Guider

De bästa bästa apparna för Samsung Galaxy S8

Flaggskepp som lanserades av Samsung, Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus förväntades mycket av tekniska freaks överallt. Till råga på allt, när Samsung Galaxy S8-modellen lanserades misslyckades den inte med att imponera på sina fans. Den kom med en serie spännande funktioner och unika appar som är väldigt praktiska och praktiska. Numera fungerar inte smartphones utan några speciella inbyggda appar som kan göra det till en värdefull upplevelse för användarna. Om du har tag på den senaste Samsung Galaxy S8-smarttelefonmodellen måste du veta om några av de bästa apparna för Samsung Galaxy S8-modellen. Här är några av dem:

Se även: Bästa laddare för Samsung Galaxy S8 2017

De 7 bästa bästa apparna för Galaxy S8

Nova Launcher

Mobiljätten Samsung har arbetat mycket för att förbättra UI: s prestanda under en längre tid. Med lanseringen av Samsung Galaxy S8-smarttelefonmodellen har Samsung tagit sitt steg mot detsamma. Det finns dock fortfarande utrymme för stora förbättringar inom denna sektor av Samsung. Om du inte gillar Samsung UI på smarttelefonmodellen på Galaxy S8 kan du uppnå Android-känslan och användarvänligheten med hjälp av en fantastisk app som kallas Nova Launcher. Efter att Nova Launcher kan ersätta den fördefinierade stock launcher på Galaxy S8-modellen, verkar Samsungs totala användargränssnitt vara ganska lika i utseende och funktion som alla andra enheter som körs på Android.

Nova Launcher erbjuder en mängd alternativ för anpassning. Därför kan du njuta av dess funktioner genom att anpassa det som du vill ha det. Du kan anpassa samma med hjälp av widgetar och teman från tredje part. Funktionen som gör Nova Launcher-appen mer intressant är att den stöder gester med hjälp av vilka användarna kan utlösa olika åtgärder direkt. Användarna kan också visa fördefinierade appar med mycket lätthet med hjälp av Nova Launcher.

Ladda ner Nova Launcher

Gboard

Detta är en annan fantastisk Galaxy S8-app som hittar sina applikationer på olika sätt. Medan Samsung kanske erbjuder sitt självtangentbord via Samsung Galaxy S8-smartphone, misslyckas det dock fortfarande med den utmärkta prestandan som erbjuds av det utmärkta Gboard of Google. Gboard-tangentbordet från Google stöder enkel skrivning på flera språk som också kan kopplas utmärkt med andra språk. Gboard erbjuder också stöd till olika emojis, teman och kommer också med ett inbyggt GIF-tangentbord som kan göra det lättare för användarna att infoga spännande GIF-filer i sin text.

Det som skiljer Gboard från andra tangentbord i tävlingen är att det kommer med inbyggda Google Search-funktioner. Detta gör det möjligt för användare att söka efter restauranger, hotell, kaféer och flera andra platser enkelt och exakt från själva appen. Denna information kan enkelt införas i konversationen om det behövs. Gboard erbjuder också funktioner för emoji-sökning som låter användarna snabbare söka efter spännande emoji. Det går inte att slå Gboard av Google när det gäller hastighet och tillförlitlighet.

Ladda ner Gboard

Crystal Adblock

Även genom Chrome är förpackat i förväg på alla Android-smartphones, men Samsung fortsätter att utveckla och arbeta med sin egen uppsättning av webbläsare. Internetwebbläsaren från Samsung kanske saknar synkroniseringsfunktioner som den för Google Chrome, men ändå lyckas den erbjuda snabbare och smidig surfupplevelse för användarna. Det som gör det mycket bättre är att det också ger stöd för att aktivera innehållsblockerare.

Det finns flera typer av innehållsblockerare som är tillgängliga för Samsungs webbläsare. Men bland dem alla är Crystal Adblock den mest effektiva och användbara. Med hjälp av den effektiva Crystal Adblock Samsung Galaxy S8-appen kan användarna uppnå korrekt innehållsblockering. Den här appen blockerar skadliga annonser och spårar också kakor som leder till en snabb internetupplevelse. Det tenderar också att minska dataanvändningskapaciteten för smarttelefonen i större utsträckning. Utöver detta skulle Crystal Adblock-appen i Samsung Galaxy S8-smarttelefonen också blockera alla tvivelaktiga popup-annonser som uppmanar användarna att installera de skadliga apparna på smarttelefonen.

Ladda ner Crystal Adblock

App Locker

Detta är en annan app i listan över de bästa apparna för Samsung Galaxy S8-smarttelefonmodellen. Samsung levereras med en grupp specialfunktioner och funktioner som följer med Grace UX. Fortfarande, även med avancerade funktioner, saknar Samsung överraskande en ordentlig applåsning och upplåsning med hjälp av fingeravtrycksläsare. Samtidigt erbjuder Samsung liknande funktioner för att låsa och låsa upp appar med hjälp av Secure Folder och Private Mode. Dessa är dock för avancerade funktioner för den enkla uppgiften att bara säkra apparna från obehörig åtkomst.

I detta smyger sig själva rollen för en fantastisk app för Samsung Galaxy S8-smarttelefon med namnet App Locker. Med hjälp av App Locker får användarna möjlighet att låsa alla sina appar. Låsning kan göras med hjälp av den avancerade fingeravtrycksläsaren när det gäller lösenord, PIN-kod eller mönsterlås. Utöver detta förhindrar App Locker också obehörig åtkomst till inställningsikonen tillsammans med installera eller avinstallera appar förutom andra funktioner på smarttelefonen.

Ladda ner App Locker

QuickTile Snabbinställningar

Den här senaste versionen av Samsung Galaxy S8 skulle inte implementeras på den snabbaste versionen av Android-operativsystemet. Men de körs konsekvent på den avancerade versionen av Android Nougat OS. Bland flera unika funktioner introducerar Android Nougat QuickTile Quick Settings Samsung Galaxy S8-appen. Den här appen är en form av API som kan användas av apputvecklarna genom att dra nytta av att erbjuda anpassade funktioner i panelen Snabbinställningar.

Eftersom implementeringen av snabbinställningarna på Samsungs smarttelefonmodeller är en rik funktion tenderar det att vara bättre än Android-lager. Med hjälp av QuickTile Quick Setting-appen får användarna friheten att ställa in anpassade brickor i snabbinställningarna. Det inkluderar också tillägget av nya brickor för att snabbt starta en ny app, ta skärmdumpar, spela musik från hörlurar, förhindra att skärmen går in i viloläge, växla NFC, tillägg till snabba påminnelser och mycket mer.

Ladda ner QuickTile Quick Settings

IQBoxy

Detta är en avancerad Samsung Galaxy S8-app för kostnadshantering som hittar sina applikationer på flera sätt. Denna effektiva app kan hjälpa användarna att hålla reda på sina dagliga, veckovisa eller månatliga utgifter med avseende på livsmedel, medicin och mycket mer. Den här innovativa appen använder den senaste OCR-tekniken (Optical Character Reader). Denna teknik kan förvandla dina kvitton eller kvitton till den digitala formen. Det kan också hjälpa användarna att hålla ett ordentligt register över de dagliga utgifterna.

IQBoxy-appen skannar i princip kvitton och utgifter. Det används också för extraktion av data med användning av OCR-tekniker. Detta lägger till samma sak i den enskilda utgiftsboken som kan hanteras utan krångel. Användarna kan också använda IQBoxy-appen för att dagligen registrera de totala hushållskostnaderna och kan också användas för affärsändamål. IQBoxy fungerar som en fantastisk app som är helt maskinberoende och utför alla sina operationer utan mänsklig intervention.

ladda ner IQBoxy

VPN-moln

Om du har kämpat med en situation där du inte kunde öppna en webbplats som är blockerad eller YouTube-innehåll, skulle du inse värdet av den här fantastiska Samsung Galaxy S8-appen. Med hjälp av VPN Cloud-appen kan användarna komma igenom olika webbplatser och innehåll på Internet. Det bästa är att VPN Cloud är helt kostnadsfritt och kan laddas ner för att användas med mycket lätthet. Med hjälp av VPN Cloud-appen kan användarna enkelt byta proxy på Galaxy S8-smartphones. Även gränssnittet för denna applikation är för enkelt och användarvänligt. Därför kan det betraktas som en fantastisk Samsung Galaxy S8-app.

Ladda ner VPN Cloud

Om du nyligen har köpt din Samsung Galaxy S8-smartphone måste du veta om vissa Galaxy S8-appar som kan förenkla ditt liv på ett effektivt sätt. Du kan gå igenom listan över de bästa apparna för Samsung Galaxy S8-smarttelefonen och använda samma för en fantastisk användarupplevelse.

Se även: Bästa bildskärmar för fotoredigering 2017

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found