Guider

En ny GTA-uppdatering online kan föreslå GTA 6-utgivningsdatum

Spelgemenskapen väntar ivrigt på ett tillkännagivande från Rockstar Games angående lanseringen av nästa titel i Grand Theft Auto-serien - GTA 6. Det har gått sex år sedan GTA 5 och GTA Online släpptes och det har inte kommit något ord från Rockstar angående ett nytt GTA-spel.

I Rockstars försvar var det upptagen med uppföljaren till den populära Red Dead Redemption-titeln. Det finns också rykten om en Bully 2 på gång. Men samhället verkar vara mer upphetsad över GTA 6 än någonting annat och med rätta. GTA 5 var en enorm hit på grund av dess intressanta historia och GTA Online är fortfarande roligt att spela när nya lägen och uppdateringar släpps.

GTA Online får sin senaste uppdatering i december

Nyligen har det gjorts nya uppdateringar som kan ge oss några tips om GTA 6. En Rockstar Games-läcker Tezfunz2 hävdar att Rockstar snart kommer att släppa den slutliga uppdateringen för GTA Online-titeln. Eftersom GTA Online är onlineversionen av GTA 5 kan det betyda att Rockstar planerar att släppa GTA 6 med sin online-variant.

Rykten kommer från uppdateringar i Steam-databasen, som visas när det finns en ny uppdatering för GTA Online. Efter uppdateringen, som förväntas släppas i december 2019, kommer Rockstar att gå vidare till andra titlar som den potentiella GTA 6 eller onlineversionen av Red Dead Redemption, som läckaren tror kan hända.

Det finns rykten om att Red Dead Redemption 2 snart kommer till PC och Googles streamingtjänst - Google Stadia. Den är för närvarande tillgänglig på PlayStation 4 och Xbox One-konsoler. GTA 5 plockades också nyligen upp av Sony för sin PlayStation Now-streamingtjänst.

GTA 6 rykten och uppdateringar

Med förväntan kommer rykten och de har gått överdrivna under 2019. Vi ser GTA 6 läcka på nästan alla spelforum, Reddit är den viktigaste plattformen.

Olika rykten hävdar att GTA 6 kommer att släppas 2020 och det nya spelet kommer att vara baserat i Vice City. De föreslår också att det nya spelet initialt kommer att släppas som ett exklusivt för Sonys nästa generations spelkonsol - PlayStation 5.

Ett rykte antyder att den senaste Rockstar Games-titeln kommer att innehålla en manlig och en kvinnlig huvudperson i stället för tre manliga karaktärer som GTA 5. Spelet rapporteras också ha ett jaktspel och vilda djur som Red Dead Redemption 2. Alla dessa rykten och läckage är rent spekulativa utan bevis alls. Vi väntar fortfarande på ett officiellt ord från Rockstar angående GTA 6.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found