Guider

5 sätt att fixa iPhone 6 Plus slumpmässigt avstängd

Även om iPhones verkligen är fantastiska enheter, har varje modell några buggar och fel du kommer att behöva hantera. I tidigare modeller, särskilt iPhone 5, var ett av problemen att enheten slogs av slumpmässigt, även när batteriet är fullt. Många användare har samma problem med iPhone 6 Plus. Naturligtvis kommer det inte att hända alltför ofta, men det kan vara riktigt frustrerande, även om det är en gång i veckan. Vi ger dig flera olika förslag, och du bör prova dem. Med dessa 5 sätt att fixa iPhone 6 Plus slumpmässigt avstängd kommer du förhoppningsvis att lösa problemet och enheten kommer att fungera bra igen. Om dessa lösningar inte hjälper, se till att besöka någon av Apple Stores.

Se även: 5 sätt att fixa iPhone 6 blir extremt het och batteriet tappar snabbt

5 sätt att fixa iPhone 6 Plus slumpmässigt avstängd

Källa: appleigeek.com

Lösning nr 1: Hård återställning

En hård återställning kan lösa många problem, inklusive den här när enheten stängs av på egen hand. För att göra en hård återställning, tryck och håll ned sömn / väckningsknappen och hemknappen samtidigt och håll kvar knapparna tills du ser Apple-logotypen.

Lösning nr 2: Ta bort de appar du nyligen installerade

Ibland är anledningen till att telefonen stängs av på egen hand är att någon applikation. Det finns många appar där som är dåligt kodade och kan orsaka alla typer av problem, inklusive den här. Det är tillrådligt att ta bort de appar du nyligen installerade, runt den tid då problemet uppstod. För att radera en app, hitta dess ikon, tryck och håll ner den och klicka på den när X dyker upp. Tryck sedan på Ta bort.

osxdaily.com

Lösning nr 3: Töm och ladda telefonen (kalibrera)

Du måste låta enheten rinna helt tills den stängs av. Låt sedan ladda den till 100%. Detta löste problemet för många iPhone-användare, så prova.

Lösning nr 4: iOS-uppdatering

Det här kan vara programvaruproblemet och du kan lösa det med den enkla iOS-uppdateringen. För att se om din enhet behöver uppdateras, gå till Inställningar, Allmänt och välj Programuppdatering. Om det finns ett alternativ Ladda ner och installera, tryck på det.

www.extremetech.com

Lösning nr 5: Återställ

En annan sak du kan försöka är att återställa din iPhone som ny med iTunes. Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad och säkerhetskopiera de data du har på din iPhone. Följ stegen nedan:

  • Öppna iTunes
  • Anslut enheten till din dator med kabeln som medföljde den
  • Välj din enhet i iTunes
  • Klicka på Återställ i panelen Sammanfattning
  • Bekräfta din åtgärd genom att klicka på Återställ
  • Programvaran iTunes raderar din iPhone och den senaste versionen av iOS installeras

support.apple.com

I de flesta fall kunde användare lösa problemet med dessa 5 sätt att fixa iPhone 6 Plus slumpmässigt avstängd .

 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found