Guider

Så här återställer du en frusen Samsung Galaxy S7

Storheten av Samsung Galaxy S7 är inte dold. Den förstklassiga aluminiumdesignen och hela glaset innebär att batteriet på smarttelefonen inte kan tas bort, vilket har väckt många frågor om hur du startar om Samsung Galaxy S7 om den fryser. Felet gör att skärmen blir svart och inte svarar. För vissa enheter är ljudet normalt men skärmen slås inte på.

Det finns många användare som har stött på detta problem, varför vi har listat några av lösningarna för att visa hur man återställer en frusen Samsung Galaxy S7.

Läs också: Så här rensar du app-cache och data på Galaxy S7

Innan du går till lösningarna:

  • Se till att din Samsung Galaxy S7 har minst 5% batteri. Om batterinivån är lägre än 5% slås din smartphone inte på efter omstart.

Steg för att återställa en frusen Samsung Galaxy S7

Lösning 1

En tillfällig åtgärd kan vara att hålla ner Volym ned-knappen och strömbrytaren i några sekunder. Detta startar om din Samsung Galaxy S7 och skärmen börjar fungera igen.

Källa - visihow.com

Lösning 2

Ibland kan lösningen ovan återställa problemet med en frusen skärm, i vilket fall du kan hålla ihop knapparna Hem, Ström och Volym upp i några sekunder, du ser Samsung-logotypen visas på skärmen varefter återställningsmenyn kommer att visas avslöjade. Använd Volym upp-knappen för att markera omstartsystemet och slutligen strömknappen för att välja det alternativet.

Ovanstående lösningar är ganska enkla och återställer enkelt en frusen enhet. Om du upptäcker att din telefon inte startar om ska du ansluta den till en strömkälla och låta batteriet ladda i cirka 30 minuter och sedan utföra ovanstående lösningar.

Du kan också läsa: Så här startar du Samsung Galaxy S7 Edge i säkert läge

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found