Guider

Samsung Foldable Phone: Släppdatum, specifikationer, pris, rykten och nyheter

Trodde du bara att Samsung Edge Display var alldeles för imponerande och cool? Du är långt ifrån eftersom en svalare från samma företag förväntas träffa marknaden. Du har hört talas om de vikbara telefonerna i flera år nu, och företaget har äntligen gett en indikation om denna nya teknik och enhetens utseende under den årliga Samsung Developer Conference. Med otaliga specifikationer om enheten kommer att vikas eller inte och om storleken kommer att likna en smartphone eller surfplatta, och hur långt den kommer att fånga publikens uppmärksamhet etc. är fortfarande att se. Det verkar dock som om människor kanske inte behöver vänta längre på att den här smarttelefonen kommer fram. Såvitt rykten går kan telefonen kallas Galaxy F eller X som man har hört komma under de senaste åren. Tills vidare,det är bra att hänvisa till det som den hopfällbara telefonen från Samsung för att göra det enkelt, tills enheten avslöjas officiellt.

Namnet på enheten

Det finns dussintals namn på den hopfällbara telefonen till Samsung och Galaxy F eller X är namnen som används för att hänvisa till den här enheten. Men när utgivningsdatumet närmar sig finns det många andra saker du kanske vet om namnet på den vikbara enheten. Med rykten pågår under en tid verkar det som om den här enheten äntligen kommer att få sitt namn. Medan en ny varumärkesansökan ingavs med namnet Samsung Galaxy och statusen att den fortfarande är på väg att släppas indikerar det att detta kan vara den nya hopfällbara telefonen från Samsung. Vi kan dock inte vara säkra på om det är samma fällbara enhet som ska släppas. Du måste se upp till den sista dagen för att avslöja enheten för att veta exakt namn.

Samsung vikbar telefon kostnad och släppdatum

Företaget lanserade Infinity Flex-skärmen under den årliga utvecklarkonferensen i november månad, och du kan ha tur att få en ledtråd om utgivningsdatumet och priset på enheten. Med sina planer på att påbörja massproduktion av Infinity Flex-skärm under de kommande månaderna kan publiken förvänta sig ett släppdatum under första halvåret 2019. Det verkar som om alla rykten om att du har fått om lanseringen av denna enhet fram till nu är Sann. Det återstår dock att se om telefonen kommer att anlända inom några månader från företagets tillkännagivande om massproduktion av de vikbara skärmarna eller om frigöringen av enheten kan skjutas tillbaka ytterligare.

När det gäller enhetens utgivningsdatum kan du få en glimt av den vid CES januari, eller så kan företaget föredra att vänta till Mobile World Congress som kommer att börja i februari månad. Enligt de senaste rykten från en sydkoreansk nyhetsbyrå kommer Samsung att tillkännage lanseringen av den här telefonen i Mobile World Congress som kommer att hållas i februari 2019 och lanseringen av enheten kan förväntas i månaden som följer.

När det gäller priset på den hopfällbara enheten är scenariot fortfarande otydligt. Priserna på olika vikbara modeller kommer sannolikt att ligga mellan $ 1900 och $ 2550. Oavsett spekulationer kommer den hopfällbara enheten från detta företag att vara den dyraste handenheten som företaget har släppt. Även om företaget beslutar att justera priserna på de hopfällbara enheterna kan du förvänta dig att betala mycket för dem.

Enhetens design

Du kanske inte vet hur telefonen kommer att se ut på grund av motstridiga rapporter från olika källor. Med lanseringen av de vikbara skärmarna nyligen kan du få några detaljer om designen. Källor förutspår att den hopfällbara enheten i Galaxy kommer att se ut som den såg ut under lanseringen när företaget tycktes ha placerat enheten någon annanstans för att dölja de viktigaste aspekterna av designen. Vad vi kan se just nu är att när enheten är hopfälld förbrukar den yttre delen av skärmen bara en mindre del av baksidan, vilket verkar överensstämma med vad folket kunde se när Samsung tillkännagav lanseringen av den hopfällbara enheten på skede.

Enligt vissa andra källor är telefonen som verkar vara en surfplatta när den är helt vikad perfekt för alla de funktioner som ska utföras på en stor skärm. För att göra den fickvänlig kan du fälla ut enheten och enkelt hålla den inne i fickan. Skärmens smidighet är kärnan i designen och den tillfälliga avslöjandet av den flexibla OLED-panelen under sommaren avslöjar att den vikbara enheten kan ha en liknande skärm. Ingen är dock helt säker på om företaget kommer att använda samma teknik eller inte. Fram till den slutliga utgåvan måste publiken vara nöjda med spekulationerna om att OLED-panelens hållbarhet kan vara det mest lämpliga som enheten behöver.

Infinity Flex-skärm

Publiken kunde få enhetens första blick under konferensen i november men den hölls till stor del utom synhåll. Men den här nya skärmen som var tydligt synlig under konferensen kallades Infinity Flex Display. Du kan vika och fälla ut enheten flera gånger utan att störa bildskärmens kvalitet. Tillverkaren av enheten hävdar att du enkelt kan fälla och fälla ut enheten hundratals gånger utan slitage. För att hålla telefonens design hemlig hölls den särskilt i ett yttre skal, men vad du vet just nu är att skärmstorleken på enheten kan mäta cirka 7,3 tum när den öppnas helt.

Den primära aspekten som företaget visade under konferensen var visningen av den hopfällbara enheten, publiken visade olika användningsområden för flexibiliteten i displayen för de modeller som kan rullas och sträckas, även om dessa aspekter kanske inte finns på enheten som är planerad för släpp. Företaget kanske dock kan skapa en mer konstruktiv skärm med utvecklingen av applikationerna. Uttalandet från företaget att telefonen kan vikas och vikas ut utan slitage visar att den vikbara modellen som väntar på släpp kan ha mer livslängd än de genomsnittliga smarttelefonmodellerna.

Under konferensen visades mekanismen för vikning och utveckling för publiken ett antal gånger och när den är helt vikad ut liknar enheten en tablett vad gäller utseendet. På samma sätt aktiverades skärmen direkt när enheten fälls upp och de appar som var öppna kunde ses. Enligt den mekanism som publiken kunde se kommer enheten att ha dubbla displayer, den större delen inuti och den mindre delen utanför när den är hopfällt. Kort sagt kan enheten ha en bildskärm när den viks ut helt och när den viks upp kommer den att ha en liten yttre bildskärm. Bortsett från detta hänvisade företaget också till olika typer av skärmar under konferensen, såsom Infinity O, V och U-skärmar där bokstäverna anger skårans storlek.

Specifikationer för enheten

Företaget avslöjade inte mycket om specifikationerna för enheten så mycket som för skärmen under Samsung Developer Conference. Endast ett rykte har förblivit intakt om specifikationen för den vikta enheten fram till datum och det är 7 nm-processorn. Även om företaget har investerat miljoner för att skapa 7 nm-chipsets är det inte anledningen till denna spekulation, utan den bygger på 8 nm-arkitekturen. Möjligheten att denna vikbara enhet kan vara en speltelefon kan inte uteslutas på grund av läckage.

Även om källan till läckan är känd för att ha en stadig meritlista, finns det ingen referens till en spelmodell hittills. Utöver denna aspekt har vi inte hört någonting om kamerans kvalitet och det har inte heller kommit någon bekräftelse på om enheten kan innehålla ansiktsskanning eller fingeravtrycksalternativet som finns i företagets nuvarande flaggskeppsmodeller. Enligt rapporter kan företaget experimentera med den inbäddade fingeravtryckssensorn i de kommande modellerna även om det ännu inte är klart om den hopfällbara enheten som kommer att släppas kommer att innehålla den här funktionen eller inte.

Tävlar med de andra modellerna

Den hopfällbara enheten från Samsung är inte den enda enheten du kan förvänta dig 2019; det finns en annan enhet som heter FlexiPai från ett kinesiskt företag, som också kan konkurrera med den här enheten. Även om Samsung kan få lite tröst att den andra enheten kanske släpps först, men funktionerna kanske inte är lika imponerande. Ingen vet det exakta datumet för lanseringen av denna vikbara enhet från Samsung, men företaget har mycket tid att utnyttja möjligheterna så att enheten stämmer överens med de bästa modellerna för denna mobiltelefonjätte.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found