Guider

Så här fixar du 'SIM-upplåsning av PIN-kod' på Android-telefoner

Android-telefoner är mycket efterfrågade. Det finns olika företag som tillverkar Android-telefoner och vissa av dem har SIM-lås. Ett SIM-lås är en teknisk begränsning som är inbyggd i GSM / CDMA-smartphones av deras tillverkare. Detta lås är gjort för tjänsteleverantörerna så att de kan begränsa sina användare från att använda telefoner i andra nätverk eller länder. Så om du gillar en viss mobil och inte kan använda den med en annan SIM-operatör har vi tre sätt att fixa “SIM-nätverksupplåsning-PIN” på Android-telefoner.

Läs också - De bästa bästa matleveransapparna för Android

Fixa 'SIM-upplåsnings-PIN-kod' på Android-telefoner

En PIN-kod för upplåsning av SIM-nätverk kan låsas upp med programvaran. Här är tre program och applikationer som är tillförlitliga och fungerar felfritt när det gäller 'SIM-nätverkslås-PIN' på Android-telefoner.

Metod 1: Åtgärda "SIM-nätverksupplåsning-PIN" Problem med programvara Android SIM-upplåsning

 • Ladda ner och starta programvaran
 • Anslut din smartphone till en dator / bärbar dator med en USB. Ha USB-felsökning aktiverad så att din telefon automatiskt upptäcks av programvaran. Klicka nu på Nästa.
 • Ställ in enheten i serviceläge / USB-inställningar / diagnostik genom att slå ## 3424 # / * # 0808 # / # 9090 #. Du måste välja M + MODEM + ADB eller UART [*] eller CDMAMODEM på din smartphone. Klicka sedan på Lås upp. Programvaran startar proceduren för att låsa upp ditt SIM-kort. Det kommer att ta lite tid.
 • När telefonen är upplåst måste du återställa den till normalt läge. Slå # 3424 # eller # 9090 # eller * # 0808 # på din telefon och välj MTP + ADB eller USB [*] eller PDA på den dolda menyn och klicka sedan på Nästa. Detta kommer att återställa din telefon till normalt läge.

Ladda ner Android SIM-upplåsning

Metod 2: GalaxSim Unlock

GalaxSIM är ett program som du kan ladda ner från Google Play-butiken. När den är installerad på telefonen som behöver SIM-upplåsning, låt appen köras på din enhet.

 • Applikationen visar statusen för din Android-telefon - låst eller olåst.
 • Det kommer att finnas ett alternativ strax under lagerlåsstatusen som säger - Lås upp. Klicka på det här alternativet för att låsa upp SIM-kortet.
 • Det tar bara några sekunder att slutföra processen.
 • Du kan nu använda ett SIM-nätverk som du väljer.

Ladda ner GalaxSim Unlock

Metod 3:  Lås upp din telefon snabbt och säkert

Detta är en betald tjänst men ändå pålitlig. Du kan enkelt lösa problemet med “SIM-nätverksupplåsnings-PIN” på Android-telefoner.

 • Du måste ladda ner och installera appen på din telefon
 • Det finns ett formulär som du måste fylla i. Detaljerna innehåller huvudsakligen modellen för din telefon, nätverk eller telefon, land där du köpte och IMEI för din telefon.
 • Nästa steg är att göra en betalning. Du kan antingen använda PayPal, kreditkort, Skrill eller CoinBase för att göra en betalning.
 • Du kommer då att få koden för att låsa upp din telefon. När du är klar kan du använda ditt SIM-kort i vilket nätverk som helst.

Ladda ner Lås upp din telefon snabbt och säkert

Alla dessa sätt är enkla och pålitliga. Du kan använda någon av dem för att låsa upp SIM-kortet på din Android-telefon.

Läs också - Bästa Android-appar för småbarn

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found