Guider

Hur man säkerhetskopierar Samsung Galaxy S5 till PC

Har du en Samsung Galaxy S5 nyligen och vill spara viktig telefondata till en dator som säkerhetskopia? Om svaret är ja, fortsätt läsa! Det kan hända att du får problem om du tappar viktiga data, till exempel kontakter, foton och e-post. Det bästa sättet att undvika problem är att säkerhetskopiera all data på din dator. Du kan använda någon av tredjepartsprogramvaran som finns tillgänglig men vi rekommenderar MobileTrans, som gör att du snabbt kan säkerhetskopiera allt innehåll du har på Samsung Galaxy S5. I den här artikeln ska vi visa dig hur du säkerhetskopierar Samsung Galaxy S5 till PC med hjälp av MobileTrans.

Innan vi förklarar hur man säkerhetskopierar Samsung Galaxy S5 kommer vi att prata om EFS (Encrypting File System).

Vad är EFS?

EFS är en systemkatalog som innehåller enhetens väsentliga information såsom dess IMEI, MAC-adress för trådlös enhet, basbandversion, produktkod, system-ID och NV-data. Om EFS-katalogen är skadad eller förlorad kommer din telefon eller surfplatta säkert att förlora sitt IMEI-nummer och trådlös anslutning och nätverksanslutning. Du kanske frågar hur och varför kan EFS-data på din enhet gå förlorade eller bli skadade? Svaret är ganska enkelt och anledningen kan vara en vågad aktivitet från din sida. Ibland är det att blinka en anpassad kärna (som rapporterats av vissa användare) och i de flesta fall att installera en anpassad ROM är ansvarig för EFS-dataförlusten.

Se även: Återställ Galaxy IMEI # och fixa inte registrerat i nätverket

Hur man säkerhetskopierar Samsung Galaxy S5 till PC

www.topsoftreviews.net

Steg 1: Anslut din Samsung Galaxy S5 till din dator (för Windows)

Installera MobileTrans på din dator och starta den. Gå till användargränssnittet och anslut din mobiltelefon till datorn via USB-kabel. Välj alternativet "Säkerhetskopiera din telefon" på startsidan.

Steg 2: Börja säkerhetskopiera Samsung Galaxy S5 till PC

Du är på säkerhetskopieringspanelen. Du kan fritt säkerhetskopiera viktiga data till din dator, till exempel kontakter, musik, videor, foton, vissa appar, etc. Markera bara de objekt du vill säkerhetskopiera och klicka på “Starta kopiering” -knappen för att starta Galaxy S4-säkerhetskopian.

Om du vill återställa telefonen från den sparade säkerhetskopian, gå till startsidan medan telefonen är ansluten till datorn. Hämta sedan "Återställ dina säkerhetskopior" och välj ett backupfilformat i listrutan. När du har hittat den sparade säkerhetskopieringsfilen som du vill återställa till telefonen klickar du på "Starta kopiering" för att överföra data från säkerhetskopieringsfilen till telefonen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found