Guider

Bästa stegräknare för Android

Normalt används stegräknaren för att räkna varje persons steg. Enheten fungerar med hjälp av rörelsedetekteringstekniken. Eftersom vi lever i en digital era, försöker utvecklarna göra allt arbete enkelt och applikationsbaserat. Så stegmätarappar finns också för att hjälpa dig få inblick i din dagliga aktivitet. Du behöver inte ha med dig en extra enhet. Mobiltelefonen fungerar som stegräknare. Här ska vi prata om några av de bästa stegräknare-apparna för Android-användare.

Se även: Bästa gratislöpande appar för Android

Google Fit

Om du vill ha ett hälsosamt och aktivt liv är detta en bra stegräknare-app för dig att börja. Appen är helt gratis och det finns inget som stör dig också. Appen är associerad med 'American Heart Association (AHA)' och 'World Health Organization (WHO)'. Den har två nya funktioner Heart Points och Move Minutes. Det finns en rekommendation från WHO och AHA om den fysiska aktiviteten du behöver för att förbättra din hälsa inklusive hjärtat. Move Minutes spårar din rörelse. Heart point lägger till en punkt i din lista medan du gör lite hårt arbete orsakar pumpar ditt hjärta snabbare. Appen använder sensorerna på en Android-telefon. Wear OS-smartklockor stöds också av Fit-appen. Av sensorerna registrerar den takt, rutt och hastighet. Det hindrar inte andra appar. All din fysiska aktivitet registreras dagligen och du kan kontrollera den när som helst.

Ladda ner Google Fit

Fitbit

Fitbit är en annan gratis app för att spåra dina promenader, löpningar eller vandringar med hjälp av GPS. Du kan också hålla en logg för att känna till dina aktiviteter som dagliga träningspass och yoga. Det finns alternativ för att spåra din vikt och de kalorier du konsumerar dagligen. Pulsspårning finns också där.

Ladda ner Fitbit

Runtastic Steps

Du kan enkelt spåra din dagliga aktivitetsnivå. Den har en gratis version och också en betald. Det hjälper till att registrera ditt gångavstånd, kalorier som bränns dagligen och aktiva minuter. Den kan integreras med Google Fit. Om du använder premiummedlemskapet låses alla funktioner upp.

Ladda ner Runastic Steps

Runkeeper

Nästan 50 miljoner användare litar på Runkeeper GPS-appen. Du kan gå igenom dina framsteg, spåra träning och enkelt sätta ditt mål. Du kan bjuda in vänner, utmana varandra eller observera andras framsteg och få mer motivation genom att dela prestationer. Den har en gratis version. För att utnyttja premien kommer en månadsavgift att debiteras.

Ladda ner Runkeeper

Noom Walk Stegräknare

Denna stegräknare-app är helt gratis att installera. Noom Walk räknar stegen dagligen. Den bra sidan med denna app är att batterianvändningen är mycket låg. Du kan ansluta till dina vänner via sociala plattformar. Den är integrerad med Noom Coach: Viktminskningsplan för att hjälpa dig gå ner i vikt.

Ladda ner Noom Walk Stegräknare

Stegräknare

Detta är en mycket enkel och gratis app med annonser. Den registrerar dina steg och även de förbrända kalorierna för aktiviteten. Avståndet du har korsat och din hastighet och tid kommer också att finnas där. Du kan lägga upp dina framsteg på sociala medier.

Ladda ner stegräknare

MyFitnessPal

Om du planerar att gå ner i vikt kommer den här kraftfulla appen att vara till stor hjälp för dig. Appen har massor av mycket bra recensioner från nöjda användare. Den har en kaloriräknare. Den har en streckkodsläsare och den största matdatabasen. Till och med alla makron i din mat räknas noggrant. Du kan sätta ett mål i appen och börja dina aktiviteter för att nå dit du vill vara. Du kan lägga till dina vänner och dela dina framsteg och foton för att bli motiverade.

Ladda ner MyFitnessPal

Stegräknare, stegräknare och viktminskningsapp

Detta är en stegräknare och också en viktminskningsapp. Du kan registrera dina dagliga aktiviteter. Du kan skapa grupper för att träna tillsammans. Alla dina steg, vikt och dagliga förbränning av kalorier kommer att listas och visas. På så sätt kan du uppnå dina mål enklare och snabbare.

Ladda ner stegräknare, stegräknare och viktminskningsapp

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found