Guider

De bästa bästa funktionerna i LG V20

LG V20 med sin 5,7-tums QHD-skärm och Qualcomm Snapdragon 820-processor med 4 GB RAM är en lovande enhet med några mycket intressanta funktioner. Medan fingeravtryckssensorn har blivit vanligt för de flesta enheterna är dubbla bakre kameror fortfarande sällsynta och V20 har det. Det koreanska telefontillverkningsföretaget har varit en blivande konkurrent i smartphone-industrin, men de flesta enheter som det har lanserat har överskuggats av smarttelefoner, Samsung och Apple. LG V20 är en efterträdare till förra årets V10 som släpptes på begränsade marknader. Den senaste modellen har behållit de bästa funktionerna från sin föregångare och har arbetat med de inte så populära funktionerna för att bygga en telefon som tilltalar en större befolkning.

Se även: Så här fixar du appar som kraschar och fryser på Android

Några av de bästa funktionerna i LG V20 är:

Dubbel bakre kamera och vidvinkelfotografering

Medan den främre kameran på 5 megapixlar på V20 är bra för selfies, vad telefonanvändarna verkligen tycker om den här nya LG-telefonen är dess 135-graders8-megapixelkamera som följde med en 75-graders 16-megapixell kamera. Vidvinkeln på 8-megapixelkameran hjälper dig att ta nästan panoramabilder i ett tag.

Den främre kameran har också en 120-graders betraktningsvinkel vilket innebär att du inte alltid behöver en selfie-stick för att klicka på bilder med den här nya telefonen. Gör det lättare för dig att klicka på mer bakgrundsområde eller inkludera fler vänner i dina selfies. De bakre och främre kamerorna kan enkelt växla från standard till vidvinkelfotografering med en knapptryckning. Det gör att ta bilder till en total glädje för smartphone-användare.

Andra skärmen

Sekundär skärm kan vara mycket praktiskt för vissa smartphone-användare och V20 gör det möjligt. Skärmen har samma upplösning för att säkerställa en skarp skärm också på den andra skärmen. Men skärmens ljusstyrka är hög och till och med dess teckenstorlek är stor jämfört med den som användes av sin föregångare, V10. Medan huvudskärmen har strålande skärm, säkerställer den andra skärmen också kvalitetsvisning för användare som vill kunna ta upp telefonen och kontrollera deras meddelanden utan att trycka på knapparna. Den andra skärmen tillåter användare att trycka på en knapp för att förstora aviseringarna så att du kan se meddelandena tydligt.

Designad för att hålla

V20 är skapad för att tåla grov hantering. Med tanke på sin helmetallkropp finns det en chans att telefonen lätt kan glida ur dina händer, men dess stötdämpande MIL-STD-810G ger telefonen militära stötdämpningsegenskaper. Det betyder att om du inte gillar stötfångarfodral så är den här telefonen byggd för dig. Dess design är baserad på avancerat kiselpolykarbonat och flygplansaluminium.

Medan Gorilla-glaset kan drabbas av skador efter en viss tidpunkt är enhetens kropp byggd för att hålla. Om du har för vana att släppa din telefon för ofta, kan den här LG-enheten göra slut på din smartphone.

Fantastisk ljudkvalitet

Om du ville spela in en konsert så finns det inget bättre än V20. Den har en 32-bitars Hi-Fi Quad DAC och det är första gången som en smartphone gör det. Det garanterar högkvalitativt, förlustfritt ljud med minimalt bakgrundsljud. Det gör ljudinspelning till en sann glädje och att lyssna på precisionen i inspelningarna är himmelsk. Den levereras med en inbyggd HD-ljudinspelare som garanterar exceptionell kvalitet på ljudinspelningar. B&O Play-högtalarna kompletterar telefonens ljudkrav vilket gör den till en av de bästa smarttelefonerna för ljudfiler som du kan stöta på.

Exceptionell 4K videoinspelning

Förutom den ultimata kvaliteten på ljudinspelningar, har V20 också en oöverträffad kvalitet på 4K-videoinspelning. Processorn spelar en viktig roll för att säkerställa stabilitet i videorna som spelas in så att den inte inkluderar oönskade rörelser. Med hjälp av gyro för att spekulera i rörelser analyseras videon av enheten efter att den tagits så att den kan återge ett jämnare film. Enheten erbjuder högkvalitativ 4K-videoinspelning och -uppspelning vilket gör videoinspelning riktigt smidig på den här enheten. För dem som använder sina smartphones för att spela in massor av videor är det här en enhet som inte sviker dig.

Android 7.0 Nougat

Smartphone-användare har väntat på den senaste Android-uppdateringen för sina enheter, och tydligen kommer LG V20-användare att vara bland de första användarna av Android 7.0 Nougat. Medan många användare har klagat tidigare på LG: s gränssnitt verkar det som om Android med den här nya enheten också har arbetat med sin nya hud. LG UX 5.0+-skalet som används i V20 är en av de bästa som LG hittills har presenterat. Den har mindre uppblåsthet och användarvänligheten är också högre. Sammantaget kommer programvaran i enheten att få användarna att njuta av telefonen.

Googles appar i appar

V20 är en enhet som har många saker som presenteras i en smartphone för första gången. Precis som dess fantastiska ljudfunktioner, den senaste Android-programvaran och dess sökfunktion i Google-appar. Denna funktion gör det möjligt för V20-användare att leta efter information inom de inbyggda Android-apparna och till och med tredjepartsappar installerade av användarna. LG har inkluderat en genväg till In-Apps på sin startskärm såväl som sin sekundära skärm.

Det här är några av de mest övertygande funktionerna i LG V20. Även om enheten har några fantastiska funktioner och den också använder ett kraftfullt chip för att säkerställa jämn prestanda, kommer det faktum att den har lanserats nästan samtidigt som Google introducerade sin senaste telefon på marknaden att göra skillnad i hur användare ser ut på den här nya LG-enheten. För ett företag som har tillverkat telefoner under en längre tid har LG gjort några viktiga förändringar i V20 vilket gör den här telefonen till en av de bästa som du kan få på smarttelefonmarknaderna just nu.

Se även: Så här fixar du dålig batteritid på LG G5

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found