Guider

Så här ställer du in och ändrar standardappar på Galaxy S8

Utanför lådan kommer Samsung Galaxy S8 och S8 Plus med ett visst antal förinstallerade appar. Även om det finns uppblåst programvara som du kan ta bort eller inaktivera finns det också viktiga appar som meddelandeprogram, samtalsapp etc. Men du kanske inte gillar de appar som är inställda som standard. Google Play är en av de största appbutikerna där du kan hitta nästan allt. Om du inte gillar appen för samtal eller surfning på din enhet kan du ladda ner ett tredjepartsprogram. Om du vill ändra standardappar på Galaxy S8, fortsätt läsa eftersom vi kommer att visa dig hur du gör det.

Se även: Så här anpassar du snabbinställningar på Samsung Galaxy S8

Ställ in och ändra standardappar på Galaxy S8

Det som gör Android så intressant och populärt är att du kan ändra nästan allt. Med andra ord kan din telefon se helt annorlunda ut jämfört med omedelbart.

Du kan hitta appar som är inställda som standard tråkiga, och om så är fallet hindrar ingenting dig från att ändra dem. Genom att gå till Google Play kan du ladda ner och installera de appar du vill ha. Du kan ändra hemstartaren, webbläsaren, meddelandeprogrammet, samtalsappen etc.

När du laddar ner appen kan du bli tillfrågad om du vill använda appen som standard. Du kan ladda ner mer än en applikation för samma ändamål, till exempel meddelanden eller ringa appar. Så du måste välja den som standard. Valet är ditt. För att ändra standardappar på Galaxy S8 (webbläsare, samtal, meddelanden och hemskärmsapp), följ dessa steg nedan:

  • Öppna appen Inställningar på din enhet
  • Tryck nu på Appar
  • Tryck sedan på tre punkter i det övre högra hörnet för att öppna menyn
  • Tryck på Standardappar
  • Du ser de appar som är inställda som standard, till exempel startskärmen, meddelandeprogrammet etc.

Låt oss säga att du vill ändra appen Hemskärm. Allt du behöver göra är att trycka på hemskärmen och sedan välja den app du vill använda som standard.

9to5google.com

Du kan växla mellan appar när du vill. Om du inte gillar meddelandeprogrammet som du just laddade ner, ladda ner en annan och ställ in den som standard, upprepa bara stegen ovan.

Du kan också läsa: Så här avinstallerar du appar på Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found