Guider

Top Bästa Wi-Fi Hotspot Finders

Vi lever i en era där internetuppkoppling spelar en viktig roll i vårt liv. Så vi vill alla hålla kontakten med internet hela dagen. Att hålla kontakten med Wi-Fi hemma eller på kontoret är möjligt, men tänk om du behöver resa mycket? Mobildata är utan tvekan ett bra alternativ men det finns många faktorer att tänka på som databegränsning, långsam internetanslutning etc. och det är därför vi alla föredrar Wi-Fi-anslutningen framför mobildata.

De goda nyheterna är att de flesta restauranger, kaféer, köpcentra etc. i storstäderna erbjuder Wi-Fi-hotspot. Så vad du behöver göra är att bara söka efter närmaste Wi-Fi-hotspot och ansluta till ett nätverk. Undrar du hur du söker efter Wi-Fi-hotspot? Det finns flera appar som hjälper dig i den här uppgiften. Vi har listat här de bästa bästa Wi-Fi-hotspot-sökarna för att enkelt hitta den närmaste Wi-Fi-anslutningen.

Se också: Topp bästa Chrome-tillägg för författare

9 bästa bästa Wi-Fi-hotspot-sökare

Wi-Fi-karta

Det här är den första appen som nämns i vår lista som hjälper dig att hitta ditt närmaste Wi-Fi-nätverk. Den har ett mycket rent gränssnitt tillsammans med enkel navigering. Så du kan enkelt hantera detta för att hitta närmaste Wi-Fi-nätverk. Den här appen kan också hanteras enkelt av nybörjare. Wi-Fi Map är väldigt intressant och definitivt en av de bästa Wi-Fi Hotspot Finders som har en omfattande täckning på nästan 100 miljoner tillgängliga Wi-Fi-nätverk. Västra länder, Ryssland Östeuropa, Afrika och mer omfattas av denna app. Så det bredare utbudet av täckning indikerar att den här appen bara är idealisk för människor som behöver resa mycket.

Den har rika funktioner medan det förbefolkade offline-läget definitivt är ett av de intressanta av dem. Det kräver inte att du har någon internetsignal eller att telefonen känner till Wi-Fi-nätverket.

Ladda ner Wi-Fi-karta

Wi-Fi-huvudnyckel

Wi-Fi Master Key är den perfekta appen för dig om du är ganska bekymrad över säkerheten när du surfar. Denna Wi-Fi Hotspot Finder låter dig samla in information om tillgängligheten av Wi-Fi-nätverk medan du också kan utföra många andra uppgifter. Det garanterar full säkerhet genom att blockera alla webbplatser som kan stjäla din information. Starta den här appen och tryck på den blå nyckelikonen för att ansluta. Lösenordet ska nås innan det.

Om något nätverk märks utan den nyckeln indikerar det att det inte behövs något lösenord för att ansluta. Den här appen är verkligen användbar för att hålla kontakten hela tiden medan du kan säkerställa säkerheten och integriteten samtidigt.

Ladda ner Wi-Fi-huvudnyckel

Avast Wi-Fi Finder-app

Avast är ett mycket populärt namn i antivirusvärlden men de har också gjort sin närvaro i Wi-Fi-världen. Detta är en annan intressant Wi-Fi-hotspot-sökare som erbjuder viktig information på kartan. Den visar det tillgängliga Wi-Fi-nätverket i intervallet tillsammans med din aktuella plats och avståndet till Wi-Fi-nätverket. Det inbyggda hastighetstestet och säkerhetskontrollen är en utmärkt funktion i den här appen som låter användare testa hastigheten och säkerheten i Wi-Fi-nätverket. Den innehåller också en sökpanel där du kan söka efter platserna. Gränssnittet för denna app är mycket tydligt och enkelt. Ladda bara ner den här appen, starta den och börja söka efter det tillgängliga Wi-Fi-nätverket. Det är allt.

Ladda ner Avast Wi-Fi Finder-appen

Waple-Wi-Fi-delningsplattform

Ytterligare en spännande app för att öka Wi-Fi-upplevelsen. Medför ditt jobb mycket resor? I så fall är den här appen det bästa valet för dig som låter dig hitta det närliggande Wi-Fi-nätverket på den Google-drivna kartan. Därefter kan du fortsätta använda den för att hålla kontakten med dina kära. Den här appen fungerar på alla enheter, så få den oavsett vilken enhet du använder. Hastighetstestfunktionen är en annan fördel med den här appen. Så se till att prova det. Detta är faktiskt en Wi-Fi-delningsplattform som låter dig dela lösenordet med alla andra användare sömlöst.

Ladda ner Waple-Wi-Fi-delningsplattform

WifiMapper

En av de bästa apparna att använda när du reser. Funktionen som skiljer denna app är det omfattande utbudet av Wi-Fi-nätverk. Du hittar nästan 500 miljoner nätverk på kartan. Det låter riktigt fantastiskt. Det innehåller ett filter som låter dig sortera nätverket efter hastighet, anslutningskvalitet, typ osv. Så du kan enkelt hitta ett snabbt och bra Wi-Fi-nätverk inom ditt område. Liksom alla andra appar inkluderar den här en gemenskap där du får värdefull information som lösenord, många tips, nätverkshastigheten etc. Den är tillgänglig för både Android- och iOS-enheter.

Ladda ner WifiMapper

4G Wi-Fi-kartor och hastighetstest

Den här appen är användbar för att hitta de offentliga nätverken runt oss tillsammans med deras avstånd och styrka. Men det här är inte den enda uppgiften för den här appen utan den är utformad för att göra något mer. Om du planerar att ha en ny operatör hjälper den här appen dig att bestämma vad du ska göra. Den visar tjänsten för varje operatör på kartan. Platserna med den svaga signalen är markerade på kartan. Du kan också testa transportörens hastighet med den här appen. Med andra ord, tillsammans med att hjälpa dig att hitta det tillgängliga Wi-Fi-nätverket, kan 4G Wi-Fi-kartor och hastighetstest också avslöja prestanda för mobiltjänster.

Ladda ner 4G Wi-Fi-kartor och hastighetstest

Gratis Wi-Fi Finder-app

Den här appen är mycket användbar för att snabbt hitta närmaste Wi-Fi-nätverk. Alla närliggande Wi-Fi-nätverk listas i den här appen tillsammans med användbar information. Du kommer att få en säker och gratis Wi-Fi-nätverkslista i den här Wi-Fi Finder-appen. Det intressanta faktum är att du kan välja att bara se den starka Wi-Fi genom att välja detta alternativ från appens inställningar. Och fortsätt sedan för att ansluta till det starka nätverket. Tillsammans med alla dessa tillåter det också användarna att skapa sin egen Hotspot gratis. Den här appen kräver ingen mobildata eller internetanslutning, den fungerar offline. Så det här är utmärkt för alla som har lite data.

Ladda ner gratis Wi-Fi Finder-appen

Resa Japan Wi-Fi

Finns det någon plan att utforska de vackra städerna i Japan? Om så är fallet, fördröja inte att ladda ner den här appen till din mobil. Det låter dig hitta cirka 60 000 Wi-Fi-nätverk i Japan och ansluta dem problemfritt. Ladda ner den här appen och när du landar till Japan börja använda den här appen för att hitta de närliggande Wi-Fi-nätverken. Det kräver inget lösenord. Du kommer dock att kunna få tillgång till gratis Wi-Fi i två veckor. Men den här tidsperioden räcker om din Japanresa är 10-15 dagar. Så använd den här appen och gör din resa minnesvärd.

Ladda ner Travel Japan Wi-Fi

Öppna Wi-Fi Finder

Den senaste Wi-Fi hotspot Finder-appen i vår lista. Det hjälper dig att hitta närmaste Wi-Fi-nätverk så att du kan hålla kontakten hela tiden även när du reser. Oavsett om du använder en Android-enhet eller en iOS-enhet fungerar den överallt. Så detta är en extra fördel. Det visar också information som säker eller gratis Wi-Fi i förväg så att du enkelt kan gå vidare för att ansluta till det närliggande nätverket. Definitivt är detta en av de bästa Wi-Fi-hotspot-Finder för din mobila enhet att hålla kontakten hela tiden.

Ladda ner Open Wi-Fi Finder

Dessa är de 9 bästa Wi-Fi-hotspot-sökarna som du kan använda för att enkelt hitta det tillgängliga Wi-Fi-nätverket. Och anslut sedan till det gratis nätverket för att hålla dig aktiv medan du sparar data på mobilen.

Se även: De bästa bästa gratisapparna för Mac OS X

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found