Guider

Hur du registrerar dig för Amazon Prime gratisversion

Amazon har blivit en av de mest betrodda e-handlarna, som har gjort sin närvaro i nästan alla länder och människor över hela världen är verkligen nöjda med sina produkter och tjänster. Genom att vinna fler och fler kunders hjärtan har de kommit med nya erbjudanden som i slutändan kan tjäna det bästa sättet för sina användare. Amazon Prime är en sådan tjänst som lanseras som ger olika fördelar. Men många av er kanske inte är medvetna om Amazon Prime och det kostnadsfria testalternativet. Så, låt oss hoppa in i metoden för hur du registrerar dig för Amazon Prime gratisversion - det förklaras nedan vad denna Amazon prime är och dess fördelar.

Se även: Hur man löser Amazon Kindle-appens kraschproblem

Amazon Prime

Amazon Prime är inget annat än ett medlemskapsprogram genom vilket medlemmarna kan få tillgång till olika Amazon-specifika erbjudanden och tjänster som musik, gratis frakt, e-böcker och mer. Detta är en betald tjänst som kräver att du betalar $ 99 / år eller annars $ 10,99 / månad. När du registrerar dig får du 30 dagars gratis spår.

Det är att nämna att Amazon Prime Free-testversionen låter dig njuta av alla fördelarna som Prime-medlemmarna har.

Fördelar med Amazon Prime-medlemskap:

Det finns olika anledningar till varför man bör prenumerera på Amazon Prime-tjänsten och dessa listas nedan:

Fraktförmåner

 • Användare kommer att kunna njuta av gratis två dagars frakt på vissa berättigade artiklar, men detta gäller om du bor i USA
 • Gratis leverans samma dag i vissa kvalificerade postnummer.
 • I vissa av de utvalda städerna kan medlemmarna njuta av en timmes leverans för mer än tusentals produkter som öl, vin etc. från de lokala butikerna.

Underhållningsfördelar

 • Det innehåller många underhållningsfördelar. Prime-videotjänsten gör det möjligt för medlemmar att strömma obegränsade filmer, TV-program och andra saker och de betalda
 • Prime musik är en liknande tjänst som ger dig tillgång till miljontals låtar, spellistor, alla utan reklam
 • Har du lite minne för att lagra så många foton du vill? Få tillgång till Amazon Cloud Drive via Prime Photo Service
 • Ha också tillgång till Kindle-ägarens utlåningsbibliotek och andra liknande tjänster genom att registrera ditt namn som Amazon Prime-medlem.

Besparingar

 • Medlemmarna kan utnyttja olika erbjudanden och rabatter som 20% rabatt på blöjor genom Prenumerera och spara, medan 15% rabatt erhålls på olika kvalificerade produkter från babyregistret
 • Prime tidig åtkomst är en annan sak som låter dig njuta av 30 minuters tidig tillgång till nya evenemang på MyHabbit.com och på blixtavtal på Amazon.com
 • Förbeställning av alla nya och fysiska videospel gör att du får 20% rabatt
 • Föräldrar kan göra ännu fler besparingar genom FreeTime Unlimited som ger tillgång till många barnvänliga innehåll. Detta kostar endast 2,99 dollar för Prime-medlemmar medan icke-Prime-medlemmarna måste betala 4,99 $ för det.

Men som nämnts ovan börjar Amazon prime med en Amazon Prime Free-provperiod och du får samma förmåner som betalda medlemmar. Så, om du vill registrera dig för Amazon Prime Free Trial, följ sedan instruktionerna nedan.

Hur du registrerar dig för Amazon Prime Free Trial

Innan du registrerar dig är det viktigt att du har ett giltigt kreditkort, eftersom andra saker som förbetalda kreditkort, presentkort, Amazon Corporate Line of Credit inte kan användas för betalningsändamål. Så, om du har ett giltigt kreditkort, fortsätt till instruktionerna nedan.

 • Klicka på länken som tar dig till Amazon Prime Free-testsidan.
 • Klicka sedan på den stora knappen som säger "starta din 30-dagars gratis provperiod".
 • Och följ sedan bara instruktionerna på skärmen.

Kom ihåg att den kostnadsfria provperioden inte debiterar dig någonting, men när testperioden är över kommer du automatiskt att konverteras till en betald medlem, varefter du måste följa planen för betalt medlemskap. Du kan avbryta medlemskapet när som helst.

Se också: 5 sätt att fixa Amazon-app som inte svarar på iPhone

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found