Guider

Samsung Gear S4- Utgivningsdatum, specifikationer, priser och senaste nyheter

Nyligen uppdaterad:  En betrodd läckare som går efter monikern "Ice Universe" läckte nyligen lite information om batterikapaciteten på Samsung Gear S4.

Ända sedan världen lärde känna Samsung Gear S4 har alla väntat med bete andedräkt för att ta reda på vad det kommer att ge till smart wear-industrin. Många förväntade sig att företaget skulle introducera sin nya produkt på IFA: s årliga konsumentelektronikutställning i Tyskland förra året, men S4 nämndes inte alls i sin presentation. Från och med nu läggs många rykten ut online en gång med några dagar och det är lätt att gå vilse i det okända tidvattnet.

Från och med denna tidpunkt är det omöjligt att veta exakt alla detaljer kring denna efterlängtade produkt, men vi kan sikta igenom den enorma mängden rykten och läckor för att få en tydligare bild av vad som kommer. Fortsätt titta på detta utrymme för de senaste uppdateringarna, meddelandena, läckage och rykten.

Vad vi hittills vet om Samsung Gear S4

  • Samsung tillkännager Samsung Gear S3 på IFA i augusti 2016
  • Spekulationer om tillkännagivandet Samsung Gear S4 smartwatch börjar i början av 2017.
  • Vid IFA i augusti 2017 tillkännager Samsung Gear Sport smart klocka besvikande spekulanter.
  • Information om Samsung som arbetar med Gear S4 släpps från SamMobile .
  • Varumärkesansökningar om namnbyte startar spekulationer om att S4 kan heta “Galaxy Watch”.
  • En rad olika patent ger insikt i vad Samsung kan planera för sina kommande produkter.
  • En läcka på Twitter hävdar att nya Gear-klockor har Wear OS och inte Tizen (senare debunked).
  • Välkänd läckare, "Ice Universe" hävdar att S4 kommer att ha ett större batteri än S3.
  • Sammobile kom ut med exklusiv information om ett guldfärgalternativ för den kommande S4.

Samsung Gear S4 Senaste rykten och läckage

Juni 2018

En betrodd läckare som går efter monikern "Ice Universe" läckte nyligen lite information om Gear S4s batterikapacitet. Enligt hans inlägg på Weibo kommer S4 sannolikt att ha ett 470mAh-batteri som är betydligt större än det 380mAh-batteri vi fick i S3.

Sammobile kom också ut med exklusiv information om ett guldfärgalternativ för en av varianterna för S4. De fick bekräftelse på att Gear S4 kommer i tre färgvarianter, nämligen Silver, Guld och Svart. Guld-alternativet kommer dock endast att finnas tillgängligt för en av de två S4-varianterna.

Maj 2018

Ett Twitter-inlägg av den berömda läckaren Evan Blass påstår sig ha sett anställda på Samsung ha på sig Gear-klockor med Wear OS istället för Tizen. Den senaste uppdateringen av det inlägget bekräftade att dessa klockor bara var av engångskaraktär från Google för reklamändamål.

För några veckor sedan lämnade Samsung in varumärkesansökningar för “Galaxy Watch” vilket ledde till att många spekulerade i att Gear S4 skulle kunna genomgå en varumärkesförändring. Men andra tror att den nya bilden är en annan smartwatch som heter 'Galaxy Watch'. Just nu kan vi inte ge någon konkret information om denna fråga eftersom vi vet alltför mindre för att komma till någon slutsats.

Funktioner i Samsung Gear S4

Officiell information om Gear S4 har inte släppts ännu; Men genom att följa de olika patent som ansökan om kan vi få en svag bild av vad Samsung har planerat eller åtminstone den riktning de planerar att gå in. Enligt vad vi hittills har hört verkar Samsung skapa funktioner främst på internetanslutning, hälsa, kondition och sömnspårning. Ett patent visade också skärmar på remmen, så att du kan se och välja olika ikoner direkt från din rem snarare än den lilla skärmen på klockans framsida.

Blodtrycksmätare  :

Ett av de patent som lämnats in av Samsung visar att de är intresserade av att utveckla en exakt blodtrycksmätteknik för en framtida produkt. Produkten i patentet betecknas som "Gear X", men det verkar troligt att det kan vara S4 eftersom företaget redan hade meddelat sitt intresse för att fokusera på hälsoaspekter som en viktig del av S4.

Sovspårning:

Detta är en annan funktion som påstås vara i den kommande S4. Medan tekniken redan är närvarande, planerar Samsung att gå djupare in på den här funktionen enligt rapporter online.

Internetanslutning  :

Samma rapport som nämnts ovan har också kommit ut med information om Samsungs planer på att erbjuda en LTE-variant i sina framtida bärbara produkter. Från och med nu är Verizon, AT&T och T-Mobile alla ryktade för att vara bärare för S4.

Kära Old Bixby  :

Bixby som Samsungs officiella digitala röstassistent kan se ut i S4. Det spekuleras att det kommer att ersätta S Voice i den kommande smartwatchen. Även om Bixby inte gjorde det på förra årets serie smartklockor, finns det verkligen ingen anledning till att det skulle utelämnas också i år. Med Bixby kan Samsung enkelt förena alla sina smarta enheter under en enda röstteknik.

Trådlös laddning :

I ett av de patent som lämnats in av Samsung kan vi se ett trådlöst laddningsfodral för smarttelefon som kan användas för att ladda smartklockor. En börda som smartwatches har är deras behov att debiteras då och då. Många gånger slutar du ha en död smartklocka på handlederna om du glömde att ladda den varannan dag.

Samsung Gear s4 Design

Utformningen av Gear S4 är verkligen en av de mest ryktade aspekterna av denna produkt. Olika källor har kommit ut med olika rykten om S4: s övergripande design. Ett sådant läckt rykte säger att Samsung planerar att släppa två olika storlekar för klockan. När det gäller produktens fysiska specifikationer gissar vi en 1,3-tums skärm som liknar deras andra klockor. Det som verkligen är intressant är de olika patent som Samsung hittills har ansökt om. Här är några av dem.

Flexibel skärm  :

Ett av de patent som Samsung använde förra året pekar på en möjlig riktning de kan överväga för Gear S4. Bilden i patentet visar en flexibel skärm som är fixerad på ratten. Detta skulle hjälpa användare att enkelt få tillgång till sina genvägar med ett enda klick och ta bort behovet av att gå igenom flera menyer för att komma dit du vill gå.

Batterirem:

Detta är ett bra koncept att integrera i en smartwatch. För det mesta blir smarta klockor ganska skrymmande från alla de olika funktionerna som är integrerade i den. Ett patent beskriver briljant ett sätt att göra smartwatchen lättare och tunnare genom att ha batteriet i remmen istället för urtavlan. Om det uppnås, skulle det inte bara göra klockan bekvämare att bära utan också frigöra utrymme för att använda en annan funktion eller teknik.

Optisk zoomring  :

Detta patent visar ett utskjutande zoomobjektiv placerat i mitten av ratten vilket kan vara ett bra verktyg för att klicka på fotografier när du är på språng. Från och med nu är det lite långsökt när det gäller praktik och teknik, men om Samsung lyckas implementera detta i S4, skulle det skapa en massiv uppgång på marknaden för smarta slitage.

Displayen på remmen  :

Ett av de patent som utfärdats av Samsung visar skärmen integrerad i själva remmen. Det skulle vara ganska fantastiskt att ha batteriet i ena remmen och en skärm på den andra. Patenten talar också om att ge användaren möjlighet att anpassa genvägarna på remmen så att de kan välja vilka appar som ska ha precis framför sig.

Det är dock mycket viktigt att konstatera att inte alla patent faktiskt når den slutliga produkten. Vanligtvis ansöker företag om flera hundra patent innan de arbetar på en produkt och bara en handfull av dem gör det till slutet. Om Samsung lyckas få åtminstone en del av den önskade tekniken som har nämnts i sina patent, kanske vi tittar på en absolut spelväxlare i S4.

Samsung Gear S4 Specifikationer 

Ingen officiell information har hittills släppts angående specifikationerna för Samsung Gear S4. Det är troligt att S4 inte kommer att använda Qualcomm-processorn eftersom den sista redan var ganska föråldrad när den släpptes. År 2016 kom dock Samsung med sin egen chipset, Exynos 7 Dial 7270 som hade mer processorkraft än Snapdragon wear 2100 och var mycket effektivare än den senare. Det som gjorde det bättre var det faktum att det också var mindre i storlek så att smartwatchen kunde spara mer värdefullt utrymme. Det är dock helt möjligt att Samsung kan komma med ett helt nytt chip för S4.

Släppdatum för Gear S4

Ingen officiell information har hittills inkommit angående lanseringsdatum för Samsung Gear S4. S2 släpptes i augusti 2015, S3 i augusti 2016 men S4 nämndes inte ens vid IFA-presentationen 2017. Anledningen till detta kan vara att Samsung behövde lite mer tid tills deras teknik hinner upp där de behöver det ska vara. Några av de idéer som föreslås i deras patent låter otroligt. Även om alla förväntningar på en release 2017 splittrades, finns det en riktigt bra möjlighet att vi kan höra några officiella nyheter om det i augusti 2018 på IFA.

Vilket pris kommer Samsung Gear S4 att gå till?

Prissättning av denna produkt är ett annat tomt område, eftersom ingen officiell information eller läckage har antydt kostnaden. Det skulle dock vara rättvist att anta att Samsung kommer att prissätta S4 någonstans nära $ 350-400. Om rykten ska stämma att de planerar att släppa två olika storlekar för smartklockan, kan den mindre kosta lite mindre. Det är mycket möjligt att Samsung kan släppa en lägre smartwatch också. Vid denna tidpunkt är nästan allt spekulation.

Vi kommer att uppdatera den här sidan när fler nyheter och rykten dyker upp. Fortsätt följa oss för att se de senaste nyheterna och läckage för Samsung Gear S4 (eller ska vi säga Galaxy Watch för tillfället?).

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found