Guider

Så här fixar du slumpmässigt omstartproblem på Samsung Galaxy S5

Samsung har lanserat A ndroid-enheter efter varandra, och alla deras enheter är fyllda med coola och spännande funktioner. Galaxy S5 är en av de bästa enheterna som lanserades av Samsung men precis som andra smartphones finns det också några brister. En av de vanligaste problemen för användarna är r Slumpmässig r Omstart p Problem på Samsung Galaxy S5   och det finns   många   användare som har upplevt det hittills.

Det kan finnas ett par anledningar till att Random r Rebooting p Problem o På Samsung Galaxy S5. Du måste följa flera lösningar listade nedan för att åtgärda detta.

Potentiella korrigeringar för slumpmässigt återstartande problem på Samsung Galaxy S5

Slumpmässigt omstartproblem på Samsung Galaxy S5

Se även - Så här fixar du slumpmässiga omstartsproblem på Android

Metod 1:

Om du använder ett externt SD-kort på din Samsung Galaxy S5, demontera sedan kortet genom att gå till Inställningar> Lagring och ta bort det. Starta om din telefon nu. Ett skadat SD-kort kan leda till flera problem. Slå på telefonen och använd under en viss tid för att kontrollera om problemet uppstår igen. Om du ser att problemet kvarstår, följ metod 2.

Metod 2:

Vissa appar från tredje part kan orsaka detta problem. Så starta din Galaxy S5 till säkert läge som inaktiverar alla tredjepartsappar. Använd telefonen i det här steget under en tid och kontrollera om det slumpmässiga omstartproblemet uppstår. Om du agerar normalt i säkert läge är alla appar från tredje part skyldige. Så du måste ta reda på vilken app som orsakar detta och avinstallera detsamma. Du kan också behöva avinstallera apparna en efter en och kontrollera om problemet med slumpmässig omstart på Samsung Galaxy S5 är löst.

www.androidcentral.com

Metod 3:

Om du har svårt att hitta den skyldige appen är en annan sak du kan göra att säkerhetskopiera viktiga data på din telefon och utföra fabriksåterställning. Installera sedan bara selektiva appar.

Det finns flera sätt att skapa en säkerhetskopia av din telefon. Följ stegen nedan för att skapa en säkerhetskopia först.

 • Ett av de bästa alternativen är att använda Samsungs helt egna Kies-programvara som vi normalt använder för att uppdatera mjukvaran för våra Galaxy-enheter.
 • Det andra sättet att skapa en säkerhetskopia av enheten är med Google-konto. Gå till Inställningar> Allmänt> Säkerhetskopiering och återställning och det ger två alternativ som heter säkerhetskopiera mina data och automatiska återställningar. Se till att dessa alternativ är gjorda genom att markera kryssrutan bredvid dem och det säkerhetskopierar detaljer som Wi-Fi-lösenord, appdata, Google-inställningar och bokmärken automatiskt till Googles server så att de kan hämtas igen om något fel händer med enhet.
 • Ett annat användbart sätt att skapa säkerhetskopiering är att använda Samsung-konto. Gå till Application> Settings> User and backup> Account och kontrollera om du är inloggad med ditt Samsung-konto. Om alternativet är aktiverat synkroniserar det kontakter, kalender och internetinställningar till Samsung-kontot.

När du är klar med säkerhetskopiering, fortsätt sedan med fabriksåterställningsprocessen. Så här utför du det på din Galaxy S5.

 • Stäng av enheten först.
 • Håll sedan ner knappen Hem, Ström och Volym upp helt i några sekunder tills Android-logotypen visas på skärmen.
 • Släpp sedan knapparna. Använd volym ned-knappen för att markera alla alternativ och strömbrytaren för att bekräfta det. Så, markera fabriksåterställningsalternativet och bekräfta det med strömbrytaren.
 • Välj sedan 'ta bort all användardata' och bekräfta den.
 • Vänta några sekunder för att se alternativet 'starta om systemet nu' och välj det. Telefonen startas om sedan och du måste ställa in den från grunden igen.

Metod 4

Utför en rensning av cachepartition. Här är stegen för att göra det:

 • Stäng av din Samsung Galaxy S5.
 • Tryck nu på strömbrytaren, hemknappen och volym upp-knappen samtidigt och håll dem kvar.
 • Släpp knapparna när Samsung-logotypen med skriftlig “Recovery booting” visas högst upp på skärmen.
 • Du är nu på Android-systemåterställningsskärmen.
 • Välj Torka cachepartition med volym ned-knappen och använd sedan strömbrytaren för att bekräfta din åtgärd.
 • Ett meddelande skrivet i gult visas för dig som säger att systemcache har tagits bort.
 • Välj nu Starta om systemet nu med volymknapparna om det här alternativet inte är markerat och tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 • Din Galaxy S5 startas om nu.

Tips - Använd Samsung Galaxy S5 Secret-koder för att fixa genväg för dina avrättningar.

Copyright meetfeli.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found