Guider

De bästa bästa Flash-spelen

Många människor växte upp med att spela flash-spel, och många av oss spelar fortfarande dessa då och då. Genom den här artikeln kommer vi att ge dig en lista över de bästa flash-spel som någonsin spelats. Listan, som består av åtta flash-spel, väljs utifrån spelets innehållskvalitet, dess popularitet och idéens originalitet. Vi vill påpeka att alla spel är gratis. Låt oss börja!

Se även: Bästa spel på Steam

Game Of Bombs

Det är en avancerad version av BomberMan-spelet som du kan spela online i flerspelarläge. Nyckeln till spelet kvarstår som i BomberMan. För att förstöra en mur måste du plantera en bomb och hålla dig vid liv, du måste springa ifrån dessa bomber. Spelet kommer den här gången med en större karta.

Oändlig Mario Bros

Vem vet inte om Mario Bros-spel som utvecklats av Nintendo? Oändliga Mario Bros är lite annorlunda för att när du är klar med en nivå är vad som kommer att hända nästa verkligen oväntat. Det är ett av de roligaste spelen att spela.

Detta är den enda nivån

Som namnet säger är det här spelet ganska konstigt eftersom du kommer att spela på samma plats och på samma plattform, men vänta! Ju mer du spelar, desto mer blir spelet svårt eftersom du måste välja rätt kontrollschema för att vinna. Det är ett mycket beroendeframkallande spel. Ge det ett försök!

Ricochet Kills 2

Detta är ett annat fantastiskt pusselspel där du skulle få lite ammunition och du måste spränga väggar som du ser på skärmen. Så för att uppnå dödar måste du gå vidare till nästa nivå. Du får poäng om du kan göra det på kortare tid och om du kan vara snabbare än dina motståndare.

Svärd och själar

Detta spel talar om Rogue som vill bli den starkaste krigare på sitt land en dag. Så ta hand om honom så att han kan uppnå sitt mål och uppfylla sina önskemål. Du skulle vara redo att slåss mot tusentals kraftfulla krigare. För att göra detta kommer föremål och magi att hjälpa dig. Om du misslyckas, försök bara igen!

Kör 3

Det finns många versioner av Run-spelet du kanske undrar varför beslutat att placera Run 3 på listan. Anledningarna är ganska enkla - Run 3 har fler nivåer och kommer med förbättrad grafik jämfört med andra versioner. Du måste få den främmande killen att springa över ett rör. Det blir inte lätt som du förväntar dig. Se upp hålen du stöter på!

Papa's Cooking Games Series

Många spel har utvecklats av FLIPLINE men Papas matlagningsserier anses vara de mest framgångsrika spelen. Allt detta är av en anledning eftersom hela serien ger kul och njutning. Kunder kommer att beställa sin mat och ditt arbete är att tillfredsställa dem genom att göra lite utsökt mat. Om kunden är nöjd betalar han dig. Så se till att leverera det bästa.

Orm

Detta spel är känt som det mest kända flash-spelet tack vare Nokia som har installerat ormen i sina gamla telefoner. Fördelen med detta spel är att du kan döda tiden när du tröttnar ut. Principen är enkel, du är en orm och du måste växa upp. För att göra det måste du äta de punkter som du ser på skärmen. Spelet kommer med endast tre nivåer: Slug, mask och python. Slug är nybörjarläget eftersom det är det långsammaste; dock är python för de erfarna spelarna som behöver gå snabbare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found