Guider

Sims 5 - Släppdatum, onlinespel, nya meddelanden, utvecklingsuppdatering, nyheter och mer

Sims 5 kommer att bli massiv oavsett när den släpps officiellt, men med tanke på det faktum att Sims 4 fortfarande lever och sparkar, med massor av fantastiskt nytt innehåll som rullar ut, kommer det att dröja år innan titeln officiellt får en Utgivningsdatum.

Electronic Arts och Maxis står vid rodret i detta fantastiska spel, eftersom spelarna inte kunde sluta föreställa sig, diskutera och läsa nyheter om Sims 5. E3 2018-evenemanget har precis gått över och ingen förväntade sig att EA skulle göra ett meddelande med avseende på Sims franchise eftersom det fortfarande finns mycket juice kvar i Sims 4.

Se mer - The Best Sims 4 Mods

Spelindustrin har genomgått några stora förändringar med att royale-lägen har blivit vanligare än någonsin och många älskade franchiser från förr har försvunnit i luften. En av spelproducenterna, Grant Rodiek, kommenterade till och med i en intervju att The Sims 5 aldrig kommer att hända om Sims 4 inte klarar sig bra när det gäller försäljning och support från spelare.

Utgivningsdatum för The Sims 5 - Kommer det 2019 eller 2020?

Under de senaste två decennierna lyckades Electronic Arts publicera ett Sims-basspel vart fjärde till femte år. Baserat på deras schema som följdes religiöst för Sims, Sims 2 och Sims 3, ser det ut som om det redan kommer att vara fem år 2019 sedan Sims 4 släpptes 2014.

Enligt andra rykten råder en helt annan historia och de är väldigt logiska att det är svårt att argumentera emot det. Sims 4 har hittills fått cirka tolv olika paket och bara nio av dem är en komplex expansion eller spelpaket som medförde en förändring i spelandet.

Electronic Arts och Maxis har också ett stolt ögonblick 2020 som råkar vara den stora 20-årsjubileet för Sims-serien. Varför skulle inte företaget använda det fantastiska året för att tillkännage sitt helt nya basspel med en massa funktioner på PC, nästa generations konsoler och till och med VR?

Både enkelspelare och spellägen för flera spelare

Uppdateringen kommer direkt från ingen annan än vd för Electronic Arts, Andrew Wilson. Under en investerares samtal talade han fördjupat om hur Sims som en franchise har utvecklats genom åren. Han tillade vidare att "The Sims Online" var en upplevelse som ingen annan som fanns i en tid då internet inte riktigt var redo för spelare med flera spelare.

Tiderna har dock förändrats och nästan varje nytt spel har en online-persona. Titlar som Fortnite och PUBG har miljontals spelare online. Med den här trenden bekräftade VD för EA att de kommer att vara glada att få tillbaka den multiplayerupplevelsen. Maxis är utvecklaren av spelet, men det borde inte vara förvånande för dig att veta att förlagsföretaget Electronic Arts kommer att säga något om hur det nya spelet kommer att formas.

Sims 5 kommer till stor del att vara ett enspelarspel som alla andra spel har varit de senaste åren. Ett dedikerat team förväntas arbeta med en multiplayer-version som gör det möjligt för spelare att samarbeta på en enorm nivå. I teorin kommer spelet att likna Minecraft och låta spelare utvecklas, bygga ett samhälle, bygga hem och kommunicera med varandra. Samtidigt skapar det också en skillnad baserat på expansionspaket och grepppaket som du kan äga, vilket kan leda till en modell följt av Battle Royale-spel. Tanken är att låta fler spelare komma ombord och köpa skinn, teman bland andra paket.

En gratis onlineversion av Sims 5 (ryktet)

Konceptet är helt ett rykte vid denna tidpunkt och mer av en önskelista men det kan inte heller chuckas ut helt. Tanken är att kliva in i världen av Battle Royale-spel och göra en gratis onlineversion av The Sims 5 möjlig för massspelssamhället. Det kommer att skapa ett helt nytt sortiment av spelare som kommer att kunna delta i spelet genom ett multiplayer-community som liknar det som diskuterades av EA: s VD.

Vad händer om rykten om @TheSims 5 faktiskt var Mina simmar. ?

Vi behöver ytterligare My Sims! pic.twitter.com/c2KJrSXXjU

- Josh Caron (@Josh_Caron_) 10 februari 2020

Ryktet började som ett Reddit-inlägg där spelare ville veta om Maxis skulle följa vägen för Call of Duty bland andra populära titlar. När stora spel som gör miljoner kan gå med i festen, skulle det inte skada för ännu en titel att gå med i striden. Dessutom har Electronic Arts redan lanserat Apex Legends, ett BR-spel som lyckades gå hela vägen upp till säsong 4 och med Maxis är som utvecklare. Att följa samma idé skulle hjälpa miljontals spelare att komma online på en gång och kosmetisk försäljning skulle kunna användas för att tjäna pengar på att köra servrarna.

Ta med Sims 5 till Nintendo Switch

Den mest populära förfrågan bland spelare är att ha en handversion av spelet för att spela på språng. Med så många förfrågningar på Twitter, Instagram och Reddit ser det ut som att spelet så småningom hittar sin väg till Nintendo Switch-konsolen. Med Sonys PS Vita helt ur loppet finns det knappast någon annan konkurrent som erbjuder en bärbar upplevelse. Streamingtjänster som Google Stadia och Microsoft X Cloud är de tillgängliga alternativen, men de har ännu inte fokuserat på unika titlar som Sims som kräver solid styrning, tangentbord och musstöd för att kunna spelas effektivt.

Att portera de nya Sims 5 baserat på hur grafiskt intensivt det är för Nintendo Switch är ett rykte just nu men en verklig möjlighet. När allt kommer omkring är det lite meningsfullt att ta det äldre Sims 4-spelet till Switch-konsolen just nu. Istället kommer resurserna att fokuseras på att skapa ett mycket bättre spel. Det kan vara en krävande titel, men om Nintendo Switch Pro lanseras 2021 kan det vara rätt tid för det nya spelet att vara tillgängligt på flera plattformar samtidigt.

Dessutom kommer de kraftfulla hårdvaruspecifikationerna som finns i nästa generations konsoler som Xbox Series X och PlayStation 5 att spela en viktig roll för att förbättra kvaliteten på spelet som ingen annan. De har noll laddningstider möjliga genom införandet av NVMe SSD-enheter och du kan snabbt hoppa in i valfritt spel där du slutade och få PC-liknande anslutningsmöjligheter för att spela ett spel som Sims som det är tänkt att vara.

Sims 5-uppdateringen

För att göra det enklare för dig spenderade vi timmar på att gå igenom vad Sim-guruer gör. De publicerar ofta uppdateringar på Twitter, Reddit och andra sociala medier om vad de gör. Efter alla de senaste samtalen ser det ut som att hela teamet är upptagen med att arbeta med nytt innehåll och DLC för det aktuella spelet.

Sims 4 har en av sina bästa körningar och teamet på Maxis är upptagen med att tillgodose spelarnas förväntningar. De har skurit ut flera förpackningar, expansionspaket, spelpaket, småförpackningar och större DLC: er som introducerar nya yrken, husdjur bland annat intressant innehåll. Vi kan komma med några antaganden baserat på hur Sims 5 kommer att bli när den släpps och vilka är de nya funktionerna i spelet.

Vad arbetar Maxis med just nu?

Brinnande Sims-fans är upptagen med att följa varje Sim-guru online och ber dem fixa en serie buggar i spelet. Även om de har arbetat mycket för att göra saker bättre och introducerat massor av nytt innehåll samt felkorrigering, finns det fortfarande en lång väg att gå.

Ursprungligen föreslog laget i några av intervjuerna att de planerar att släppa minst 12 stora paket för det aktuella spelet och de saknar fortfarande antalet. Med ytterligare tre till fyra viktiga innehållspaket att följa med DLC: er bör Sims 4s livslängd sträcka sig längre än 2020. Utvecklargruppen kommer att fokusera på att släppa alla innehållspaket en efter en, fixa problemen och är definitivt ganska upptagen jobbar på det. Chanserna att de fokuserar på ett nytt spel är mycket mindre.

Om det finns en chans kan ett litet team kanske arbeta med idéer och försöka ta reda på vad som är de viktigaste sakerna som ska rullas ut till Sims 5 när den lanseras. Ett par viktiga saker inklusive småbarn var inte en del av det aktuella spelet som irriterade spelgemenskapen och förlagsföretaget, vare sig det är Electronic Arts eller någon för den delen vill se till att en sådan fråga inte händer igen.

Sims 5 Släppdatum Förväntningar baserat på aktuellt scenario

Med en populär PC Gaming-tidning bekräftade Grant Rodiek att Pets är en av de största DLC: erna som teamet någonsin gjort för Sims 4. De är mycket glada över att ha uppnått denna milstolpe och kan inte vara lyckligare än att driva gränser i spelets värld.

Men han tillade vidare att det inte kommer att vara slutet på innehållets lanseringsschema. Utvecklarna har planerat ett par överraskande tillkännagivanden som vi ännu inte vet 2019. Med sitt starka uttalande ser det ut som om de verkligen är upptagna med att fokusera på fler fantastiska meddelanden under hela året och förmodligen borde ha innehåll för 2020 också.

Medan utvecklarna och teamet på Maxis inte har gjort något officiellt tillkännagivande om lanseringsdatumet för Sims 5, kan vi med säkerhet anta att spelet kommer att släppas någon gång 2021. Sims-serien har alltid fokuserat på att ha det längsta antalet år liknar en konsolgenerations livslängd och går lätt hela vägen upp till fem eller sju år med nytt innehåll som lanseras då och då.

Den här gången pressade de det ännu längre eftersom spelet inte bara lanserades på datorer som vanligt utan till och med hittade vägen till Xbox-konsolen. Med stöd för tangentbord och mus öppnade det titeln för en helt ny uppsättning publik som är angelägna om att skapa ett socialt liv i en virtuell värld och bygga sitt hem, hitta en partner, en bra karriär och njuta av att ha sitt eget husdjur.

Öppen världsutforskning med fordon att röra sig runt

En av de mest efterfrågade funktionerna som fansen skulle älska att ha är att spela Sims 5 i en öppen världsmiljö. Spelna tidigare och till och med det som släpptes på mobiltelefonen Nokia N-Gage hade utforskning i öppen värld som liknar Grand Theft Auto-serien.

Att kunna gå ut från ditt hem i en stad, träffa grannar, gå till parken, gå till kontoret och andra platser skulle vara den bästa funktionen någonsin den kommande titeln kan ha. Datorer har blivit extremt kraftfulla med Nvidia RTX-kort som är mer än kapabla att göra en så massiv värld även på 4K-upplösningen. Spelindustrin går mot en strömmande framtid där du ska kunna spela de nya simmarna på en smartphone över molnet och få bästa möjliga grafik.

När Maxis introducerar spel i öppen värld bör Maxis också se till att de lägger till fordon så att spelare kan köra cykel, bil eller cykel för att komma till den plats de vill. Det kommer också att introducera massor av andra saker som att ta barn till parken, gå på romantiska datum och umgås med vänner som gör Sims 5 till en riktig virtuell värld som du kanske aldrig vill komma ur.

Tillgänglighet för större DLC: er vid lanseringen

Medan spelare förväntar sig att de flesta delarna av innehållet kommer att finnas tillgängligt vid lanseringen, som en del av spelet, inklusive småbarn och simbassänger, är de också angelägna om att få tillgång till ett par stora DLC utan den väntetid på månader som Maxis brukade ta så långt.

När det finns mer innehåll att utforska hjälper det också att öka försäljningen av Sims 5 och spelarna kommer inte att bli uttråkade lätt eller vänta månader för att få tillgång till en stor DLC. Nykomlingar som försöker spelet för första gången skulle också vilja veta vad hype handlar om och att köpa grepppaket och spelpaket direkt med basspelet skulle erbjuda en komplett upplevelse.

Kommer EA att publicera The Sims 5 eller inte?

För att klargöra ditt tvivel kan vi göra några riktiga förutsägelser baserat på vad Rodiek sa. Maxis är redo att göra spelet och Electronic Arts kommer att publicera det om de ser tillräckligt med intäkter från franchisen som för närvarande går bra på PC. Sims 4 lanserades 2014 och även om EA inte avslöjade exakta försäljningssiffror, bekräftade utgivaren att franchisen har fått stor uppmärksamhet från fansamfundet och gjort solida intäkter.

För att svara på din fråga, ja, Sims 5 kommer definitivt att vara ute och vi kan också förutsäga när den kommer att lanseras baserat på tidigare utgåvor. De ursprungliga simmarna släpptes 2000 och sålde 11,5 miljoner exemplar. The Sims 2 kom ut 2004 och The Sims 3 2009 medan det fanns ett stort gap innan den fjärde delen slutligen landade.

Läs mer: GTA 6: Allt vi vet

Förutsäg Sims 4s livslängd för att hitta utgivningsdatum för Sims 5 (antagande)

Sims 4 har många saker som pågår just nu och baserat på deras enorma bidrag till forumen, ser det ut som de stora Sim Gurus fokuserar på det aktuella spelet än ett nytt. Samtidigt är det omöjligt att komma med en ny spelidé nu och få den släppt under de närmaste två eller tre åren om de inte redan har arbetat med att skapa trådramar för den nya titeln.

Den nuvarande delen har fått fyra stora expansionspaket, fem-spelpaket och tolv paketpaket fram till första halvåret 2018. Många faktorer bör beaktas innan vi förutsäger när det aktuella spelets livstid kommer att sluta . I själva verket är det ingenstans nära att packa in eftersom endast 9 fasta paket har lanserats för spelet, medan andra är enkla grejer.

Dessutom bör utvecklarna på Maxis fixa många saker innan de kan prata om ett nytt spel. De förväntas ge värde för pengarna som spelarna redan spenderar, fixa buggar, lägga till nya funktioner och ta med mer intressanta expansionspaket till det befintliga spelet innan de går vidare.

Husdjurens expansionspaket är inte slutet, producentens kommentar (bekräftat)

Enligt Grant Rodiek under sin intervju med PC Games Insider är Pets Expansion Pack som släpptes för Sims 4 inte slutet. Han sa vidare, ”Vi ska inte luta oss tillbaka och koppla av, nu när vi har gjort det ultimata paketet för spelet. Husdjur är helt enkelt början på en andra våg och inte slutet på cykeln. Vi har mer innehåll planerat, överraskar vår publik och levererar gratis innehåll som de kan ha kul med. ”

Nu har det uttalandet mycket betydelse för det, eftersom laget och producenterna är mycket glada att fokusera på det aktuella spelet. Under intervjun medgav producenten att de hade en något grov start, vilket var det som fick dem att rulla ut flera gratisinnehåll som småbarn, kläder och mer har planerats för att hålla samhället nöjda. Om de har planerat 2-3 större expansioner eller spelpaket skulle det inte vara förvånande om Sims 5 pressas till 2021 precis i tid för nästa generations konsoler.

Sims 5-utvecklingen har redan börjat (teori baserat på föregående meddelande)

I en detaljerad diskussion i Sims-forumet hävdade en lång tid av franchisen och en spelare med id-agent_bev att EA och Maxis följer ett visst mönster genom åren när det gäller utveckling. För att enkelt förstå konceptet kan du ta Rockstar som ett exempel. När de lanserade GTA 5 2013 började de troligen utvecklingen på Red Dead Redemption 2 som lanseras i slutet av 2018, fem år senare!

En liknande teori är gjord av agent_bev som sa att den officiella FAQ-sektionen för Sims 2 svarade på en fråga om när Sims 3 kommer att börja utvecklas. Maxis meddelade utan att dölja något som säger att så snart ett basspel skickas kommer de att börja arbeta med en annan.

Med tanke på den tid det tar att utveckla nya inblandade titlar och resurser är det inte förvånande om vi vet att Sims 5 redan är under utveckling. Det faktiska släppdatumet kommer dock att bestämmas utifrån livscykeln för det befintliga spelet, vilket verkar ha fler år kvar, särskilt med att de nyligen släpptes på konsolerna. Fanbasen utvidgas nu till två helt nya plattformar, PS4 och Xbox One, som kan försena lanseringsdatum men det kan redan vara under utveckling.

Vad kan man förvänta sig i Sims 5? Nya funktioner, spel och nya plattformar!

Inga laddningsskärmar och en stor värld

En av de största sakerna som kommer och kan skilja Sims 5 från äldre spel är att det inte finns några laddningsskärmar alls med en stor värld att utforska. Tyvärr kommer detta inte att vara banbrytande, utan snarare en viktig funktion. Många av Sims-spelen tidigare, inklusive Sims 3, tillät karaktärer att gå igenom, men den aktuella delen tog bort den.

En stor värld där du kan gå till jobbet, festa och komma hem är ett grundläggande behov. Nästan alla spelmaskiner, vare sig det är konsoler eller smartphones, levererar rå hårdvarukraft. Det borde vara enkelt att integrera en faktisk karta och låta dig interagera med andra riktiga spelare i omfattande flerspelarsessioner (men det kan göra det som World of Warcraft, eller hur?).

Köra din bil

Sims 5 borde definitivt ha bilar och faktiskt låta folk köra dem. Spelutvecklare kan inte längre laga dumma historier om varför de inte låter spelare köra. Det finns så många RTS-spel och till och med Sims-spel på gamla skolor på en N-Gage-telefon får spelare köra cykel. Möjligheten att flytta mellan kartor i ett fordon bör göra det mer sömlöst, användarvänligt precis som du gör i ett stort spel som Witcher 3.

Föräldraskap och småbarn

När Sims 4 släpptes blev spelarna mycket besvikna eftersom det inte behövde småbarn i det och många grundläggande spelfunktioner var reserverade som ett expansionspaket. Efter en enorm upprördhet introducerades några av dem igen som gratisuppdateringar. Föräldraskap och småbarn förväntas vara tillgängliga på Sims 5 på lanseringsdatum tillsammans med andra populära funktioner som finns i tidigare Sims-spel.

Fullt anpassningsbara karaktärer och åldringssystem

Åldringssystemet i Sims 4 är riktigt dåligt och det måste fixas i den nya titeln. Enligt fans i forum kommer det nya spelet som drivs av en helt moderniserad motor att spelare kan helt ändra utseendet på sina karaktärer från hud, ögonfärg, hår till tatueringar, kroppstyp och så vidare. Det kommer att ge spelarna en mer uppslukande upplevelse och förmågan att skilja sig från publiken.

Vad ska man undvika i Sims 5?

Mikrotransaktioner

Publisher Electronic Arts och Maxis bör definitivt undvika många misstag de har gjort i sitt nuvarande spel. Mer än Maxis är det utgivaren som borde veta att Sims-communityn aldrig kommer att uppskatta saker som mikrotransaktioner, även om de är förtjusta i att köpa spelpaket, expansionspaket och andra DLC: er som de fortsätter att släppa under hela livscykeln.

Onödiga expansionspaket

Att tvinga spelare att köpa innehåll som ursprungligen borde ha varit i basspelet uppskattas inte alls. Det mest grundläggande innehållet bör vara tillgängligt vid lanseringsdatumet medan spännande nya expansionspaket alltid välkomnas av spelarna som är villiga att betala $ 20 eller ännu mer för att spela sitt favoritspel. Battlefield V har tagit bort premiumpass eftersom det segregerade spelare och mikrotransaktioner fixades i Battlefront II, vilket är ett bra tecken för Sims 5 eftersom EA ändrar sin rutt baserat på fanförfrågningar.

The Sims 5 i VR - Oculus, HTC och andra headset

Den största hype runt spelet som möjligen kommer att lanseras 2020 eller 2021 är att det kommer att stödja VR-spel direkt ur lådan. Spelet gjorde överraskande sin väg till PS4- och Xbox One-konsoler, trots bristen på korrekta kontroller för att ha friheten som du skulle göra på en dator. En liknande innovation förväntas ske baserat på ett Reddit-inlägg som gjordes tidigare, som senare togs bort med hänvisning till upphovsrättsfrågor. Läckan frågade spelare i Sims om deras åsikt om att spela spelet i virtual reality-headset från Oculus, HTC eller andra företag.

The Sims 5 kommer också att fokusera på PS5 och de nya Xbox-konsolerna

Det kommande spelet, om det släpps två år senare, kommer att ha all sin uppmärksamhet mot nyare konsoler och utformat för att fullt ut utnyttja den hårdvarukraft som tillhandahålls av befintliga konsoler. Xbox One X och PS4 Pro är framtidens konsoler som har mycket outnyttjad potential kvar. Många spel som släpps de närmaste två åren eller senare kommer att dike de ursprungliga konsolerna eftersom de släpptes redan 2013 och kör primitiv hårdvara nu.

Med teraflops av imponerande hårdvarukraft som levereras av nya PlayStation 5 och Xbox-konsolfamiljer som ryktas tillkännages 2019 kommer utvecklarna av Sims 5 att ha friheten att använda den för att skapa en verklig öppen världsupplevelse med massor av tecken på skärmen samtidigt, sömlös integration med smartphones och eventuellt VR också på PSVR 2.

Rykten säger att Microsoft planerar att lägga till stöd för tangentbord och mus till Xbox One-konsoler mycket snart. De har redan aktivt stött PC-communityn med plattforms- och spelfunktioner överallt. Snart skulle det inte göra någon stor skillnad om du kunde spela Sims 5 med mus och tangentbord på en PC eller Xbox One vilket gör det till en fantastisk lansering för framtida konsoler. Hittills har utvecklarna inte gjort några exklusiva meddelanden för konsolerna. Om Sims 5 blir mer populär på den nya generationens Xbox-konsol och PlayStation 5, kommer det inte att vara förvånande om tidsbestämda eller permanenta exklusiva dräkter eller grejer kommer fram i framtiden.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found