Guider

Hur fixar du irriterande Mackeeper-flikar och popup-annonser på Safari Mac

För många av oss är surfning på Internet en av de viktigaste aktiviteterna, som är en av våra favoritaktiviteter. Vi söker efter den information vi behöver, diskuterar olika ämnen på forumen, vi loggar in på våra profiler på sociala medier. Vi handlar till och med online! Vad vi förväntar oss är att se att vår webbläsare alltid fungerar bra, men ibland kan vi uppleva vissa problem och den här gången kommer vi att prata om Mackeeper popup-annonser.

Se även: Hur du fixar Mac kommer inte att ansluta till Wi-Fi

En av de mest irriterande sakerna för användarna är när de ser så många popup-fönster och oväntade annonser. Nyligen stör problemet med Safari-användare på Mac. Många klagar på det, och utseendet på Mackeeper popup-annonser och andra annonser som helt enkelt dyker upp i en ny flik medan de surfar på Internet. Det är känt som adware.

Adware fungerar som ett spöke som plötsligt dyker upp i din webbläsare och erbjuder något som du inte vill ha. Det mest frustrerande är att det inte kan blockeras eller tas bort. Det är ungefär ett tvingat erbjudande och många undrar hur man kan bli av med Mackeeper popup-annonser.

Vi har försökt att återställa Safari, i menyraden Safari >> Återställ Safari eller Safari >> Rensa historik och webbplatsdata

Vi har också provat en annan metod för att ta bort alla tillägg som finns på Safari, som kan nås i menyraden Safari >> Inställningar

Men Mackeeper-popupannonserna fortsätter att visas i en ny flik.

Hur bli av med Mackeeper popup-annonser på Safari Mac

Lösningen för detta problem är en tredjepartsapp, och vi har valt Adwaremedic. Det är ett effektivt Mackeeper popup-borttagningsverktyg. Du kan ladda ner AdwareMedic på den här länken. Kopiera applikationen till applikationsmappen.

Stäng Safari och starta sedan AdwareMedic (om det finns en varning från säkerhetssystemet klickar du bara på Öppna). Klicka på Sök efter adware (1)

Därefter antar AdwareMedic att hitta adware på din Mac, då kan du bara klicka på Ta bort vald adware (1)

Som du kanske märker är allt ganska enkelt. Ladda ner verktyget för borttagning av popup-fönster från Mackeeper och följ några steg som vi har visat dig. På bara några minuter kommer du äntligen att kunna bli av med Mackeeper-popup-fönster och du kommer att njuta av att surfa igen. Enligt min egen erfarenhet kommer problemet att lösas.

Du kan också läsa: Hur man laddar ner MovieBox för PC och Mac 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found