Guider

Så här fixar du Netflix-problem på Android-smartphones och surfplattor

Netflix är en av de mest populära videostreamingtjänsterna som gör det möjligt för användare att titta på sina favoritfilmer och TV-program på smartphones, surfplattor, datorer, smarta TV-apparater och spelkonsoler. Du kan installera Netflix-appen på din Android-smartphone eller surfplatta, ange ditt användarnamn och lösenord och titta på dina favoritvideor när som helst och var som helst så länge du har internetanslutning. Appen fungerar smidigt, men vissa användare rapporterade att det ibland kraschar, videon fryser eller att appen inte svarar. Det är inte ett stort problem, och det kan enkelt lösas. Vi ska visa dig hur du åtgärdar Netflix-problem på Android-smartphones och surfplattor.

Du kan också läsa: Hur man avbryter Netflix-medlemskap

Så här fixar du Netflix-problem på Android

thenextweb, com

Uppdatera ansökan

När du märker att någon av apparna du har (inklusive Netflix) inte fungerar ordentligt måste du se till att appen är uppdaterad. För att göra det, öppna Play Store-appen på din Android-enhet, tryck på Mina appar och spel, hitta Netflix, och om alternativet "Uppdatera" visas, tryck på det. När uppdateringen är installerad startar du Netflix för att se om den fungerar normalt.

Om appen inte svarar

Om Netflix inte svarar bör du tvinga stoppa det. För att göra det, navigera till Inställningar> Appar (på vissa Android-enheter är det App Manager eller Hantera appar), gå igenom applikationerna och tryck på Netflix. Klicka nu på "Force close" eller "Force stop" (beror på enheten).

Rensa appcache och data

Detta fungerar vanligtvis, och här är vad du behöver göra: gå till Inställningar> Appar (på vissa smartphones och surfplattor är det Hantera appar eller Apphanterare), tryck på Netflix och tryck sedan på Rensa cache. Du kan också rensa data men kom ihåg att det betyder att den information som Netflix lagras kommer att raderas (du måste skriva ditt användarnamn och lösenord igen när du startar appen). Detta bör dock lösa problemet och efter att du har gjort detta bör Netflix fungera smidigt och utan problem.

Installera om Netflix

Du kan radera Netflix från din enhet och installera den igen. Hitta bara appikonen på hemskärmen, skriv och håll den och dra den sedan till en papperskorg eller "Avinstallera". Gå till Play Store och ladda ner Netflix igen. Om det inte hjälper, se till att rapportera problemet.

Dessa lösningar är de mest effektiva och de fungerade för de flesta människor som hade problem med Netflix. Vi hoppas att appen går smidigt utan problem nu och att du tycker om att titta på dina favoritfilmer och TV-program igen!

Bildkälla: www.androidcentral.com

Du kan också läsa: Så här ser du Instagram-inlägg som du gillade på Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found