Guider

5 sätt att fixa iPod Touch kommer inte att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk

Om din iPod touch inte kan ansluta till ett Wi-Fi-nätverk kommer vi att dela med dig av några idéer, så att du kan prova dem och förhoppningsvis kommer du att bli av med vinstminuten. Innan du kolla in de lösningar som vi förberedde för dig, se till att din router är på, och om den är, gå till de lösningar som anges nedan. Du hittar 5 sätt att fixa iPod touch kommer inte att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk, och allt du behöver göra är att följa de enkla stegen. Låt oss börja.

Se även: 5 sätt att fixa pekskärm som inte svarar på iPod Touch

Fem sätt att fixa iPod touch ansluter inte till ett Wi-Fi-nätverk

Fem sätt att fixa iPod touch ansluter inte till ett Wi-Fi-nätverk

Lösning nr 1: Aktivera flygplansläget och stäng sedan av det igen

När iPod inte kan ansluta till ett Wi-Fi-nätverk kan flygplansläget lösa problemet. Här är vad du ska göra:

 • Gå till Inställningar
 • Tryck på Flygplansläge
 • Sätt på den
 • Vänta några sekunder och stäng av den igen.

Detta är något som kan lösa Wi-Fi-problem inte bara på iPod touch utan även på andra iOS-enheter, inklusive iPhone och iPad.

Lösning nr 2: Starta om ditt modem och din router

Detta kan hjälpa. Koppla bort strömkontakten från modemet och routern, vänta en minut och anslut den igen. Ibland är det allt du behöver göra, så kommer du att kunna ansluta till ett Wi-Fi-nätverk normalt.

Lösning nr 3: Starta om din iPod

Som för många andra problem kan omstart göra tricket. Håll strömbrytaren intryckt (sömn / väckningsknappen), och när skjutreglaget visas, dra den och stäng av enheten. Håll ned strömbrytaren igen och slå på iPod touch igen.

Lösning nr 4: Återställ nätverksinställningar

En annan mycket enkel lösning, som också är en av de mest effektiva. När du bestämmer dig för att återställa nätverksinställningar, mobilinställningar, APN- och VPN-inställningar, Bluetooth-parningsposter, Wi-Fi-nätverk, sparade lösenord etc. återställs också, men eftersom detta steg kan lösa problemet bör du definitivt prova det . Följ dessa få steg:

 • Gå till Inställningar
 • Välj Allmänt
 • Tryck på Återställ
 • Välj Återställ nätverksinställningar.

Lösning nr 5: Uppdatera iOS-programvaran

Många gånger när du märker några problem på din iPod kan du fixa dem med den senaste versionen av iOS. Så om det finns en ny version och du fortfarande inte fick den, är det dags att göra det. Du måste göra det via iTunes, men innan du börjar, hämta den senaste versionen av iTunes. Följ dessa steg för att uppdatera iOS:

 • Använd USB-kabeln som medföljde din iPod och anslut iPod till din dator
 • Välj din enhet i iTunes-programvaran
 • Välj alternativet Sök efter uppdatering på panelen Sammanfattning
 • Välj att ladda ner och uppdatera.

Användare som hade samma problem, lyckades lösa det med ett av dessa 5 sätt att fixa iPod touch ansluter inte till ett Wi-Fi-nätverk och vi slår vad om att du gjorde detsamma.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found