Guider

Hur fixar du Facebook App Session Expired Error

Ibland kan du få fel som "Facebook App Session Expired" när du är på din Facebook-sida och det står också att du måste logga in igen. Sessioner används vanligtvis för att hålla dig inloggad på dina föredragna webbplatser och tjänster. Sessioner har utvecklats för att time-out så att någon annan inte kan få tillgång till dina känsliga data. Facebook använder också sessioner på samma sätt men reserverar normalt sessionerna för tredjeparts tjänster och appar för att hålla ditt Facebook-konto säkert. Det sparar också batteritiden på din mobiltelefon.

Se också - 8 sätt att fixa en hackad Facebook-sida

Facebook använder sessioner för att verifiera att ditt konto är inom dess tjänst, det kan vara när du spelar några spel eller använder Facebook-appen. Sessionerna förlitar sig på cachad information på din smartphone eller PC och när cachen rensas avslutas sessionen. Det finns flera anledningar till vilka cacheminnet kan rensas, till exempel genom att stänga vissa appar, om någon app är öppen under lång tid och genom att logga ut från Facebook.

Här är några steg om du möter Facebook App Session Expired error:

Metod 1

Gå först till inställningarna i din telefon, rulla sedan ner till Facebook och klicka på den. Du kommer att bli ombedd att logga in igen. Gör detta och se om problemet är löst.

Metod 2

De flesta människor möter Facebook App Session Expired-fel när de använder tjänster från tredje part som Candy Crush. Så den bästa lösningen är att logga in på ditt konto igen.

Men om detta steg inte löser problemet, se om någon uppdaterad version av appen är tillgänglig på internet. Avinstallera sedan den här och installera om den uppdaterade versionen på din telefon.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found