Guider

Topp bästa Android GPS-appar

Om du är en Android-användare och om du letar efter några av de bästa Android GPS-apparna är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att dela listan över några av de bästa navigationsapparna, och eftersom de flesta är gratis och fyllda med många fantastiska funktioner är vi säkra på att du hittar appen som passar perfekt för dina behov. 

Se även: Topp 15 reseappar för Android

Topp 5 Android GPS-appar

Kartor och navigering - OsmAnd

androidnow.us

Detta är en av de bästa Android GPS-apparna , och den har tillgång till OpenStreetMap-data. Dessa data kan lagras på din mobil för offline-användning. Appen är en perfekt följeslagare genom att ge dig sväng med svängnavigering, och därmed kan du nå en okänd destination säkert och utan problem. Denna app finns i gratis och betald version. Med betald version får du fler funktioner.

MapFactor Android GPS-app

play.google.com

Det som gör denna GPS-app speciell är att du kan höra hörbara varningar när du rör dig mot fartkameror. Du kan använda den här appen i 2D- och 3D-läge. Dessutom gör röstvägledningen och växlingen dag och natt denna app mer attraktiv för användarna.

Waze

www.androidpolice.com

 

Waze GPS-kartor och trafik är en av de bästa Android-GPS-apparna , och den ger dig relevant information som du kan behöva, till exempel var skolor är, polisstationer, livsmedelsbutik etc. Det visar dig också parkeringsplatser, trafikstockningar och liknande användbar information. Waze-appen är gratis. 

BackCountry Navigator

play.google.com

Om du älskar utomhusaktiviteter som kajakpaddling, cykling etc. är det här den perfekta appen för dig. Denna app ger dig möjlighet att navigera utomhusaktiviteter. Det kostar $ 11,99 men innan det kan du prova det först med spårversionen. 

Google kartor

play.google.com

Google Maps är den mest populära och en av de bästa Android GPS-apparna och används av en halv miljard användare runt om i världen. Det är mycket användarvänligt och levereras med standardfunktioner. Du kommer att få den här appen i Google Play Store gratis.

Här kartor - offline-navigering

play.google.com

Denna app kommer att vara din perfekta följeslagare när du reser - runt staden eller området du bor i eller på den öppna vägen. Den kommer att leverera all viktig information och om det finns en trafikstockning hjälper den dig att hitta en annan rutt till din destination. Appen är väldigt lätt att använda och du kan ladda ner den från Google Play gratis.

GPS-navigering och kartor Sygic

www.bestappsandroid.net

Sygic GPS Navigation & Maps är en av de bästa och mest populära GPS-apparna för Android som används av miljontals människor från hela världen. Om du letar efter den avancerade navigeringsupplevelsen är den här applikationen perfekt för dig eftersom den kommer med så många fantastiska funktioner inklusive röststyrd navigering med talade gatunamn, kör säkert på natten - app projicerar GPS-navigering på din vindruta, parkeringsförslag, offline-navigering utan internetanslutning, bara för att nämna några. Det är en gratis app och den erbjuder köp i appen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found