höger om musiktiteln så börjar den ladda ner. Om du inte kunde hitta din favoritlåt eller artist kan du använda sökfunktionen längst ner på skärmen. Du hittar din musik i den nedladdade funktionen och du kan börja lyssna på den offline. Saken är att du bara kan höra den musiken efter att den har laddats ner helt. MixDownload är kompatibel med iOS 6.1 eller senare.

.

Gratis musikarkiv

Källa: itunes.apple.com

Free Music Archive (FMA) är också en av de gratis nedladdningsapparna för musik som jag hittat hittills. Det erbjuder mycket av musiksamlingen av många genrer för att öka ditt humör och låta dig ladda ner gratis musik så att du kan spela upp den offline. Free Music Archive är ett ideellt digitalt bibliotek som erbjuder gratis och lagliga MP3-nedladdningar. Det regisseras av WFMU, den mest kända freeform-radiostationen i Amerika. Du kan få den här appen gratis. Tja, vad väntar på, börja ladda ner den här appen, hitta musiken och lyssna på den först, om du gillar den kan du ladda ner den.

.

Strömmande musikappar

Det var ganska svårt att hitta de gratis musiknedladdningsapparna för iPhone, eftersom Apple inte tillåter appar som bryter mot lagen i deras App Store. Gratis nedladdning av musik är det olagliga om de inte har ett officiellt tillstånd från artisterna. Det var därför det tog mycket tid att hitta de bästa gratis nedladdningsapparna för musik. Jag läste några referenser från Internet, men när jag försökte på min iPhone gick det inte? Oavsett om det beror på att jag inte kunde hitta appen i App Store, de finns inte längre eller de har bytt namn och funktioner. De flesta av apparna hade ingen nedladdningsfunktion, men de erbjuder bara streaming gratis musik, som alltid behöver internetanslutning. Men så småningom har jag hittat några och har delat det med dig. Det finns faktiskt det andra sättet att höra gratis musik på din iPhone,en av det är via strömmande musikappar, som SounCloud, Pandora, Rhapsody och mer. Alternativt kan du också använda gratis nedladdningssidor för musik.

Läs också: 5 bästa bästa fodralskydd för Apple Watch med olika färger

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found