Guider

Hur man använder en surfplatta som en andra bildskärm

Vi letar alltid efter några nya, kreativa sätt att öka vår produktivitet. Om du äger en Android-surfplatta eller en iPad är ett av alternativen du definitivt bör överväga att använda din surfplatta som en andra bildskärm. Surfplattor är superanvändbara enheter på egen hand, men inställningen med dubbla skärmar hjälper dig att organisera ditt arbete perfekt och att slutföra uppgifterna snabbare.

Se även: Hur man använder privat surfning på en Mac

osxdaily.com

Hur du använder din surfplatta som en andra bildskärm

För att använda din Android-surfplatta eller iPad till en andra bildskärm måste du välja en av tredjepartsappar som är utformade för detta ändamål och installera den appen på båda enheterna - din dator och surfplatta. Vi kommer att dela några av de bästa apparna, men tyvärr är de inte gratis.

Luftdisplay

Air Display ($ 9,99) är ett av de mest populära alternativen och låter dig ansluta din Android-surfplatta eller din iPad till en Windows-dator eller Mac. Du måste se till att din surfplatta och dator är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Om du äger en stationär dator och en bärbar dator kan du använda Air Display för att ansluta en bärbar dator som en andra bildskärm.

Läs mer om Air Display.

Splashtop utökad skärm

Splashtop ($ 5) är en annan fantastisk app som låter dig använda en surfplatta som en andra bildskärm. Den levereras med olika funktioner som tangentbordsingång på skärmen, Wi-Fi-anslutning, nypning för zoomnavigering och pekstöd. Innan du betalar för Splashtop kan du se hur det fungerar eftersom det är gratis i 5 minuter.

Läs mer om Splashtop Extended Display.

iDisplay

iDisplay ($ 4,50) är en utmärkt lösning för dem som vill öka sin produktivitet. Du kan enkelt förvandla din surfplatta till ytterligare skärm för din Windows-dator eller Mac. Det låter dig interagera med den andra skärmen, för att styra uppspelning, flytta objekt och rita.

Läs mer om iDisplay.

Alla dessa appar är fantastiska, men kom ihåg att din surfplatta och din dator måste vara anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Om så inte är fallet fungerar ingen av dessa appar. Även om iDisplay, Splahstop Extended Display och Air Display inte är gratis är de ganska överkomliga. Skaffa en av dessa appar som låter dig använda en surfplatta som en andra bildskärm och öka din produktivitet!

Du kan också läsa: Hur man tittar på filmer på iPad gratis

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found