Guider

Hur du fixar Facebook-hemsidan laddas inte ordentligt

Facebook är den mest populära sociala nätverkssajten och nästan alla av oss har kontot där. En av de vanligaste problemen är när Facebook-hemsidan inte laddas ordentligt. Många facebookanvändare har rapporterat detta problem. Ibland efter att du har sjungit in på ditt Facebook-konto kommer du att se meddelandeknappen, vänförfrågan-knappen, utloggningsknappen, hemknappen allt men när du försöker klicka, fungerar dessa länkar inte. Ibland laddas inte sidorna ordentligt. Enligt vissa användare, om de försöker öppna Facebook på andra maskiner, fungerar det utan problem, internethastigheten är också bra och endast Facebook har detta problem.

Här är några möjliga lösningar för att fixa Facebook-hemsidan inte laddas ordentligt problem.

Se även: Så här fixar du Galaxy S5 Facebook-appkraschproblem

Möjliga lösningar för Facebook-hemsidan laddas inte ordentligt

Metod 1: Rensa cache och kakor

Ta först bort cache, tomma kakor och tillfälliga mappar när du står inför Facebook-laddningsproblemet. När du har gjort dessa saker, försök att öppna din Facebook och se om problemet är löst. Om inte, följ sedan nästa steg.

Metod 2: Ändra //

Du måste ersätta // med // i början av Facebook-URL. Det tar mer tid, men sidan bör laddas ordentligt.

Metod 3: Kontrollera tidsinställningar

Kontrollera tidsinställningarna på din dator. Om tiden på din enhet är felaktig laddas inte Facebook-hemsidan ordentligt.

Metod 4: Uppdatera webbläsaren

Om du inte har den senaste versionen av webbläsaren du använder, skulle det vara en bra idé att uppdatera den nu. Lösningen är att ladda ner den senaste versionen av webbläsaren eftersom den version du använder har blivit korrupt. Här är länkarna för att ladda ner den senaste versionen av Firefox och Internet Explorer.

Firefox

Internet Explorer

Metod 5: Använd en annan webbläsare

Det finns många webbläsare du kan använda för att surfa på Internet, till exempel Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, för att bara nämna några. Försök att ladda Facebook i en annan webbläsare och se om det kommer att göra någon skillnad.

Metod 6: Starta om enheten

Oavsett vilken enhet du använder för att öppna Facebook, försök att starta om den. Stäng av enheten och lämna den så i en minut. Slå sedan på den igen och försök att öppna Facebook.

Metod 7: Starta om routern

Om problemet med att starta om enheten inte löste, försök starta om routern. Tryck på På / Av-knappen och låt den sitta i en minut och slå sedan på den igen.

Metod 8: Kontrollera din säkerhetsprogramvara

Säkerhetsprogramvaran du använder kan påverka webbläsarens prestanda och orsaka problemet. Se till att säkerhetsprogramvaran på din dator är uppdaterad och inte blockerar Facebook-hemsidan. Du kan försöka stänga av den tillfälligt och se om Facebook kan laddas ordentligt då.

Metod 9: Kontrollera tillägg i din webbläsare

Tillägg i en webbläsare kan ge din webbläsare särskilda förmågor. Ibland kan det dock orsaka en bugg när vissa sidor öppnas, inklusive Facebook. Försök att uppdatera tilläggen eller inaktivera dem ett tag. Kan du öppna Facebook-hemsidan nu?

Metod 10: Kontrollera proxyinställningarna

Proxies är en nätverksfunktion från en dator som fungerar som en gateway mellan ett lokalt och storskaligt nätverk. Det kan också göra proxyinställningarna på din dator för att blockera Facebook. Därför kan du återställa proxyinställningarna på din dator.

För Mac

- Gå till Apple-menyn> Systeminställningar och klicka på Nätverk.

- Välj nättjänst, till exempel Ethernet eller Wi-Fi.

- Tryck på Advanced och klicka sedan på Proxies.

För Windows

- Öppna kommandot Kör, klicka på Windows-logotypen Windows-logotypen + R

- Kopiera och klistra in detta i textrutan Kör:

reg lägg till "HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings" / v ProxyEnable / t REG_DWORD / d 0 / f

- Klicka på OK.

- Gå till kommandot Kör, klicka på Windows-logotypen Windows-logotypen + R

- Kopiera och klistra in den här i textrutan Kör:

reg ta bort “HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings” / v ProxyServer / f

- Klicka på OK.

Se även: Facebook Tips och tricks

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found