Guider

iPhone X (2018) och iPhone X Plus Pris, kamera och släppdatum

Spänningen mellan iPhone och Apple-fans växer dag för dag eftersom september är nära oss och de kan inte vänta med att se tillkännagivandena i år. Vad vi vet är att iPhone X får ett mer tillgängligt prisalternativ och en större skärm.

Som ryktena säger kommer Apple att lansera en serie med tre iPhones av olika storlek som sträcker sig från 5,8 tum till 6,5 tum. De kommer också med nya kameramoduler och massor av färgalternativ, förutom saker som fortfarande är okända.

Den billigaste av de tre telefonerna kommer att vara iPhone 9, som kommer att ha en LCD-skärm som en kostnadsbesparingsmetod och mäter 6,1 tum. Tyvärr kan vi få det lite senare på grund av problem med LCD-skärmen. Åtminstone de andra två kommer som förväntat.

Låt oss se vad vi kan förvänta oss av dem.

2018 Apples grundton

Vi har vant oss vid att ta emot en ny iPhone-modell varje september sedan 2012, så det finns ingen anledning till att Apple skulle ändra denna tradition. Det här är runt släppet av deras serie kan komma mer i slutet av tiden snarare än i början eftersom företaget står inför problem med LCD iPhone. Ett mer specifikt datum skulle vara mellan den 11 och 13 september och om det fördröjs mellan den 18 och 20.

Behöver du sälja dina njurar i år?

Som vi alla vet, chockade iPhone Xs $ 999-startpris många Apple-fans i september förra året. På grund av Apples höga pris finns det antaganden att andra tillverkare av flaggskeppstelefoner också satte upp sina priser för att matcha företaget.

Men om produkten är lika värt som kunden kommer att betala för det, tycker vi att det är rättvist. Så den stora frågan som skakar på allas läppar är: Behöver vi sälja ett organ för att ha råd med denna extraordinära enhet? Svaret är ja. Om du vill vara stolt ägare till en 6,5-tums iPhone X Plus ($ 1000) med lagring, börja söka efter en köpare.

Men om du inte har något emot det och kan nöja dig med den "vanliga" iPhone X-formen som mäter 5,8 tum, bli glad eftersom du kanske inte behöver göra ett sådant drag. Det förväntade priset för denna modell skulle vara $ 200 lägre än iPhone X Plus så gör dig 800 $ redo.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found