Guider

De bästa bästa apparna för nya föräldrar

Att bli nya föräldrar är förmodligen det lyckligaste ögonblicket i vårt liv som kräver att vi går igenom flera livsförändringar. Medan du kommer att få enormt stöd från din make, vänner och familj under denna tid för din vård av barn, ligger tekniken inte bakom. Med tekniken som trampas in i alla våra livsfaser kan vi inte på något sätt förbise rollen för den. Och utvecklare har kommit ut med de bästa apparna för nya föräldrar som du kan få in i din enhet för att utföra uppgifterna för en ny förälder ännu mer noggrant och perfekt.

Så de bästa babyutvecklingsapparna listas här med deras funktioner så att du kan få dem i din smartphone för att erbjuda ditt barn ett vackert liv.

Se även: Topp bästa Android-appar 2017

10 bästa appar för nya föräldrar

Baby Connect

Den här appen kommer att hjälpa dig mycket med sina många användbara funktioner när barnet är nyfött. Det finns flera saker att tänka på och du måste också spåra olika aktiviteter för att säkerställa att din baby växer frisk. Baby Connect låter dig lagra information som matningstid, hur ofta de sover, när den senaste vaccinationen gavs etc. Den har också 25 kategorier, tidtagare, larm etc tillsammans med 34 olika grafer som kan användas för att spåra barnets tillväxt perfekt. Detta är en premiumapp som kräver att du bara spenderar 4,99 USD.

Baby Tracker omvårdnad app

Den här appen är mer användbar om du precis har fött en tvillingbarn. Den levereras med en omvårdnadsloggfunktion som gör det möjligt för de nya föräldrarna att hålla koll på barnets matningstid. Den har sex amningsloggar, så matningstidsrekordet för sex barn kan göras helt. Baby Tracker Nursing-appen är till hjälp om din läkare kräver att du anger information om barnets utfodringsschema. Appen är tillgänglig på iTunes till 4,99 USD.

Babybunt-app

Babybuntapp som namnet antyder är full av många funktioner för att hjälpa nya mammor att ta hand om sitt barn lättare. Varje dag till dag aktiviteter i bukten som när hon eller han äter, poops, sover etc. spåras genom denna app. Amningstimern är också ett ytterligare verktyg i appen medan du kan förvandla den till en babyvakt bara genom att betala lite avgift. Den här appen är tillgänglig gratis på iTunes men du kan uppgradera den för att utforska ännu fler andra funktioner till en minimal kostnad av 2,99 USD.

Tillväxt app

En annan användbar utvecklingsapp för barn som är helt gratis och finns på iTunes som används av både nya föräldrar och barnläkare. Denna app låter dig spåra barnets tillväxt och du kan använda den för att spåra barnets födelse från deras födelse till 20 års ålder. Ett diagram finns i appen som till och med kan anpassas enligt dig och ditt barns behov. Ett annat tillväxtdiagram är också packat med tillväxtapp som låter den nya mamman spåra tillväxten av sina för tidiga barn.

Min bebis idag

My Baby Today är en av de bästa apparna för föräldrar som kan laddas ner och installeras helt gratis på din enhet. Den här appen är fylld med massor av guider, som du kan ta barnens barndom till en helt annan nivå. Sömnguide är ett mycket användbart avsnitt i appen som erbjuder olika vägledningar tillsammans med att du kan spåra ditt barns sömn. På samma sätt består det av utfodringsavsnitt, checklistor för att spåra barnets framsteg och mer. Den inkluderade frågan och svaret kan svara på många av dina ångest angående ditt barn.

White Noise Baby

En mycket kraftfull app för de nya föräldrarna för att hålla sitt barn förlovat hemma och ute och har olika ljud inkluderade i det, till exempel dammsugare, bilkörning etc. När appen hålls i babyläge det kommer att undvika alla slags störningar för att hjälpa ditt barn att sova bra. Och när appen är inställd på babyskall är ljudet med hög kontrast perfekt för att underhålla ditt barn. Appen är tillgänglig för både plattformen Android och iOS.

Dagens förälder Min familj

En av de bästa apparna för nya föräldrar som låter dig spåra olika aktiviteter hos ditt barn medan du också kan anpassa relevant information enligt ditt barns ålder. Vad som behövs för att göra är att bara ange ditt barns ålder och all lämplig information kommer att finnas tillgänglig för dig om ditt barns utveckling vid denna specifika ålder. En av de bästa funktionerna i denna app är att du kan skapa en digital klippbok med ditt barns foton och videor. Storybook-funktionen låter dig göra det. Med alla dessa är de goda nyheterna att du får det helt gratis från Google Play store och iTunes.

Milk Maid

Har du precis börjat använda pumpmjölk till ditt barn och vill hålla reda på det? Då är Milk Maid rätt app för dig som är för iOS-användare. Denna app låter den nybörjade mamman beräkna hur mycket mjölk hennes bebis dricker hela dagen eller annars hela veckan medan den också låter dig se hur mycket mjölk som lagras i kylen, så att du kan köpa ett annat paket vid rätt tidpunkt.

WebMD Baby

Tillgänglig för både plattformen iOS och Android, detta är en annan användbar app för babyutveckling som ger användarna tillgång till användbar information från WebMD-webbplatsen. Olika användbar och relevant information som hälsotips, vårdguide för barn, hälsonyheter etc. är lätt tillgängliga i den här appen och dessutom är alla tillgängliga råd och information godkända av läkare.

Cloud Baby monitor

Cloud Baby monitor är endast tillgänglig för iOS-plattformen och är en underbar app som låter dig sitta bekvämt på kontoret. Den här appen är särskilt bra för den arbetande mamman men det kräver att du har två iOS-enheter, en enhet ska förvaras i ditt barns rum och en annan kommer att vara med dig. Använd nu livestreamingsfunktionen då och lär dig vad din baby gör hemma.

Se även: Topp bästa iPhone-appar 2017

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found