Guider

De bästa bästa apparna för att streama filmer och TV-program på Android

Tack vare tekniken kan vi nu njuta av filmer och andra TV-program i vår smartphone medan vi är på språng. Och det eliminerar nu behovet av att sitta framför TV: n för att titta på TV-program eller filmer. Installera istället bara en av streamingapparna på din telefon och strömma innehåll som du väljer. Streamingappar är tillgängliga för både Android och iOS. Men här i den här artikeln listar vi några av de bästa apparna för att strömma filmer och TV-program på Android. Medan några av de appar som nämns här betalas är vissa helt gratis. Få dem på din Android-enhet och minska tristess när du sitter ensam eller när du reser ensam någonstans.

Se även: Topp bästa appar för Samsung Galaxy S8

10 bästa appar för Android-streaming

Showbox

Detta är en av de bästa apparna för att strömma filmer på Android som har gillats och använts av ett stort antal användarbaser. Showbox-streamingappen är helt gratis, så du behöver inte spendera ett enda öre, utan ladda ner den här appen så låter du dig njuta av filmerna tillsammans med olika TV-program på din Android-enhet. När den här appen har installerats på Android-enheten kan du få tillgång till flera filmer och TV-program medan de antingen kan laddas ner eller ångas vad du vill. Om du väljer att ladda ner filmer eller program kan du njuta av det även om du inte är offline.

Denna streamingapp är dock inte tillgänglig i Play Store, så besök deras officiella webbplats för att hämta den.

Ladda ner Showbox

SnagFilms

SnagFilms är en annan användbar och en av de bästa apparna för att strömma filmer på Android. Det låter användarna njuta av filmer i varje mobil enhet medan filmerna kan avnjutas i spelkonsolen och andra plattformar också. Medan SnagFilm låter dig strömma filmerna på din Android-enhet kan du också dela några filmförslag på sociala medier genom den. En annan bästa del av denna streamingapp är att det gör sökningen mycket lättare eftersom filmerna listas i flera kategorier, så fortsätt att hämta från de nyligen tillagda, populära filmerna och andra avsnitt. Den här appen är också helt gratis.

Ladda ner SnagFilms

Terrarium TV-app

Vill du njuta av HD-filmerna på din Android-enhet gratis? Då är den här appen utan tvekan det bästa valet att inte bara filmerna snarare låter dig njuta av TV-programmen också på din Android-telefon. Om du inte är nöjd med Showbox-streamingappen är det här det perfekta valet som också har stöd för undertexter. Så de som inte är engelska kan hämta undertexten för att njuta av filmen ännu bättre. Massor av filmer och TV-programalternativ finns tillgängliga medan installationsprocessen för den här appen innebär några enkla snabba steg och du kommer att gå bra. Se dock till att din enhet har VPN installerat för att komma åt denna Terrarium-app.

Ladda ner Terrarium TV

Kodi

Kodi är förmodligen det bästa valet om du letar efter de bästa apparna för att strömma TV-program på Android tillsammans med filmerna. Det är inte begränsat till bara TV-program eller filmer utan du kan också njuta av musik, sport och virala videor genom denna streamingapp. Men om du kan använda rätt tillägg av Kodi blir saker mycket mer intressanta. Det här är en helt gratis app, så du behöver inte spendera ett enda öre ur fickan. Installations- och installationsprocessen tar lite tid, så gör dig redo att ägna den lilla tid som krävs för att ställa in Kodi på din Android-telefon.

Ladda ner Kodi

Videomix

Videomix är en av de mycket gamla Android-apparna för att strömma filmer och TV-program gratis. Du kan njuta av filmerna via denna streamingapp. Den erbjuder chromecast-funktionalitet medan filmerna som finns här kan sorteras efter år, genre och produktionsland. Denna app uppdateras regelbundet för att säkerställa att alla nya filmer och senaste TV-program är tillgängliga i den här appen. Så fortsätt bara och hämta den här streamingappen på din Android-telefon eller surfplatta för att njuta av lite kvalitetstid.

Ladda ner Videomix

FilmHD

Själva namnet antyder att den här streamingappen bara är idealisk för att strömma HD-innehåll, oavsett om det är en film eller TV-program spelar ingen roll. Den här appen fungerar perfekt på både Android- och iOS-enheterna, men se till att de stöder Chromecast. När den här appen har installerats på din enhet kommer du att ha tillgång till mycket HD-innehåll genom vilket du kan hoppa in i underhållningsvärlden. Det bästa är att den här appen också är helt gratis.

Ladda ner MovieHD

Viewstar

En annan på listan över bästa appar för att strömma filmer och TV-program på Android. Denna app är helt gratis och kräver inga registreringar eller avgifter för att få film från Viewstar. De som älskar att titta på anime, den här appen är den perfekta behandlingen för dem eftersom dess huvudsakliga innehåll är anime. Så oavsett om du letar efter den helt nya japanska serien eller den klassiska anime-serien, har den att erbjuda allt. Samlingen i den här appen uppdateras också varje vecka, så alla senaste saker du letar efter är tillgängliga i denna streamingapp helt gratis. Den här appen finns i Play-butiken, men du kan också få dem från den officiella webbplatsen.

Ladda ner Viewstar

PlayView

PlayView är utan tvekan en fantastisk streamingapp att nämna i den här listan som kommer helt gratis, vilket sparar din stora summa pengar för att njuta av TV-program och filmer på Android. En annan funktion i den här appen är att den låter dig välja strömkvaliteten medan de kan kategoriseras efter popularitet, genre etc. Om du har chromecast kan du hämta strömmarna från den här appen till din TV och njuta av saker på en större skärm på din fritid .

Ladda ner PlayView

Spraka

Crackle används av mer än 25 miljoner människor och detta visar tydligt populariteten för denna app. Crackle är främst tillgänglig för alla som bor i Nordamerika, Sydamerika och Australien. Förutom att ha en enorm samling av filmer, TV-program och anime, har de också sitt eget innehåll och detta är en av anledningarna till att det används av en stor del av användarna. Du kan sortera filmerna efter olika genre som gör sökning i en film mycket enklare och snabbare.

Ladda ner Crackle

Popcorn Flix

Även om namnet är mycket lika Netflix, är det en helt annan app genom vilken du kan strömma antal filmer gratis. Enligt deras krav läggs en ny film till varje dag, så du kommer att ha många alternativ när du letar efter den bästa filmen att titta på.

Ladda ner Popcorn Flix

Så det här är de bästa apparna för att strömma filmer och TV-program på din Android-enhet. De flesta av de appar vi har listat här är gratis, så hämta dem bara i din smartphone och gör livet mycket mer underhållande.

Se även: Topp bästa brädspel för Android och iOS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found