Guider

De bästa Android-apparna för Samsung Smart TV

I den här artikeln kommer jag att dela med dig en lista över bästa Android-appar för Samsung Smart TV. Smart Tv har fångat TV-marknaden med sina fantastiska funktioner. Samsung Smart Tv är älskad av så många av sina användare, rörelsesensorn och gesten är en riktigt fantastisk funktion i Samsung Smart Tv. Därför skapas appar i Google Play-butiken för att använda den här funktionen efter bästa förmåga.

Se även: Så här ändrar du kontot på din Android TV 

De bästa bästa Android-apparna Samsung Smart TV

Samsung TV Media Player

Samsung TV Media Player är en väl avrundad app som släpper loss de smarta funktionerna hos Samsung Smart TV. Funktionerna i denna app innehåller

FUNKTIONER

• Videosökning

• Lägg till i favoriter

• Visa och hantera historik

• Titta på TV

• Skapa och hantera musikspellistor

• Delning

• Kontinuerlig video- och musikuppspelning

• Ladda upp videor och foton

• Tillgång till dina DLNA-hemmediaservrar (den här funktionen är ett köp i appen.)

BLÄDDRA:

• Sök och hitta din musik, foton och videor från flera innehållskällor inklusive din Android-enhet, ditt hemnätverk eller Internet.

• Dela via e-post, Twitter och Facebook

Innehållet inkluderar:

• Video Podcasts

• Youtube videor

• Din musik, foton och videor från din Android-enhet

• SHOUTcast Internetradio

• Facebook-videor och foton från dig och dina vänner

• Flickr-foton

• Picasa (webbalbum) foton

• Lokala mediaservrar, alla DLNA- eller UPnP AV-mediaservrar i ditt hemnätverk

Samsung TV Remote Control App

Jag älskar den här appen, för ibland när jag inte hittar min fjärrkontroll ger det mig lätt att byta och navigera kanal med min smartphone. Den är också full med inbyggd IR-blaster (Samsung Galaxy, HTC ONE etc)

Alla Samsung Galaxy Phone kan fungera och surfplattor med inbyggd IR-avsändare

Funktioner:

Fungerar med vissa telefoner med Android-kompatibel inbyggd IR-avsändare och Android 4.4 KitKat som HTC ONE.

★ Du måste rikta telefonens IR-blaster direkt mot TV: n. Det vanliga arbetsområdet är 1-3 (max ~ 5 meter).

★ INGEN extra hårdvara behövs

★ Inga helskärms- / popup-annonser.

Samsung SmartCam

Funktioner

- Visa livevideo

- Format som stöds: H.264

- Händelselarmmeddelande

- Enkel videoövervakning i 3G-mobil- och Wi-Fi-miljö

- Tvåvägs ljudkommunikation

◎ Denna applikation använder FFmpeg och SDL under LGPL v2.1

◎ Enheten kan begränsa antalet användare beroende på nätverkstrafikstatus.

◎ Ljuduppspelning kanske inte är smidig i HQ-läge. I det här fallet rekommenderar vi att du arbetar i normalt läge.

Peel Universal Remote

Smartphone-modeller från Samsung, LG, HTC, Xiaomi och andra tillverkare har inbyggd infraröd IR-blaster och genom att använda den kan du styra din TV, men inte bara det. Du kan också styra ditt hemmaljudsystem, DVD-spelare, värmare, luftkonditionering etc. Det är enkelt att använda och enkelt att ställa in. Byt ut fjärrkontrollerna med den här fantastiska lösningen och kontrollera din Samsung TV och alla andra enheter. Peel kommer att hålla koll på de saker du gillar att titta på, och baserat på det kommer det att rekommendera filmer och TV-program du kommer att älska.

Youtube

Vi kan inte glömma YouTube. De flesta av oss tittar på åtminstone några klipp på YouTube varje dag, och nu kan du njuta av dina favoritvideor på din smart-TV.

Netflix

Samma som YouTube, Netflix behöver ingen speciell introduktion. Titta på dina favorit-TV-program och filmer på din smart-TV. Om du inte har testat Netflix ännu, glöm inte att det finns en 1 månad gratis testperiod. Därefter väljer du den plan som passar dig bäst ($ 7,99 - $ 11,99). Du kan ändra planen när som helst och du kan också avbryta ditt Netflix-medlemskap när du vill.

För mer information, besök Netflix webbplats.

Hulu

Hulu är en videostreamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av TV-program, filmer och videor. Det finns två planer att välja mellan. Den första är med begränsad reklam och priset är 7,99 USD per månad. Den andra är utan reklam och det kostar $ 11,99. Det finns en kostnadsfri testperiod på 1 månad.

För mer information, besök Hulu webbplats.

Skype

Med Skype kan du ringa ljud- och videosamtal, och chansen är att du använder den här programvaran i flera år på din dator, bärbara dator eller Android-smartphone eller surfplatta. Nu kan du använda den på din smart-TV. Om du inte har Skype-kontot, besök Skypes officiella webbplats och skapa ett.

TED

Med den här fantastiska appen får du tillgång till samtal från några av de mest inflytelserika och mest fascinerande människorna, från ledare till tekniska genier. Se till att prova den här appen och lära dig något nytt och spännande varje dag!

Pandora

Med Pandora får du njuta av den bästa kostnadsfria radiotjänsten. När du har startat appen, börja med namnet din favoritlåt, artist eller musikgenre och applikationen gör resten. Skapa ett gratis konto och lyssna på dina favoritlåtar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found