Guider

Netflix laddas inte: Hur man fixar det

När du är på humör att spendera lite tid på att titta på filmer eller tv-program, vad är bättre än Netflix? Du loggar bara in, väljer showen eller en film så kan det roliga börja. Även om Netflix fungerar bra för det mesta, då och då kan ett problem dyka upp - kanske laddas inte Netflix eller så kan det rapportera ett fel.

Se även: Så här tar du bort Netflix-historiken

Det grundläggande

Det finns några saker du bör prova direkt. Eftersom Netflix inte kan fungera utan internet, kontrollera din internetanslutning. Du kan uppleva Netflix-problem även när du har anslutningen men när den är långsammare än vanligt.

Om du inte kan logga in, se till att du har skrivit in din inloggningsinformation korrekt. Om kontot har använts av mer än en användare, fråga dem om någon har ändrat lösenordet.

Låt oss också nämna att tjänsten ibland kan vara nere. I så fall måste du helt enkelt vänta. Du kan kontrollera om Netflix är nere på två sätt. Du kan besöka en webbplats som heter DownDetector. Denna webbplats visar avbrott för alla typer av tjänster, inklusive Netflix. Så du kan besöka den, skriv Netflix i sökrutan och det visar dig om tjänsten är nere. Ett annat alternativ är att besöka Netflix-webbplatsen - det finns en sida som är tillägnad den specifika situationen - är Netflix nere? Och när du besöker sidan ser du om tjänsten är nere eller inte.

Du kan också starta om din webbläsare, din dator eller din telefon / surfplatta. Om du använder Netflix-appen på någon av dina enheter, se till att appen är uppdaterad.

Kontrollera också versionen av dina grafikdrivrutiner. Uppdatera till den senaste versionen. Windows 10 Silverlight behövs också för streaming av video. Om du behöver ladda ner det, besök länken.

Netflix laddas långsamt

Om streaming inte går tillräckligt snabbt eller innehållets kvalitet är dålig, kontrollera sedan internetanslutningen från slutet. Först måste du starta om enheten som du använder för att titta på Netflix-innehåll. Starta också om din router genom att koppla bort den i 1 minut och anslut den sedan igen. Precis som routern, starta om ditt modem också. Försök använda en annan enhet för att veta om internet är ok eller inte.

Uppdaterar eller installerar om Netflix

Som nämnts tidigare, om du använder Netflix-appen, bör du se till att den är uppdaterad. Om någon nyare version finns tillgänglig, ladda ner och installera den.

 1. Gå först till butiken för ditt operativsystem och hitta "Netflix-appen".
 2. Om en uppdatering visas, ladda ner den.

Om du har den senaste versionen men fortfarande har problem kan du ta bort appen från din enhet och sedan gå till appbutiken, ladda ner och installera appen igen.

Fel 12001 på Netflix

Många användare har rapporterat felet 12001 när de försöker använda Netflix. Om det finns föråldrade data i din enhet kan du se felet.

 1. Gå till Inställningar'.
 2. Välj "Enhet" och sedan "Appar".
 3. Välj sedan 'Netflix' och tryck på 'Lagring'.
 4. Det kommer att finnas ett alternativ 'Lagring'.
 5. Klicka på det och tryck på 'Rensa data'.
 6. Nu uppdateras alla dina data.
 7. Du måste ange din e-postadress och ditt lösenord igen.

Möt svart skärm när du spelar upp videor

Ibland kan en svart skärm visas när du försöker spela upp videor på Netflix.

Inaktivera först ditt antivirus tillfälligt när du använder Netflix, eftersom många antivirusprogram inte är kompatibla med Netflix. Ta också bort webbläsarens cookies från webbläsarens inställningsalternativ. Om problemet fortfarande kvarstår, använd sedan en annan webbläsare. Du kan också inaktivera de aktuella plug-ins.

Återställ Netflix-appen

Om din Netflix visar laddningsproblemet kan du återställa appen.

 1. Gå till enhetens alternativ "Inställningar".
 2. Gå sedan till "Appar> Appar och funktioner".
 3. Hitta 'Netflix-appar'.
 4. Tryck sedan på 'Avancerade alternativ> Återställ'.

Om du har en bra internetanslutning och om du har provat alla stegen som listas här men ingenting verkar fungera kan du kontakta Netflix. Du kan antingen ringa eller starta livechatt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found