Guider

Hur fixar du Android Black Screen of Death-problemet

Android är det mest använda mobiloperativsystemet i mobilvärlden. Men inte en enda Android-smartphone och är felfria. Android Black Screen of Death är en av de mest utsatta problemen av många Android-användare. Om du också hör till den här gruppen av Android-användare som står inför problemet med Android Black Screen Of Death, läs igenom processen nedan för att åtgärda problemet. Oavsett om du använder Galaxy S5, LG G3, Galaxy S3 eller någon annan Android-enhet som Galaxy Note 3, etc, är lösningarna desamma för alla Android-enheter.

Se även: De fem bästa fördelarna med Android-telefoner

Android Black Screen of Death

Möjliga lösningar för att fixa Android Black Screen of Death

Flera steg finns för att åtgärda problemet med Android Black Screen Of Death. Tillåt en, testa om problemet kvarstår. Om ja, fortsätt sedan med nästa steg.

  • Ta bort baksidan på din Android-enhet och sätt tillbaka batteriet för att se till att kontakterna vidrör ordentligt och att telefonen får ström. Ladda sedan din telefon och låt den laddas i några timmar.
  • Om det första steget inte löser problemet med Android Black Screen Of Death, tar du ut SIM-kortet, SD-kortet och batteriet från telefonen och lämnar dem i 5-10 sekunder. Sätt i batteriet och ladda det.
  • Om föregående steg också misslyckas, kommer maskinvaruåterställningen att vara det sista steget att utföra. Denna process raderar all data på din Android-telefon, men du kommer inte att kunna säkerhetskopiera dem på grund av Android Black Screen of Death. Gör din telefon redo för fabriksåterställning genom att återställa batteriet och ta bort SD-skötseln. Du kan behålla SIM-kortet på din enhet och stänga telefonen.
  • Sätt nu telefonen för att undvika distraktion i fabriksåterställningsprocessen.
  • Håll ned volym upp, ström och hem-tangenterna för att starta telefonen i återställningsläge. I återställningsläget väljer du Fabriksåterställning / Rensa data med volymknapparna. Tryck på strömknappen för att starta fabriksåterställningen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found