Guider

Vad ska jag göra om bilderna inte laddas i Mozilla Firefox

Mozilla Firefox har alltid några problem och det vanliga problemet är att webbläsaren inte laddar bilderna. Det bör noteras att detta problem endast gäller JPG, PNG, GIF-format och att det inte är relaterat till videoformaten MPG, WMV och AVI. Den här guiden visar dig vad du ska göra om bilderna inte laddas i Mozilla Firefox.

Du kan också läsa: Vad du ska göra om bokmärkena försvann från Mozilla Firefox

Vad ska jag göra om bilderna inte laddas i Mozilla Firefox

Kakor och cache

Först bör du försöka rensa alla "cache" och "cookies" filer. Att göra detta:

Starta Mozilla Firefox, klicka på huvudmenyknappen till höger på skärmen och välj sedan "Historik".

Nu måste du klicka på "Rensa senaste historik" och i rullgardinsmenyn väljer du "Allt". Klicka på "Detaljer" och sätt krysset på cache, cookies. Klicka sedan på "Rensa nu" längst ned i det öppnade fönstret.

Webbplatsinställningar

Om Firefox inte visar bilder från en viss webbplats måste du göra följande:

Starta en webbplats (den där bilderna inte visas) och klicka på "Site Identification" ("Earth" -ikonen till vänster bredvid adressfältet). Klicka på den lilla pilen och sedan på "Läs mer".

I "Behörigheter" rullar du ner till "Ladda bilder" och väljer "Tillåt".

Sedan kan du stänga fönstret med information om sidan.

Andra orsaker

Om Mozilla Firefox fortfarande inte kan ladda bilderna efter att ha testat dessa två metoder bör du kontrollera andra skäl:

Webbplats där du inte kan se bilderna kanske inte fungerar ordentligt eller har problem. Du kan försöka starta om webbplatsen eller visa den på en annan enhet.

Det finns en chans att du av misstag ändrar inställningarna i webbläsaren, vilket ledde till att bilderna inte kan laddas längre. För att lösa detta problem måste du återställa alla inställningar:

Du måste ange adressfältet «about: config» och sedan trycka på Enter-knappen. Efter detta kan du få ett meddelande av detta slag, "Detta kan ogiltigförklara din garanti", du behöver bara klicka på knappen "Jag ska vara försiktig, jag lovar". I listan hittar du alternativet som har namnet browser.display.use_document_colors. Den ska vara inställd på ”True”. Om den inte är det måste du välja “Återställ”.

Så vi tänkte på vad vi skulle göra om Mozilla Firefox inte laddar bilder. Nu, på alla dina favoritsidor bör bilderna visas korrekt.

Bildkälla: www.wallpapercave.com

Du kan också läsa: Två metoder för att återställa Mozilla Firefox webbläsarfunktionalitet

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found